Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Ξεκινούν τη Δευτέρα τα τηλεμαθήματα από το ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Τα ΚΔΑΠ Kinesis συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις των καιρών είναι εδώ για να σας προτείνουν καινούριους τρόπους δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών από το σπίτι.

Φραγγίδης: Με σεβασμό και αλληλεγγύη στις προσπάθειες αυτών που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Την ώρα που κορυφώνεται η πανδημία στη παγκόσμια κοινότητα, οι επαγγελματίες υγείας του ΕΣΥ δίνουν πραγματική μάχη κατά του κορωνοϊού.

Έκτακτη μονοθεματική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτη μονοθεματική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, τη Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020, στις 12 το μεσημέρι.

"Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία και τις Δομές Υγείας"


Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ)
Κινητοποίηση στην είσοδο του Νοσοκομείου Κιλκίς και του ΕΦΚΑ Κιλκίς πραγματοποίησε την Τρίτη το πρωί αντιπροσωπεία από το Σύλλογο Γυναικών Κιλκίς, με τη συμμετοχή του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς, του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου & Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας, του Σωματείου Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων Κ. Μακεδονίας και εκλεγμένων συνδικαλιστών από τους ΟΤΑ και τους Εκπαιδευτικούς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 6/4/2020, 8:30 μ.μ.

Εξιχνιάστηκε κλοπή χρηματικού ποσού από οικία που έγινε πριν από 1 μήνα σε σπίτι ηλικιωμένου στην Πιερία
Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί κλοπή από οικία ηλικιωμένου σε περιοχή της Πιερίας, αλλά και υπόθεση εξαπάτησής του.

Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας: Προετοιμάζουν το λαό και για άλλες θυσίες

Ακόμα μία απόδειξη ότι κυβέρνηση, διοίκηση του Δήμου Παιονίας και αντιπολίτευση προετοιμάζουν το λαό να δεχτεί κι άλλες θυσίες
Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωση Παιονίας
Την στιγμή που ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε “καραντίνα” ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων, τη στιγμή που οι απολύσεις εργαζομένων ξεπέρασαν τις 100.000 μόνο για τον μήνα Μάρτιο, τη στιγμή που η κυβέρνηση συνεχίζει και αφήνει ανοχύρωτο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και τους εργαζομένους σε αυτό, τη στιγμή που χιλιάδες εργαζόμενοι αναγκάζονται να συνωστισθούν για να “βγει” η παραγωγή για τα κέρδη του κεφαλαίου, την ίδια στιγμή το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται η κυβέρνηση να θέσει σε “καραντίνα” είναι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Απολυμάνσεις στο Δροσάτο από το Δήμο Κιλκίς

Στην απολύμανση εξωτερικών χώρων του Δροσάτου, του οικισμού στον οποίο διαμένει ο 80χρονος που βρέθηκε χθες θετικός στον κορωνοϊό, προχώρησε σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, ο Δήμος Κιλκίς.

Θέσεις εργασίας στην ELVIAL SA (9/4/2020)

Ε. Αγαθοπούλου: Στηρίξτε το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Τηλεφωνική επικοινωνία με τις εργαζόμενες του Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Κιλκίς είχε αυτές τις ημέρες η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου. Σκοπός της επικοινωνίας ήταν να ενημερωθεί για τις συνθήκες εργασίας εν μέσω πανδημίας, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Φραγγίδης: Να δοθεί λύση στην έλλειψη εργατών γης

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερώτηση με θέμα: «Να δοθεί λύση στην έλλειψη εργατών γης, εν μέσω μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλότητα της παραγωγής και το εισόδημα των αγροτών», προς: 
1) τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη
2) τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Π. Θεοδωρικάκο
3) τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Ι. Βρούτση

Δήμος Κιλκίς: Συνεχίζονται προληπτικά οι απολυμάνσεις

Συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα απολυμάνσεων στους δημόσιους χώρους για προληπτικούς λόγους αποτροπής της διασποράς του Covid – 19. Εξουσιοδοτημένο συνεργείο με το οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Κιλκίς έχει προχωρήσει σε νέες απολυμάνσεις στο Δημαρχείο, σε δημοτικά κτήρια και κοινοτικά καταστήματα, σε αγροτικά ιατρεία, πλατείες και πάρκα. Θα ακολουθήσουν εκ νέου απολυμάνσεις στις παιδικές χαρές, στα σχολικά διδακτήρια και όπου αλλού χρειαστεί.

