Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Κιλκίς 2.037 μ.Χ.: Απειλεί με παραίτηση ο Δήμαρχος Κιλκίς Ομάρ Φαρούκ Τεκμπιλέκ

«Η Πλατεία Δημαρχείου πρέπει να αξιοποιηθεί οπωσδήποτε και να γίνει σαν το Καπαλί Τσαρσί της Κωνσταντινούπολης» δήλωσε νευριασμένος 
Του ανταποκριτή μας: Μπάι Μπαί Ερντογάν

Βρισκόμαστε στο 2.037 μΧ και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλκίς μια ακόμη θυελλώδης και γεμάτη συγκρούσεις συνεδρίαση μόλις τελείωσε. Ο Δήμαρχος της πόλης μας, Ομάρ Φαρούκ Τεκμπιλέκ, πρώην ασυνόδευτος ανήλικος ετών 30, τότε το 2.020 μΧ που εισήλθε παράνομα από τις Καστανιές Έβρου και εξελέγη πανηγυρικά το 2.029 μ.Χ., είναι κυριολεκτικά έξαλλος.

Αστροφωτογράφηση από την Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς

Τέλη Ιουλίου και η Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς συνεχίζει δυναμικά και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις φωτοεξορμήσεις της. Αυτήν την φορά τα μέλη της Ομάδας έβαλαν στο φωτογραφικό «μάτι» τον Γαλαξία και το πέρασμα του νέου και εντυπωσιακού σε μέγεθος κομήτη “Neowise” από τον έναστρο ουρανό.

Ομιλία Ε. Αγαθοπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων


Ούτε βήμα πίσω από τα συλλογικά μας κεκτημένα και από τις δεσμεύσεις μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τους ανθρώπους όλου του κόσμου
Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοποιύλου
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων σήμερα, και η κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου αποτύπωσε στην ομιλία της στην Βουλή, παρουσία και της Προέδρου της Δημοκρατίας, την ζοφερή πραγματικότητα του φαινομένου, αυτή την «σύγχρονη μορφή δουλείας, που απλώνει τα πλοκάμια της σε όλον τον κόσμο, με τον αριθμό των σύγχρονων αυτών σκλάβων να ξεπερνά τα 25εκ., με το 1 στα 4 θύματα να είναι παιδιά και οι 3 στα 4 γυναίκες. Και με έναν απίστευτο τζίρο δισεκατομμυρίων» όπως τόνισε στην ομιλία της.

Η αμηχανία του Ρασκόλνικοφ


Του Φώτη Μισόπουλου
prose - départ épuisé pour la maison
.....ως το παραλήρημα, παράπεσε σε κήπους ασυγχώρετων οργίων στην Τραπεζούντα
Edgar Allan Poe, Al Aaraaf [1]

Τα νέα του Δήμου Κιλκίς, Πέμπτη 30/7/2020

Δύο κινηματογραφικές προβολές απόψε στο "Δημήτριο Ζωηρό" Οι κινηματογραφικές προβολές στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο συνεχίζονται απόψε με δύο ξεχωριστά φιλμ από την ταινιοθήκη του "Δημήτριος Ζωηρός".

Παρατείνεται έως και τις 31 Αυγούστου 2020 η υποβολή αιτήσεων για εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης

Παρατείνεται έως και τις 31 Αυγούστου 2020 η υποβολή αιτήσεων για εννέα (9) υποτροφίες σπουδών για την Περιφέρεια Μακεδονίας, που παρέχει ο θεσμός «Υποτροφίες στις Περιφέρειες», μια πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Mediterranean College, ΑΛΦΑ studies (Κ.Δ.Β.Μ.2) και Mediterranean Professional Studies (Κ.Δ.Β.Μ.2), μέσω του θεσμού «Υποτροφίες στις Περιφέρειες» ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

"Διεργασίες για κατασκευή γηπέδου, εντός του αστικού ιστού του Κιλκίς"

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
«Ο Α.Ο. Κιλκισιακός, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι ξεκίνησε όλες τις διεργασίες για την κατασκευή γηπέδου, εντός του αστικού ιστού της πόλης μας.  Τα πρώτα συμφωνητικά υπογράφτηκαν και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.»

Συμβούλιο της Κοινότητας Κιλκίς: Υπέρ της κατεδάφισης του ετοιμόρροπου της Λέκκα

Δελτίο τύπου Κοινότητας Κιλκίς 
Αναφορικά με την κατεδάφιση ετοιμόρροπου ακινήτου επί της οδού Λέκκα, το Συμβούλιο της Κοινότητας Κιλκίς ενημερώνει ότι ψήφισε υπέρ της άμεσης κατεδάφισης (έως την Παρασκευή 17/07/2020) του εν λόγω ακινήτου με γνώμονα την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Με το ίδιο σκεπτικό, αποφάσισε υπέρ και της προσωρινής απαγόρευσης (έως και την Παρασκευή 17/07/2020) διέλευσης πεζών και αυτοκινήτων από την οδό Λέκκα.

(Video) Κατεδαφίζεται το ετοιμόρροπο κτίριο της οδού Λέκκα στο Κιλκίς

Από Κιλκισιώτες αστυνομικούς συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας στη Θεσσαλονίκη για κατοχή 150 γραμ.κοκαΐνης

Συνελήφθη χθες (29 Ιουλίου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης.

Τα νέα της Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς (30/7/2020)

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς
Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της ομάδας της Αναγέννησης στο γήπεδο της Πλαγιάς επί καθημερινής βάσης.
Το προπονητικό επιτελείο ''ανεβάζοντας'' ρυθμούς μέρα με τη μέρα ρίχνει το βάρος στην φυσική κατάσταση και ταχυδύναμη των ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν αντιληφθεί πολύ καλά ότι τη φετινή χρονιά οι υποχρεώσεις τους εντός αγωνιστικού χώρου είναι πολλές. 

Kinesis Fight Club: Προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Brazilian jiu jitsu

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Το Kinesis Fight Club Bjj Gougoulas team συμμετείχε στις προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Brazilian jiu jitsu στο αρχηγείο της ομάδας στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση  Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Κιλκίς
Η σύνθεση της νέας εκτελεστικής επιτροπής του 
Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Κιλκίς, είναι:

”Το υπουργείο Παιδείας αποδεσμεύει την ιδιωτική εκπαίδευση από τον κρατικό παρεμβατισμό"


Γράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Τομεάρχης Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ΔΕΕΠ νομού Κιλκίς
Η αλλαγή σελίδας έγινε και μαζί και το πέρασμα σε μία νέα εποχή. Μια εποχή πιο δημιουργική, ανεξάρτητη, χωρίς κατάλοιπα του παρελθόντος και που όπως αποδεικνύεται «περνά» καθημερινά με άριστα τις εξετάσεις.

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης στη λίμνη Δοϊράνη

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης της λίμνης Δοϊράνης εντός του ομώνυμου οικισμού, καθώς, έχει, ήδη, ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του καναλιού υπερχείλισης της λίμνης και εκκρεμεί ένα μικρό τμήμα για την ολοκλήρωση των εργασιών της εκρίζωσης ενός περιορισμένου αριθμού δέντρων εντός των υδάτων της λίμνης.