Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Και το όνομα της νέας Κιλκισιώτικης Ακαδημίας Μπάσκετ, «KoyPa Kilkis” - Video





Η παρουσίαση της νέας Κιλκισιώτικης Ακαδημίας Μάσκετ, έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016.

Έχουν έτοιμο ένα μνημόνιο για κάθε δήμο και περιφέρεια! - Θα αντιδράσουν οι εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες;

Επιμέλεια κειμένου, Κώστας Πινέλης
Από το πρώτο κιόλας μνημόνιο ένα από τα μέτρα που είχαν ψηφιστεί ήταν το «Πρόγραμμα Οικονομικής Εξυγίανσης» των ΟΤΑ. Πρόβλεψη που είχε καταγραφεί μεν με κάποιον τρόπο στον «Καλλικράτη», όμως εξειδικεύτηκε στο πρώτο μνημόνιο, εμπλουτίστηκε στο δεύτερο, διατηρήθηκε στο τρίτο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και υλοποιείται τώρα με γρήγορους ρυθμούς σε όποια περίπτωση προκύψει πως πρέπει να γίνει. 

2ήμερη εκδρομή στο Μέτσοβο πάει ο Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Πολυκάστρου

Ο Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Πολυκάστρου θα πραγματοποιήσει 2ήμερη εκδρομή στο Μέτσοβο στις 14 και 15 Αυγούστου 2016, με αφορμή τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος στις εορταστικές εκδηλώσεις της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Χρυσοβίτσα. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στο τηλέφωνο 6982.293-156. 

Κιλκίς: "Εδώ βρωμάει ο τόπος και αυτοί σφυρίζουν κλέφτικα"

Παρέμβαση αναγνώστη της Γνώμης
"Έπρεπε να έρθετε στην οδό Αρκαδίας του Κιλκίς την ώρα της χθεσινής μπόρας η ακόμα και τώρα που πέρασαν τόσες ώρες, που έχει καθαρίσει η ΔΕΥΑΚ.
ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας και του υγειονομικού κανονισμού σε 81 επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Το διάστημα της τρέχουσας θερινής τουριστικής περιόδου κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιούν ελέγχους σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Γουμένισσα: Τσάκωσαν 57χρονο για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (08-08-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών, 5 μηνών και χρηματική ποινή 11.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ηράκλεια Σερρών: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 25χρονος οδηγός δικύκλου

Χθες (08-08-2016) το απόγευμα στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ηράκλειας – Ποντισμένου Σερρών, σημειώθηκε σύγκρουση δίκυκλου μοτοποδήλατου που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου. 

Κιλκίς: Βουλγάρα έκλεψε παιδικό καρότσι από είσοδο πολυκατοικίας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς περίπτωση κλοπής. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 37χρονης υπηκόου Βουλγαρίας. 

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου 2016, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου 2016, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Επιστρέφονται οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται οι πινακίδες καθώς και οι άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Δεκαπενταύγουστου

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν καλλιεργητή χασισιού στη Θεσσαλονίκη

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 49χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ζημιές που άφησε πίσω της, η χθεσινή βραδυνή μπόρα στο Κιλκίς

Οι ζημιές έχουν αποκατασταθεί.
Παρ' όλα αυτά προσοχή στον Περιφερειακό
του Λόφου του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.
Οι φωτογραφίες είναι παραχώρηση του φίλου και αναγνώστη της Γνώμης, Γιώργου Αντωνιάδη