Διαδικασία χορήγησης αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις έτους 2020

Σύμφωνα με την απόφαση υπ’ αριθμ. 866/86629/18-03-20 θεσπίζονται τα αναγκαία συμπληρωματικά μέτρα σχετικά με τη διαχείριση των αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις για το έτος 2019.
Δείτε το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ

"Ανακοινώστε τώρα την ύλη των πανελλαδικών εξετάσεων"

Δελτίο τύπου του Συνδικαλιστικού Κινήματος Καθηγητών νομού Κιλκίς "Ανασυγκρότηση"
Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε επιφέρουν ψυχολογική φόρτιση σε όλους, ιδιαίτερα όμως επιβαρύνεται η συναισθηματική κατάσταση των μαθητών/τριων και ιδιαίτερα αυτών της Γ’ λυκείου.

Οι δικηγόροι του Κιλκίς δώρισαν 270 ιατρικές μπλούζες στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, εκφράζοντας τα συναισθήματα όλων των μελών του, αποφάσισε, ενόψει των κρίσιμων συνθηκών που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας της χώρας, και ως ελάχιστο δείγμα της έμπρακτης στήριξής του σε αυτό, τη δωρεά διακοσίων εβδομήντα (270) αποστειρωμένων ιατρικών μπλουζών αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. 

Μεσάνυχτα όταν έβρεχε ή συντροφιά με τον Γκαμπέρ


Του Φώτη Μισόπουλου
- pour un théâtre impossible
μονόπρακτο για τρία πρόσωπα κι ένα φουαγιέ
....συμβουλευόταν τις σημειώσεις του στο φως ενός ηλεκτρικού φακού. Έπειτα τον έσβηνε και μιλούσε στο σκοτάδι
ΣΑΜΟΥΕΛ ΜΠΕΚΕΤΤ, ΠΡΟΖΕΣ 145-1980 [1α]
....ο νυχτερινός περίπατος ως αυτοαναζήτηση μέσα στην πόλη
PIERRE SANSOT [1β]

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Στέλιου Κοτίδη

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς
Στις δύσκολες αυτές μέρες της πανδημίας, πληροφορηθήκαμε με θλίψη ότι ο Στέλιος Κοτίδης, για πολλά χρόνια ενεργό μέλος και πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Στον εκλιπόντα ευχόμαστε «καλό ταξίδι» και στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου μας αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του μόλις η χώρα μας επιστρέψει στην κανονικότητα.

Δείτε ποιοι θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο (11/4/2020) στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς

Με το 50% των εκθετών θα λειτουργήσει και αυτό το Σάββατο 11 Απριλίου 2020 η λαϊκή αγορά Κιλκίς με βάση τα ισχύοντα έκτακτα περιοριστικά μέτρα.

Εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς

Υπογράφει ο Αριστείδης (Άρης) Παπαδόπουλος
Διευθυντής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Είναι πλέον πάνω από τρεις μήνες που ο τρόπος ζωής όλων των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη έχει αλλάξει ριζικά. Η αβεβαιότητα, ο φόβος και πολλές φορές ο πανικός έχουν εισβάλλει βίαια και αναπάντεχα στην καθημερινότητα μας. Βεβαιότητες και δεδομένα έχουν υποχωρήσει, αγωνία και ανασφάλεια έχουν έρθει, προσδοκίες και ελπίδες προσπαθούν να ξαναγεννηθούν.