Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (16/8/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στις επάλξεις Ανδρική και Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε τόσο η ανδρική ομάδα όσο και η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς, στο Alexandros Sports Center την Τρίτη 16 Αυγούστου.

Συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου (4) άτομα για περιπτώσεις κλοπών

Στην αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και εντατικών περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας.

Γιατί βρε ευλογημένε σβήνεις το κερί που μόλις άναψα;

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Τ.Π.
15αύγουστος σε ενορία του Κιλκίς. Ανάβω δύο κεράκια. Ένα για «ζώντες» και ένα για «κεκοιμημένους» όπως συνηθίζεται αλλά και μου υποδεικνύουν τα ταμπελάκια. Μέχρι να προσκυνήσω, να προσευχηθώ και να ηρεμήσω λίγο, παρατηρώ πως κάποιος ή κάποια τα σβήνει και τα μαζεύει με συνοπτικές διαδικασίες.

(Video) Έτοιμα για ανάφλεξη σκουπίδια και ξερά χόρτα στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς

Έτοιμα για ανάφλεξη σκουπίδια και ξερά χόρτα στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς, Τρίτη 16 Αυγούστου 2022.

Sigmaland Κιλκίς: Παιχνίδι και διασκέδαση με τη «βούλα» του νόμου

Παιχνίδι και διασκέδαση κάθε μέρα, όλη μέρα, με ασφάλεια και υπευθυνότητα στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς.  Ο χώρος της Sigmaland Παιδότοπος - Αναψυκτήριο - Ζωολογικός Κήπος πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφες και πιστοποιήσεις που προβλέπονται από το νόμο.

Σαν το νερό

Του Κώστα Μπούζα
Η φιλαργυρία του είναι παροιμιώδης. Δεν δίνει ούτε του αγγέλου του νερό, λένε γι’ αυτόν οι γνωστοί του, χαμογελώντας με νόημα ο ένας στον άλλο. Ο ίδιος βέβαια θεωρεί ότι, απλά, είναι οικονόμος. Έτσι η απάντησή του στα πειράγματά τους είναι πάντοτε η ίδια: Σταλαγματιά, σταλαγματιά γεμίζει η στάμνα η πλατιά. Και συνεχίζει με συμβουλές, σχετικά με το πόσο καταστροφική μπορεί να σταθεί η σπατάλη, για το χρήμα που γλιστρά απ’ τα δάχτυλα σαν το νερό κι άλλα παρόμοια.

Κιλκισιακός εναντίον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς

Το Σάββατο 20/08/2022 (18:00) στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς ο Κιλκισιακός αγωνίζεται σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας απέναντι στην Ομάδα του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2007. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