Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Το βασίλειο των μετακλητών – Προσλήψεις και Συμβάσεις με αδιαφάνεια στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Γραμματέας Οργανωτικού Κίνηματος Αλλαγής
Η διαφάνεια και η αξιοκρατία συνιστούν βασικούς πυλώνες της δημοκρατίας, ισχυροποιούν τους δημοκρατικούς θεσμούς, ανακτούν τη σχέση εμπιστοσύνης κράτους/πολίτη, ενισχύουν το κράτος δικαίου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 4/5/2020, 11:20 μ.μ.

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα 
Συνελήφθησαν χθες (3 Μαΐου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο ημεδαποί άνδρες και μία ημεδαπή γυναίκα, για αγοραπωλησία λαθραίων τσιγάρων.

Προτάσεις Δημοτικής παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω", για τη διαχείριση της περιόδου αντιμετώπισης του κοροναΪού

Ανακοίνωση Δημοτικής παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"
➤Λόγω του περιορισμού της δυνατότητας λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς σε δημόσιες συνεδριάσεις, σεβόμενοι όμως το ρόλο μας, κοινοποιούμε τους όποιους προβληματισμούς και προτάσεις μας προς τον Πρόεδρο του ΔΣ και δημόσια μέσω των τοπικών ΜΜΕ.

Η Ε. Αγαθοπούλου μιλά για έμφυλες ανισότητες εν μέσω πανδημίας

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου*
Είναι γνωστό ότι σε περιόδους κρίσεων οι υπάρχουσες ανισότητες εντείνονται, τέμνοντας οριζόντια και κάθετα τον κοινωνικό και παγκόσμιο ιστό. Η αλήθεια είναι όμως πως οι κρίσεις αυτές δεν βιώνονται με τον ίδιο τρόπο από όλες και όλους, είτε πρόκειται για ατομικότητες είτε για κράτη, ούτε μπορούν να αντιμετωπιστούν αντίστοιχα με τον ίδιο τρόπο. 

ΚΚΕ: Στις καλένδες παραπέμπει το Υπουργείο την ίδρυση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έδρα το Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Στις καλένδες παραπέμπει η ηγεσία του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την ίδρυση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πλήρως στελεχωμένης και σε χώρο που θα πληροί τις προϋποθέσεις με έδρα το Πολύκαστρο, ώστε να υπάρχει ουσιαστική πυροπροστασία για την ευρύτερη περιοχή του Πολυκάστρου, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε σε κοινοβουλευτική ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ, Γ. Δελή, Ν. Παπανασταση και Λ. Στολτίδη.

"Ζήση Τζηκαλάγια, μην αγχώνεσαι τόσο..."

Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς
Η ΔΕΕΠ   εκφράζει τη λύπη της για την ατυχή δήλωση του βουλευτή νομού Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια. Η πρότασή του αναφορικά με την μετεγκατάσταση της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (Α.Μ.) ‘’Πόντος’’ που εδρεύει στη Νέα Σάντα στην εκλογική του περιφέρεια, πέρα από τον ανεδαφικό της χαρακτήρα, δε μπορεί παρά να ερμηνευθεί, με πολύ συμπαθητικό λόγο, ως προσωπική κρίση άγχους.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την εθελόντρια του κυρία Ανθούλα Ναούμη για τη δωρεά 300 ευρώ αντί στεφάνου, εις μνήμη της εθελόντριας και αγαπημένης της φίλης Φερενίκης Μήτσιου."

(Video) Ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας και το Ανέπαφο Τηλεμουχαμπέτι

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την εγκατάσταση μεταναστών στο Σ.Σ. Μουριών

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Με πρόταση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στη σημερινή διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ψήφισμα διαμαρτυρίας σχετικά με την επικείμενη εγκατάσταση μεταναστών στην ξενοδοχειακή μονάδα "Θεά Δήμητρα" του Σ.Σ. Μουριών. Το εγκριθέν ψήφισμα, που απασχόλησε την εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση του σώματος, έχει ως εξής:

«Λεφτά υπήρχαν για τη ΜΕΘ Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Εκλογικής Περιφέρειας Κιλκίς
Είχαμε αναφέρει στην κα Αγαθοπούλου ότι η ερώτηση της σε σχέση με τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κιλκίς, είτε κατατέθηκε χρησιμοποιώντας σκόπιμα ψεύδη, είτε αναδεικνύει την ασχετοσύνη της. 

Δωρεάν διάθεση ηλεκτρονικών συσκευών (tablet) σε σχολικές μονάδες του νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Εκλογικής Περιφέρειας Κιλκίς
H Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα ΝΠIΔ με την επωνυμία ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ αποφάσισε (ΑΠ 47669/ΓΔ2 με ΑΔΑ: 6ΔΤ046ΜΤΛΗ-21Α) να διαθέσει (ΔΩΡΕΑN) ηλεκτρονικές συσκευές (tablet) προς σχολικές μονάδες της χώρας.

Βίντεο της Ελληνικής Αστυνομίας «Μαζί τα καταφέραμε. Μαζί προσπαθούμε. Μαζί θα συνεχίσουμε.»

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Best Home Workout του γυμναστηρίου KINESIS GYM ΚΙΛΚΙΣ

Δελτίο τύπου KINESIS GYM Κιλκίς
Τσέκαρε τα διαδικτυακά προγράμματα γυμναστικής του γυμναστηρίου μας, από Δευτέρα 4 Μαΐου έως και Παρασκευή 8 Μαΐου 2020.

Οδηγίες δημόσιας υγείας στους δημόσιους χώρους