Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

(Video) Αξιούπολη: Εκδήλωση με θέμα "Η σπουδαιότητα της Μάχης του Σκρα τον Μάιο του 1918"

Αξιούπολη: Εκδήλωση με θέμα "Η σπουδαιότητα της Μάχης του Σκρα τον Μάιο του 1918", Σάββατο 14 Μαϊου 2022.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς: 15 Μάη τους στέλνουμε τον λογαριασμό

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς
Την Κυριακή 15 Μαΐου η μαζική συμμετοχή στην εκλογή του Προέδρου και της Κ.Ε. θα είναι το μήνυμα της αρχής του τέλους των νεοφιλελεύθερων επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Κορωνοϊός (14/5/2022): 4.324 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 15 θάνατοι και 173 διασωληνωμένο

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.324. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.389.306 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 407 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 128.726(3.7% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 14/5/2022, 6:37 μ.μ.

Εξιχνίαση περιπτώσεων απάτης και απόπειρας απατών με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος
Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βόλβης, οδήγησε στην εξιχνίαση τεσσάρων (4) περιπτώσεων απάτης και απόπειρας απατών, με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος συγγενικού προσώπου.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, το θέλουμε και ενωμένο» - Το νέο όνομα να σημάνει μια νέα νοοτροπία

Γράφει η Έλλη Φρεγγίδου
Ψυχολόγος - Μέλος της γραμματείας του τομέα Κοινωνικής Ένταξης και Συνοχής ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής

Ολοκληρώθηκαν, λοιπόν, οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ (πλέον) για την εκλογή των νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων και την ανάδειξη συνέδρων. Πανηγυρίσαμε στην Ελλάδα για το εντυπωσιακό ποσοστό συμμετοχής των πολιτών στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία. Πανηγυρίσαμε και στο Ν. Κιλκίς, που το ποσοστό συμμετοχής ξεπέρασε σχεδόν κατά πολύ τη συμμετοχή των προεδρικών εκλογών.

Παρουσίαση προγράμματος Kangoo αερόβιας άσκησης με τον Φίλιππο Μισαηλίδη, στο ΚΔΑΠ Kinesis

Παρουσίαση προγράμματος Kangoo αερόβιας άσκησης με τον Φίλιππο Μισαηλίδη, στο ΚΔΑΠ Kinesis, την Παρασκευή 13 Μαϊου 2022.

Προσέγγισαν ηλικιωμένο τον αγκάλιασαν και του άρπαξαν 145 ευρώ

Συνελήφθησαν χθες (13 Μαΐου 2022) το απόγευμα στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 ημεδαπές γυναίκες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα μαζί με ανήλικη ημεδαπή, προσέγγισαν ηλικιωμένο και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 145 ευρώ. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, το οποίο και αποδόθηκε στον παθόντα.

(Video) Οι φαρμακοποιοί του νομού Κιλκίς επιμορφώνονται

Διημερίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς με θέμα "Πρώτες βοήθειες", στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, το Σάββαρο και την Κυριακή 14 και 15 Μαϊου 2022.

Κιλκίς: Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (13 Μαΐου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε δύο αυτοσχέδια θερμοκήπια, 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 85 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Γ. Γεωργαντάς: Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους καθηγητές του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιώργος Γεωργαντάς
«Οφείλουμε όλοι θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους καθηγητές του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον κορυφαίο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας του Junior Achievement Greece, «Εικονική Επιχείρηση 2022».