Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

"Η γιατρεμονή μ´" του Κιλκισιώτη τραγουδιστή Άκη Γεωργιάδη


Πανυγειονομική κινητοποίηση την Πέμπτη 21/10/2021



Η παράσταση "Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα" στο Κιλκίς



Κρασιά για... Όσκαρ από τη Γουμένισσα

Μοναδική, πολυδιάστατη εμπειρία οινοτουρισμού, που περιλαμβάνει το φυσικό περιβάλλον, τους επισκέπτες, τους οινοπαραγωγούς, την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δώδεκα (12) δημοσιογράφοι οίνου από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη που αλληλεπίδρασαν με τον οινοπροορισμό της Γουμένισσας, στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, σε εκδήλωση που οργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Τουριστικής Προβολής 2021» από το Γραφείο Τουρισμού και την Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

4 νέες μετεγγραφές για τους "Ατρόμητους" Καμπάνη


Δελτίο τύπου "Ατρόμητων" Καμπάνη
Οι ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ θα συμμετέχουν στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, για πρώτη φορά στην 12χρονη ιστορία τους, μετά την συγχώνευση κατηγοριών και με το επίπεδο ομάδων να ανεβάζει τον πήχη. 

Καντάτα



Του Φώτη Μισόπουλου
πρόζα σε δυο εικόνες- αναμνήσεις απ' την ΟΔΥΣΣΕΙΑ, στην εποχή των παγετώνων
......ιστορία όμοια με τη ζωή μου, εννοώ χωρίς το θάρρος να βάλει τέλος ή τη δύναμη να συνεχίσει
ΣΑΜΟΥΕΛ ΜΠΕΚΕΤ [1]

Με 2 λόγια: Τι είναι η μνήμη RAM και ποια η χρησιμότητά της

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου, με θέμα: «Συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων στο Κιλκίς εν μέσω πανδημίας»


Ερώτηση Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, με θέμα: «Συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων στο Κιλκίς εν μέσω πανδημίας»

Στις 20/10/2021 η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, με κοινοβουλευτική ερώτηση επισημαίνει έναν νέο αιφνιδιασμό της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων προς την εκπαιδευτική κοινότητα. Το Υπουργείο Παιδείας προχωρά στον περιορισμό της λειτουργικότητας των δημοσίων σχολείων με συγχωνεύσεις τμημάτων. 

Κορωνοϊός (20/10/2021): 3.279 νέα κρούσματα (46 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 38 θάνατοι και 351 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.279, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 704.211 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 139 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.400 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

«Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε σήμερα (20 Οκτωβρίου 2021) την «Ημέρα της Αστυνομίας» και τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Συντονιστείτε σήμερα στο JUKEBOX BOOGIE Old Fashioned Radio Show, με τον Ηλία Καλπάκα

- Tετάρτη σήμερα βραδάκι συντονιστείτε στο JUKEBOX BOOGIE Old Fashioned Radio Show.
- Χορευτικές μουσικές και μελωδίες από τις ρετρό δεκαετίες του '40 του '50 αλλά και του '60. - Με τον Ηλία Καλπάκα
Κάθε Τετάρτη 22:00-23:59
- Πληκτρολογήστε
www.ok-radio.gr και ¨ταξιδέψτε" μουσικά σε παλιές ρετρό εποχές. All the best Oldies.

Φώτιος Γεωργιάδης: Συμμετέχω στις εκλογές, ως εκφραστής του μέσου Έλληνα Νεοδημοκράτη


Υπογράφει ο Φώτιος Γεωργιάδης,
Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Αγαπητά μέλη,
Φτάνοντας στο τέλος των εσωκομματικών εκλογών της μεγάλης μας κυβερνώσας παράταξης, οφείλουμε να επιβραβεύσουμε τον κάθε ένα και την κάθε μία από εσάς, για την πρωτοφανή συμμετοχή σας στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021.

