Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Κιλκίς: Και κάτω από τις μάσκες έχουμε φωνή


Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών καλωσορίζει τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του Κιλκίς και τους μαθητές του νομού στο φυσικό τους χώρο, το δημόσιο σχολείο.

Θρακική Εστία Κιλκίς: Κάναμε πολλά, δώσαμε πολλά και πήραμε Ανταπόκριση και Αγάπη


Δελτίο τύπου 
Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Κιλκίς κ. Αθ. Βουλγαράκης, από την πρώτη μέρα κιόλας εφόσον και ανέλαβε, τότε αρχές του 2019, έδειξε ότι είναι γεμάτο ενέργεια, ιδέες και αγάπη για τον πολιτισμό, την παράδοση και την ιστορία. Κάναμε πολλά, δώσαμε πολλά προς το κοινό, πήραμε Ανταπόκριση και Αγάπη.

Γ. Φραγγίδης: Το θέμα του τουρισμού και της οικονομίας η κυβέρνηση το χειρίζεται με ερασιτεχνισμό


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην Βουλή τοποθετήθηκε σήμερα ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, Ειδικός Αγορητής του Κινήματος Αλλαγής και Τομεάρχης Τουρισμού, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου, κατά την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Τουρισμού «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Σερβίας για συνεργασία στον τομέα του τουρισμού». Τα κυριότερα σημεία της τοποθέτησής του συνοψίζονται στα εξής:

Νέα νίκη με 3-1 για την Αναγέννηση Πλαγιάς σε φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό Σ.Σ. Μουριών


Δελτίο τύπου Αναγέννηση Πλαγιάς
Νίκη με σκορ 3 – 1 πέτυχε σε έναν ακόμη φιλικό αγώνα προετοιμασίας η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς αυτή τη φορά επί του Εθνικού Σ.Σ. Μουριών ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς με στόχο της να πρωταγωνιστήσει.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Τρίτη 1/9/2020, 9:50 μ.μ.


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών
Αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών διαφόρων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, έναν 46χρονο άντρα και μία γυναίκα 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μήνυμα Γιώργου Αναστασιάδη κατά την ημέρα των γενεθλίων του


Το δικό του μήνυμα έστειλε την ημέρα των γενεθλίων του ο πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης, με αφορμή την έλλειψη αίματος που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στα νοσοκομεία της χώρας, κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ευκαρπία Κιλκίς


Σ. Παραστατίδης: "Θα τα καταφέρουμε στο τέλος, δεν γίνεται αλλιώς"


Πηγή: http://offtherecordnewsgr.blogspot.com/
Η συνέντευξη δόθηκε στην Αναστασία Νικολοπούλου
Επιμέλεια ερωτήσεων και υλικού, Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς 
Πες μου λίγα πράγματα για σένα, Στέφανε. Καταγωγή, δουλειά, πράγματα που σου αρέσουν;

Τα σχολεία ανοίγουν 14 Σεπτεμβρίου, αλλά...


Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης
Τα σχολεία μας ανοίγουν 14 Σεπτεμβρίου. Όμως θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους γονείς να επιστρέψουν με τα παιδιά τους από τις διακοπές τις επόμενες ημέρες. Και να μείνουν ασφαλείς περιορίζοντας τις επαφές τους με την ευρύτερη κοινότητα για τις επόμενες μέρες μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.

Κορωνοϊός (1/9/2020): 183 νέα κρούσματα και 4 θάνατοι


Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 207 νέα κρούσματα και 5 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 10.524 και των θυμάτων σε 271. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 38 συμπολίτες μας, ενώ 153 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 966.346 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Συνεργασία Δημάρχου Κιλκίς με το νέο Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε στο γραφείο του το νέο Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Σωτήρη Μαρκάδα και είχαν συνεργασία για τη σχολική στέγη και τις διαμορφούμενες υγειονομικές συνθήκες λόγω Covid – 19 στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου Κιλκίς τη νέα σχολική χρονιά.

