Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Φραγγίδης: Συγκεντρωτικό, ασαφές και μη βιώσιμο το αναπτυξιακό μοντέλο που προτείνει η κυβέρνηση για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας

Δείτε το Video της ομιλίας, ΕΔΩ
Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, βουλευτής Κιλκίς και Τομεάρχης Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής, τοποθετήθηκε σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής, επί του νομοσχεδίου του Υπ. Τουρισμού με τίτλο «Πρότυποι Τουριστικοί Προορισμοί Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, Οργανισμοί Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού, Ιαματικές Πηγές Ελλάδας και άλλες ρυθμίσεις για την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης».

Τι λέει η Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας για τον προϋπολογισμό της Διοίκησης του Δήμου Παιονίας για το 2022


Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας”
Ο προϋπολογισμός του Δήμου Παιονίας για το 2022 αποτύπωσε τις πολιτικές επιλογές, τις προτεραιότητες που ιεραρχεί η δημοτική αρχή. Αποτύπωσε επίσης τη λειτουργία ενός αντιδραστικού θεσμικού πλαισίου μέσα στο οποίο λειτουργούν οι Δήμοι, το οποίο έχει διαμορφωθεί από διαδοχικές κυβερνήσεις, σε καιρούς μνημονιακούς και μεταμνημονιακούς. 

Ολυμπιακός Πολυκάστρου

Γήπεδο Πολυκάστρου ο σημερινός αύλειος χώρος του 1ου Δημοτικού Σχολείου, απέναντι από το Δημαρχείο μας και την Εκκλησία της “Αγίας Τριάδας”. Πίσω δεξιά διακρίνεται το παλιό Δημοτικό Σχολείο, στη θέση του σήμερα βρίσκεται το Γυμνάσιο Πολυκάστρου.

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Σεπτέμβριος 1949
Ένα μήνα μετά την λήξη του εμφυλίου πολέμου και οι νέοι αναζητούν διέξοδο μετά από τις τόσες δυσκολίες - στερήσεις που έζησαν για μία δεκαετία (1940 - 1949, πόλεμος - κατοχή - εμφύλιος).

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (20/12/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στο «Παντελής Κυριακίδης» ο Αλέξανδρος Κιλκίς
«Παρί» και «Μαρσέιγ» με τους προπονητές τους Δημήτρη Μούρο και Κωνσταντίνο Σωτηριάδη μετέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής στις εγκαταστάσεις Λέοντες της Θεσσαλονίκης για έναν πραγματικά ιερό σκοπό. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς όπως κάθε χρονιά συμμετείχε και φέτος το φιλανθρωπικό τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης», που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτές τις μέρες κάθε χρόνο.

Διανομή φυλλαδίων από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς στη λαϊκή αγορά


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς
Απέναντι στο κύμα ακρίβειας που βρισκόμαστε αντιμέτωποι, η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή, το Σάββατο, απέδειξε ότι δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ακρίβειας - στην ενέργεια, στις ανατιμήσεις τροφίμων -και ότι δεν έχει τη βούληση να λάβει μέτρα για να την αντιμετωπίσει και να στηρίξει την ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Τα νέα του Κιλκισιακού (202/12/2021)


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
11ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Κιλκισιακού και των Ακαδημιών του 18 & 19/12/2021
Στο 11ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της φετινής σεζόν, αγωνίσθηκαν η ανδρική μας ομάδα και τα τμήματα Κ14 και Κ16 των ακαδημιών μας. Η Ανδρική ομάδα ήρθε σε ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕ Πολυκάστρου ενώ στις ακαδημίες, το τμήμα μας K14, αγωνίσθηκε ενάντια στην Ακαδημία ποδοσφαίρου ΠΡΟ στο γήπεδο του Ατέρμων, και η Κ16 μετέβη στο γήπεδο της Ιωνίας, για να ανταγωνισθεί την ομάδα της πρωτοπόρου Βέροιας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Θέσεις εργασίας στην Εθνική Ασφαλιστική Κιλκίς (20/12/2021)


Προμήθεια ολοκληρωμένου αυτόνομου συστήματος ανίχνευσης πυρκαγιών για την δασική περιοχή του Σέιχ Σου


Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου υπέγραψε την ανακήρυξη οριστικών αναδόχων του έργου «Προμήθεια Ολοκληρωμένου Αυτόνομου Συστήματος Ανίχνευσης Πυρκαγιών για τη Δασική Περιοχή του Σέιχ Σου» με χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες, της Σοφίας Μιχαηλίδου, της Σοφίας Παντελιάδου και της Ελένης Αναστασιάδου


Ανακοίνωση Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παιονίας 
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παιονίας εκφράζει τη θλίψη του για την αδόκητη απώλεια των συναδέλφων εκπαιδευτικών της εκπαιδευτικής κοινότητας του Νομού µας. 

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους


Υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδη
«Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,
Οι εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους είναι μία ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε τις σπουδαίες αξίες που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, όπως η αλληλεγγύη και η αγάπη. Αξίες οι οποίες έγιναν περισσότερο δυνατές από τη στιγμή που η πανδημία του κορωνοϊού άρχισε να δοκιμάζει τόσο έντονα την ανθρωπότητα.