Δήμος Κιλκίς: Άνοιγμα επαγγελματικής εκπαίδευσης στην παραγωγική διαδικασία


Το νέο πεδίο που διαμορφώνεται στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση έχοντας ως μοχλό στήριξης το Ν. 4763/20, με ευεργετικές ρυθμίσεις για την παρεχόμενη γνώση που αναβαθμίζεται όπως και για την ουσιαστική διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας ανέλυσε ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας Γιώργος Βούτσινος σε ευρεία ενημερωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Κιλκίς.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εορταστικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη


Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια του εορτασμού του Πολιούχου Αγ. Δημητρίου και της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στον κεντρικό Δήμο της πόλης μας θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις, συνεπεία των οποίων θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 20/10/2021, 5:32 μ.μ.


Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (19 Οκτωβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, δεν σταμάτησε το όχημα που οδηγούσε και ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς. 

Σκοτώθηκε 55χρονος σε τροχαίο στον Προμαχώνα


Χθες (19 Οκτωβρίου 2021) και ώρα 23.10 περίπου, εντός της τοπικής κοινότητας του Προμαχώνα Σερρών, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.

Αυτοί είμαστε


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Είμαστε η χώρα που εφηύρε πρώτη τη δημοκρατία. Επινοήσαμε από νωρίς τη νομοθεσία, αλλά προτιμήσαμε και την αυθαιρεσία. Θεσμοθετήσαμε το νόμο, αλλά χτίσαμε και το παράνομο στα δάση και την παραλία. Μιλήσαμε για δικαιοκρατία αλλά υιοθετήσαμε την αδικία. Αγνοήσαμε το «μηδέν άγαν» και το «μέτρον άριστον» και ορίσαμε την υπερβολή στην καθημερινή μας δράση κι έκφραση.

Ανάρτηση Γ. Γεωργαντά, με αφορμή την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας


Ανάρτηση του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, με αφορμή την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας

«Γιορτάζουμε, σήμερα, τον Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο και την Ημέρα της Αστυνομίας. Χρόνια πολλά, στους άνδρες και τις γυναίκες του Σώματος, που με αυτοθυσία δίνουν, καθημερινά, τη μάχη ενάντια στο έγκλημα. Που θωρακίζουν την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας».
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4757695467582054&set=a.1371632082855093&type=3

(Video) Εορτασμός του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, στο Κιλκίς

Εορτασμός του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, στο Κιλκίς, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Στην τελική ευθεία το event της Βόρειας Ελλάδας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ


Με το ενδιαφέρον των καταναλωτών και των επιχειρήσεων να έχει στραφεί στο eCommerce, ο ψηφιακός μετασχηματισμός των εμπόρων είναι πιο επιτακτικός από ποτέ! Με γνώμονα την υποστήριξη της δυναμικής αγοράς τής Βόρειας Ελλάδας, η επανεκκίνηση των ECDM events της Verticom ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη με το eCommerce & Digital Marketing Conference North, 2021.

Πετυχημένος ο ομαδικός περίπατος των Περιπατητών Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς 

Επιτυχής η εξόρμηση αρκετών μελών του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς για τον ομαδικό περίπατο της Κυριακής 17/10 στην Πλαγιά. Ξεκίνησε από το Μνημείο-Σύλλογο Μιστιωτών τον Ι.Ν. Αγίου Αρσενίου με ενημέρωση από τον Σαρβανίδη Χρήστο Δημ. Σύμβουλο, το καλωσόρισμα από τον Χουρσεΐδη Γεώργιο Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και τον Τέλη Κωνσταντινίδη για την Ηράκλεια και την Ακρόπολη της της Κορομηλιάς. Μετά από δίωρο περίπατο κοντά στα πέντε χλμ προς το δάσος με τα εντυπωσιακά μανιτάρια, κρόκους, βατόμουρα και άλλα κατέλυσαν για γεύμα στην ταβέρνα Αρχοντίδη. Εμφανής η ικανοποίηση όλων.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή,  13 Οκτωβρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)