Παρέμβαση Κ. Κιλτίδη για την ενδυνάμωση του Γεωργοδιατροφικού Τομέα και της ελληνικής υπαίθρου


Παρέμβαση Κώστα Κιλτίδη για την ενδυνάμωση του Γεωργοδιατροφικού Τομέα και της ελληνικής υπαίθρου προς την επιτροπή για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας (σχέδιο Πισσαρίδη).
Δείτε την επιστολή ΕΔΩ

Ο κορμός των εθελοντών του Θερινού Κινηματογράφου για τη Σοφία Κεσίδου


Υπογράφει ο κορμός των εθελοντών του Θερινού Κινηματογράφου 
«Δημήτρης Ζωηρός»*
Καλοκαίρι 2014. Ακούγεται πως δεν θα λειτουργήσει ο θερινός κινηματογράφος «Δημήτρης Ζωηρός». Κάποιοι πολίτες του Κιλκίς που δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι το καλύτερο καταφύγιο των καλοκαιρινών βραδιών στην πόλη μας, με την μεγάλη οθόνη, το πράσινο, τη θέα των άστρων και του φεγγαριού, δεν θα λειτουργήσει, αποφασίζουμε να παρέμβουμε και να κρατήσουμε σε λειτουργία τον κινηματογράφο έως και το καλοκαίρι του 2016.

Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται


Υπογράφει η Σοφία Κεσίδου 
Πολίτισσα του Δήμου Κιλκίς
Δεν θα μιλήσω για τον πολιτικό κανιβαλισμό πάνω στις στάχτες των αρχαίων τάφων.  Δεν θα μιλήσω για την αθλιότητα της επικοινωνιακής διαχείρισης της καταστροφής.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Τετάρτη 2/9/2020 στο νομό Κιλκίς

Ανακοίνωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον από 02/09/2020 Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Τετάρτη 02-09-2020, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) (Π.Ε.Κιλκίς).

"Η ανυπαρξία των σχολικών γευμάτων στο ν. Κιλκίς, είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ"


Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ νομού Κιλκίς
Με έκπληξη και συγχρόνως απορία ενημερωθήκαμε από τον τοπικό τύπο για τα όσα αστεία και ψευδή αναφέρει σε ανακοίνωση τύπου της η κ. Αγαθοπούλου όσον αφορά τα σχολικά γεύματα.

Τμήμα ζωγραφικής στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ένα από τα πιο αγαπημένα τμήματα της Τέχνης, το τμήμα ζωγραφικής σας περιμένει για άλλη μια χρονιά για όμορφες εικαστικές εμπειρίες και ταξίδια στο χρώμα. Για όλους από 4 έως 104 χρονών έχουμε όμορφες εικαστικές προτάσεις.

Συνάντηση Ε. Αγαθοπούλου με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Μαρκάδα Σωτήριο και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Χριστοφορίδη Θεόδωρο. Καθ’ ότι νέοι στις θέσεις τους, τους ευχήθηκε καλή θητεία αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα και την ιδιαιτερότητα του έργου τους για την συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (1/9/2020)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Ξεκίνησαν οι προπονήσεις ποδοσφαίρου
Η αναμονή τελείωσε. Η χαρά μας ήταν μεγάλη καθώς το Alexandros Sports Center υποδέχθηκε την Δευτέρα 31 Αυγούστου τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων της Ακαδημίας.

Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς


Ανακοίνωση 
Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς 
Καλείστε να παραβρεθείτε στην Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 μ.μ. στα Γραφεία του Συλλόγου με θέματα ημερήσιας Διάταξης.

Γενική συνέλευση της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς «Αργοναύτες»

Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς «Αργοναύτες»
Προσκαλούνται όλα τα μέλη της Ένωσης Ποντίων Ν. Κιλκίς «Αργοναύτες» σε γενική εκλογο-απολογιστική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του συλλόγου την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ.

Κανονικά λειτουργεί το Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς
Η πρόεδρος κα Μασμανίδου Μαρία και η επιστημονικά υπεύθυνη κα Τζούρα Έφη του Κέντρου Πρόληψης "ΝΗΡΕΑΣ" σας ενημερώνουν ότι το Κέντρο Πρόληψης λειτουργεί κανονικά, διατηρώντας αυστηρή και πλήρη συμμόρφωση με τις εκάστοτε οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, αναφορικά με τα μέτρα ατομικής προστασίας και τα περιοριστικά μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Επιπλέον, παραμένουμε σε εγρήγορση και ετοιμότητα προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις νέες εξελίξεις που αφορούν την επιδημία από τον COVID-19.

Συγχαρητήρια από το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΟΜΗΡΟΣ