Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Από Δευτέρα κλείνουν οι λαϊκές αγορές σε όλη την Ελλάδα

Σε απεργία διαρκείας κατεβαίνουν από αύριο (Δευτέρα) οι παραγωγοί και οι πωλητές λαϊκών αγορών, κλείνοντας τις λαϊκές όλης της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο, που προωθείται από το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

"Να κάνουμε την Παιονία Ισχυρή, όλοι μαζί"

Ελένη Δούμου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Απόφοιτος τμήματος Πληροφορικής ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας
"Είμαι η Ελένη Δούμου, γεννημένη το 1985 στη Γρίβα όπου και συνεχίζω να κατοικώ. Από το 2012 είμαι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας και σήμερα στα 29 μου χρόνια αποφάσισα για πρώτη φορά να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στην Αυτοδιοίκηση.

"Η δική μου γενιά θέλει ελεύθερο πεδίο δράσης για να δημιουργήσει"

Ευαγγελία Σιώπκα
Δασοπόνος - Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αξιούπολης
"Ανήκω στη νέα γενιά, στην κατηγορία των ενεργών πολιτών. Αυτοπροσδιορίζομαι ως ενεργή δημότης γιατί πιστεύω στο ρόλο και στη συμμετοχή των δημοτών στη δημόσια ζωή του τόπου. Με διάλογο, με πρόταση αλλά και με σύγκρουση, αν χρειαστεί.

Νιόβη Παυλίδου στηρίζει το ΠΑΣΟΚ Κιλκίς για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
"Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς ενόψει των επικείμενων περιφερειακών εκλογών δηλώνει τη στήριξη της για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας στον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» με υποψήφια περιφερειάρχη την κα ΝΙΟΒΗ ΠΑΥΛΙΔΟΥ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς τον ΓΙΩΡΓΟ ΡΩΜΑΝΙΔΗ.

Ηλίας Αντωνιάδης, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς


Οι αλλαγές του Σεπτεμβρίου για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Το «Νέο Σχολείο» και το «myschool» είναι οι δύο πιο σημαντικές πρωτοβουλίες, που εισάγονται στον χώρο τής Εκπαίδευσης, από τον Σεπτέμβριο, με τη μεν πρώτη, να αφορά σε αλλαγές σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο, και τη δε δεύτερη, να αποτελεί ένα καινοτόμο, Πανευρωπαϊκό «εργαλείο» για όλα τα επίπεδα και όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς και τις Μονάδες τής Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

"Θα είμαι δίπλα σας, όπως τόσα χρόνια"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
«Θα είμαι δίπλα σας, όπως τόσα χρόνια. Τα τηλέφωνα μου είναι πάνω στην κάρτα και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου ανά πάσα στιγμή»
Το Πευκόδασος, Μικρόδασος, Πλατανιά, Ειρηνικό, Μεταμόρφωση, Εύζωνοι,, Βασιλίτσα επισκέφθηκε το Σάββατο 26 Απριλίου ο υποψήφιος Αντιπεριφειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος μαζί με του περιφερειακόυς του συμβούλους Λεωνίδας Τζαβέλα και τον Βασίλειο – Τραϊανό (Άκη) Τζανόπουλο.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τον ιό M.E.R.S (Middle East Respiratory Syndrome)

Το σύνδρομο M.E.R.S. είναι ιογενής λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 2012 στη Σαουδική Αραβία. Οφείλεται σε ένα ιό της οικογένειας των κορονα-ιών ο οποίος καλειται M.E.R.S-CoV. Είναι διαφορετικός ιός από άλλους κορονα-ιούς που έχουν αναφερθεί. Δεν πρόκειται επίσης για τον ίδιο ιό στον οποίον οφειλόταν το Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο ( S.A.R.S.) που έκανε την εμφάνισή του το 2003.

"Ευχαριστούμε τον λαό του ΠΑΟΚ"

"Ο “Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης” (ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.) αποτελεί επίσημο όργανο της Πολιτείας και ιδρύθηκε το 2004, ενώ αριθμεί σήμερα περί τα 15.500 μέλη σε ολόκληρη την Ελλάδα με συνεχώς αυξανόμενη τάση.

Χωρίς φιλάθλους του Ολυμπιακού το παιχνίδι με τον Αιγινιακό

H Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι, την 25.04.2014 εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε:

Προσλήψεις στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για τις ανάγκες του, ζητά να προσλάβει
Με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου - μερικής απασχόλησης τις παρακάτω ειδικότητες:

«Για τα εξοντωτικά μέτρα ενάντια σε αγρότες και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές»

Ανακοίνωση Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης 
Στα νύχια του μεσάζοντα και μεγαλέμπορου, προσπαθεί να ρίξει η κυβέρνηση με το αντιδραστικό νομοσχέδιο «Για την άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος», χιλιάδες μικρούς και φτωχομεσαίους αγρότες-λαϊκατζήδες. Αυτούς που κατάφεραν να πουλάνε τη σοδειά τους στις λαϊκές αγορές, παρακάμπτοντας το μεσάζοντα και να βγάζουν ένα μεροκάματο για να ζήσουν και να συνεχίσουν την αγροτική δραστηριότητα. Ταυτόχρονα η λαϊκή οικογένεια έχει τη δυνατότητα για ντόπια , φρέσκα και σε προσιτές τιμές προϊόντα.

Η πρώτη "Μάχη" χάθηκε για τον Εύαθλο Μακεδόνες Πολυκάστρου

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 60 – 70 
Σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυκάστρου συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου της 26 Απριλίου 2014 η «Τελική Φάση» των αγώνων play-off της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Παρόλαυτά το συγκρότημα του Πολυκάστρου κατάφερε να χάσει από την αντίστοιχη ομάδα της Έδεσσας με τελικό σκορ 60 – 70.

Συνάντηση Δημήτρη Σισμανίδη με νέους του δήμου Κιλκίς


Συλβάνα Ράπτη, Νίκος Μπίστης και Νίκος Τσολακίδης στο Κιλκίς