Ο αληθινός θησαυρός


Του Κώστα Μπούζα
Ο γέροντας στηρίχτηκε με τα δυο του χέρια στο ροζιασμένο του μπαστούνι, κι αφού τον κοίταξε βαθιά στα μάτια, επανέλαβε τα τελευταία του λόγια: Μίλησέ μου για τον θησαυρό σου.

(Video) Ενημερωτική ημερίδα για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+

Ενημερωτική ημερίδα για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, με συντονιστή τον εκπαιδευτικό Φώτη Παπαθανήλ.

Διακοπή υδροδότησης σε Σταυροχώρι, Βαπτιστή, Μεταλλικό, ΜεγάληΒρύση, Παλιό Γυναικόκαστρο, Καστανιές και Χωρύγι


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές των οικισμών ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΒΑΠΤΙΣΤΗ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ, ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ και ΧΩΡΥΓΙΟΥ του Δ. Κιλκίς ότι την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης για εργασίες καθαρισμού δεξαμενών.

Άτλας vs Αίας: Το βόλει στο Κιλκίς βρίσκεται σε άνοδο


Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Μετά το ρεπό της 8ης αγωνιστικής, ο ΑΤΛΑΣ αγωνίστηκε και πάλι στο κλειστό γήπεδο του Κιλκίς, στις 18/12/2021, για το πρωτάθλημα των κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΕΜ, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον συμπολίτη ΑΙΑ. Πλήθος κόσμου χειροκρότησε τις προσπάθειες των κοριτσιών εκατέρωθεν, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, πάθος, εναλλαγές στο σκορ, καλοζυγισμένα σερβίς, λάθη και κυρίως αγωνία. Το αποτέλεσμα ήταν 2-3 με τα σετ (24-26, 25-20, 22-25, 25-23, 12-15) άλλωστε να αποδεικνύουν τα παραπάνω.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων νομού Κιλκίς


Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων του Νομού Κιλκίς όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021. Η νέα Διοίκηση συγκροτήθηκε ως εξής:

Μνήμες, οδηγός ζωής


Γράφει η Σοφία Ψαρρά

Μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς

Η άποψη κάθε ατόμου με συμμετοχή στα κοινά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και χρησιμότητα, πόσο μάλλον του κ. Φλωρίδη με τη γνωστή σε όλους πολιτική πορεία ως Υπουργός και στέλεχος της Αυτοδιοίκησης.

Κορωνοϊός (20/12/2021): 3.689 νέα κρούσματα (15 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 85 θάνατοι και 670 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.689, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.037.759 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 199 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.764 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 20/12/2021, 5:37 μ.μ


Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων για την εφαρμογή αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας, σε όλη την επικράτεια.

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συλλέγει τρόφιμα

Δελτίο τύπου 
το Τοπικού Τμήματος Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συλλέγει τρόφιμα

«Για ακόμα μία χρονιά το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συλλέγει τρόφιμα για καλό σκοπό, με τη βοήθειά σας.

Από κιλκισιώτες αστυνομικούς εντοπίστηκαν πάνω από 1,4 εκατομμύρια λαθραία τεμάχια τσιγάρων

Συνελήφθη χθες (19 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, αλλοδαπός άνδρας, για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η μικτή χορωδία του «πόλις»


Την πρώτη της εμφάνιση πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου η νεοσύστατη μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Καλλιτεχνικού Συνόλου «η πόλις». Οι ενθουσιώδεις χορωδοί από το Κιλκίς συμμετείχαν με τη γυναικεία χορωδία ChorΩδες στην εκδήλωση με τίτλο "Χριστουγεννιάτικη Αλληλεγγύη», που διοργάνωσε το Σωματείο Φίλων Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου της συμπρωτεύουσας. 

(Video) Δωρεά των Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων προς τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Δωρεά των Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων προς τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς, τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021.

Στο 42% η ηλεκτρονική αυτοαπογραφή στην Π.Ε. Κιλκίς


Ρεπορτάζ: Πάολα Χαραλαμπίδου
Στο 42% έφτασε η αυτοαπογραφή πληθυσμού στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ποσοστό αρκούντως ικανοποιητικό σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία Κιλκίς. Συγκεκριμένα μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2021, 33.000 περίπου από τους 80.419 συμπολίτες μας -βάσει των στοιχείων της απογραφής του 2011- απεγράφησαν ηλεκτρονικά μέσω της ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής της ΕΛΣΤΑΤ.

Ευχές Χριστουγέννων από τη βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου



Κιλκίς: Ιστορικομουσική Αφιερωματική Παράσταση "Ανάθεμα το Καρά-Πουρούν"

Πρώτη και αήττητη η ΚΟΥΠΑ Κιλκίς. Επικράτησε του Βατανιακού στην Κατερίνη με 64 – 76


Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Η ΚουΠα Κιλκίς διατηρήθηκε στην κορυφή με τον απόλυτο απολογισμό 9 νικών και καμίας ήττας, μετά την πρόσφατη εκτός έδρας νίκη επί του Βατανιακού.

Ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια για τον Άθλο Κιλκίς από το Πανελλήνιο Κύπελλο tae kwon do της ΕΛΟΤ


Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 18-19/12/2021 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο tae kwon do της ΕΛΟΤ στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

(Video) Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2021, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2021, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Κιλκίς, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021.