Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

(Video) Κιλκίς: Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «φως + γραφή»


Το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς πραγματοποίησαν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «φως + γραφή» στο χώρο της βιβλιοθήκης, την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 18:30 το απόγευμα. 

Προεκλογικό Video Δημήτρη Κυριακίδη, για το Β' γύρο των δημοτικών εκλογών

Άμεση επέμβαση του δήμου Κιλκίς

Άμεση υπήρξε η επέμβαση του δήμου να κοπούν τα επικίνδυνα χόρτα στην παιδική χαρά πίσω από το ΙΚΑ Κιλκίς, μετά από τη δημοσίευση της Γνώμης για το θέμα αυτό.
Δείτε ΕΔΩ

Μονομαχία Κυριακίδη και Τονικίδη στην TV100


Oι μονομάχοι του Β' γύρου των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης και Παύλος Τονικίδης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην TV100 στην δημοσιογράφο Βιβή Ανδρίτσου, παραθέτοντας τις θέσεις και τις προτάσεις τους για τα θέματα του δήμου τους.

Σάββας Τσιτουρίδης: Οι Έλληνες Ριζοσπάστες δεν κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές

Ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ριζοσπαστών, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Ευχαριστούμε τους 9.240 Ελληνίδες και Έλληνες που στις ευρωεκλογές ξεπερνώντας την πόλωση και τις διχαστικές λογικές στήριξαν το νέο εγχείρημα και το πρόγραμμά μας για την Ελλάδα που αξίζουμε στην Ευρώπη που θέλουμε. Η θετική ψήφος τους μας δίνει τη δημοκρατική νομιμοποίηση για να συνεχίσουμε την πορεία του ακηδεμόνευτου ριζοσπαστισμού, που ξεκινήσαμε στις 26 Μαρτίου αυτής της χρονιάς.

Κιλκίς: Εγκαίνια εκδήλωσης με τίτλο "Δια Χειρός... Ανθρώπων"



Δήλωση Φραγγίδη για τις εκλογές της Κυριακής στο Κιλκίς

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη 
Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 οι πολίτες του νομού μας (όπως και όλης της Ελλάδας) συμμετείχαν ήρεμα και με πνεύμα πολιτικού πολιτισμού στις εκλογές που έγιναν για τις Εύρωεκλογές, τις Περιφερειακές, των τοπικών και των δημοτικών Συμβουλίων, κάνοντας τις επιλογές τους.

Προσοχή! - Ενημερώστε φίλους και συγγενείς! - Είναι απάτη

Ανάρτηση Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο Facebook
Κρούσματα απόπειρας εξαπάτησης παρατηρήθηκαν τις τελευταίες μέρες στο Κιλκίς!


Έλεγχος και εφαρμογή Αντικαπνιστικής Νομοθεσίας

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Οι Ν. 3868/2010 και 4412/2016 προβλέπουν μέτρα ολικής απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους, ιδιωτικούς εργασιακούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και των χώρων εστίασης και αναψυχής, για την ολοκληρωμένη προστασία της δημόσιας υγείας.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Στο δεύτερο γύρο στηρίζουμε προοδευτικά ψηφοδέλτια"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς σχετικά με το δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών της Κυριακής 02/07/2019 στο Δήμο Κιλκίς, ενημερώνει τους συμπολίτες μας για την κεντρική πολιτική επιλογή του κόμματος και του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η οποία έχει ως εξής:

Διεθνές επαγγελματικό συνέδριο και παράλληλες δράσεις εναλλακτικού τουρισμού στην Ξάνθη

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», μαζί με τους συντελεστές του προγράμματος κατάρτισης στον εναλλακτικό τουρισμό διοργανώνουν στην Ξάνθη (8 και 9 Ιουνίου), διεθνές επαγγελματικό συνέδριο με τίτλο «Ξάνθη: Εναλλακτικές Προοπτικές – από τις γαστρονομικές αναζητήσεις στη βιώσιμη και ηθική ανάπτυξη» και διαδραστική επίδειξη δράσεων πολιτισμικού τουρισμού και τουρισμού ευεξίας.

Θανάσης Βουλγαράκης: "Σας ευχαριστώ από καρδιάς..."

Υπογράφει ο Θανάσης Βουλγαράκης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες που με τιμήσατε με την ψήφο σας την Κυριακή στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό "Κιλκίς Μπροστά" και υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Ξεκινά το πρόγραμμα των εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Με βάση την υπ’ αριθ. 1213/111989/20.05.2019 εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ), η 10η εκστρατεία για τον από του στόματος εμβολιασμό των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας στην εμβολιαστική εκστρατεία της άνοιξης του 2019 ολοκληρώθηκε σε όλες τις περιφερειακές ενότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων και οι επτά (7) περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Hot Summer Offer του Kinesis-Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
Το καλοκαίρι είναι εδώ, όπως και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε τους στόχους σας και να εμφανιστείτε στην παραλία πιο αδύνατοι από ποτέ. Αλλά το κυριότερο είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ευεξία, δύναμη, σωματική και ψυχική υγεία.

Παρουσίαση νέου προγράμματος virtual indoor cycling στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym
Δοκίμασε και εσύ την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 19:00, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Indoor Cycling Hall, ένα μάθημα Virtual Indoor Cycling , την πιο ευχάριστη προπόνηση με την οποία μπορείς να κάψεις από 620 έως 1000 θερμίδες σε μια ώρα.

Λήξη του προγράμματος «Παίζουμε Μαζί» στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Την Τρίτη 28/5/19 πραγματοποιήθηκε η λήξη του προγράμματος «Παίζουμε Μαζί» στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου και υλοποιείται από τον Καθηγητή Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής Κ. Γιοβά Χρήστο. 

Γ.Α.Σ. Κιλκίς και Α.Σ. Αίας Κιλκίς συνεργάστηκαν και οργάνωσαν προπονητική ημερίδα

Ανακοίνωση Γ.Α.Σ. Κιλκίς και Α.Σ. Αίας Κιλκίς
Οι σύλλογοι κλασικού αθλητισμού της πόλης, Γ.Α.Σ. Κιλκίς και Α.Σ. Αίας Κιλκίς συνεργάστηκαν και οργάνωσαν προπονητική ημερίδα με μορφή αγώνων για τα παιδιά των ακαδημιών τους.