Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Το Κιλκίς βγαίνει μπροστά - Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται

Ανακοίνωση Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η πόλη μας, ο τόπος μας και οι άνθρωποι του αποκτούν το Πρώτο Κλειστό Κολυμβητήριο. Με 25άρα υπερσύγχρονη πισίνα προδιαγραφών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το νέο Κολυμβητήριο αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα κολυμβητήρια της χώρας μας.

Τοποθέτηση Φραγγίδη στη Βουλή για την πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας


Τοποθέτηση Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή ν. Κιλκίς στην Ολομέλεια της Βουλής, στο ν/σ του Υπ. Υγείας με τίτλο: «Ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας - Ίδρυση και καταστατικό του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία Α.Ε. (Ο.ΔΙ.Π.Υ. Α.Ε.) και άλλες επείγουσες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας»

MICROstudies Κιλκίς: Ολοκληρωμένη διδασκαλία ρομποτικής S.T.E.A.M.


Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διδασκαλία ρομποτικής S.T.E.A.M.
Εκπαιδευτική ρομποτική  Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου.
Περισσότερες πληροφορίες στο 2341070200, MICROstudies Κιλκίς

Λόγω του "Φίλου που δαγκώνει" αναβάλλονται οι κυριακάτικες προβολές στο Θερινό Σινεμά Κιλκίς

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι αναβάλλονται την Κυριακή 2 Αυγούστου οι προγραμματισμένες δύο κινηματογραφικές προβολές στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο ''Δημήτριος Ζωηρός'' εξαιτίας της πραγματοποίησης της θεατρικής παράστασης ''Προσοχή ο φίλος δαγκώνει'' το ίδιο βράδυ στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.

Dems VS Reps: Δυο κόμματα με αδιόρατες διαφορές σε ένα κρατικό σύστημα δομημένο σε αρχαιοελληνικά/ρωμαϊκά πρότυπα


ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ οι:
- Μπακογιάννη Μαρία, Φοιτήτρια Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών στο Παν. Αιγαίου (Ρόδος), Κατεύθυνση: Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών / Αρθρογράφος
- Δαουτάκου Κατερίνα, Τελειόφοιτη Φοιτήτρια του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Παν. Πελοποννήσου / Στέλεχος ΚΕ.ΑΣ.Μ. 
- Γιαννέλου Χριστίνα, Ασκούμενη Δικηγόρος Αθηνών / Απόφοιτη Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. / Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Παν. Πειραιά
- Νικολοπούλου Αναστασία, Δικηγόρος Αθηνών / Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. στο Α.Π.Θ.
- Ντάμπου Μαρία, Πολιτική Επιστήμονας Δ.Π.Θ. / Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Πειραιά
- Γεωργίου Κ. Άρτεμις, Δικηγόρος LLM, Γλωσσολόγος Ε.Κ.Π.Α.
- Χαρακίδα Αλεξία, Πολιτικός Επιστήμονας Δ.Π.Θ. / Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιτωλ/νίας / Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Ο.Ν.ΝΕ.Δ. / Δημοσιογράφος
- Κουτσουπιά Φ. Ωραιοζήλη-Μαρία, Υποψήφια Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου, Τμήμα Νομικής του Ε.Κ.Π.Α. / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Δημοσίου/Διοικητικού Δικαίου / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας / Δημοσιογράφος
- Κρετσόβαλης Βύρωνας, Φιλόλογος Α.Π.Θ. / M.A. Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας Α.Π.Θ.
In God We Trust! Σε όλη τη διάρκεια και εξέλιξη της αμερικανικής πολιτικής ιστορίας δύο κόμματα μονοπωλούσαν τη διακυβέρνηση της χώρας μέχρι και σήμερα, καθώς από το 1854 και έπειτα το Δημοκρατικό και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα εναλλάσσονται ανελλιπώς στην εξουσία (Το Οικολογικό κόμμα και το κόμμα των Ελευθέρων έχουν απειροελάχιστη παρουσία).

Οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς, αγκαλιάζουν όλη την οικογένεια

Δελτίο τύπου  ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis κοιτάζουν μπροστά και φροντίζουν να αγκαλιάσουν όλη την οικογένεια από τον πιο μικρό στον πιο μεγάλο. Έτσι δεν ξεχνάμε τα παιδάκια (4 ετών) γεννηθέντα το 2016 που ξεκινάνε φέτος το ταξίδι τους στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης.

Σκοτώθηκε 29χρονος σε τροχαίο

Πρωινές ώρες σήμερα (31-07-2020) στην επαρχιακή οδό Επανομής – Ηράκλειας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο περίφραξης οικίας με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

"Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του Ηλία Παναγιωτίδη..."

Συλλυπητήριο μήνυμα Δήμου Παιονίας
Η Διοίκηση και οι συνάδελφοι από το Δήμο Παιονίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια, στους συγγενείς και φίλους του Ηλία Παναγιωτίδη που έφυγε πρόωρα από την ζωή.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και να έχει καλό παράδεισο.

«Στην εποχή του κορωνοϊού, η Ελλάδα αποτελεί εγγύηση για ποιοτικές και φθηνές διακοπές»

Του Θεόφιλου Τιρεκίδη*
Η επανεκκίνηση της κρουαζιέρας από αύριο, 1η Αυγούστου δημιουργεί θετικές προσδοκίες για τον ελληνικό τουρισμό. 

Το Υπουργείο Παιδείας ενέκρινε τη δημιουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κιλκίς

Υπογράφει ο Γ. Γεωργαντάς
Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, εγκρίθηκε η σύσταση και λειτουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Ε.Δ.), για πρώτη φορά στο Δήμο Κιλκίς.

Δισκοβολία: Χρυσός Πρωταθλητής Ελλάδος Παίδων ο Κιλκισιώτης Δημήτρης Παυλίδης

Δελτίο τύπου «Αίαντα» Κιλκίς
Ο 17χρονος αθλητής του «Αίαντα» Κιλκίς, Δημήτρης Παυλίδης, διέπρεψε για ακόμα μία φορά στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας την Κυριακή 26/07/2020, «προσγειώνοντας» τον δίσκο στα 60,62 μ. και κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία Παίδων. 

KINESIS GYM: Καλοκαιρινό Ωράριο Λειτουργίας και Ομαδικών Προγραμμάτων Άθλησης

Ανακοίνωση KINESIS GYM
Ομαδικά Προγράμματα Άθλησης καλοκαίρι 2020
Τσέκαρε το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αυγούστου του KINESIS GYM για τις τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων άθλησης και το ωράριο λειτουργίας του γυμναστηρίου μας.

Εκπτώσεις 50% στο ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ Κιλκίς


(Video) Tell me a Secret: Ο Θωμάς Μαρκόπουλος αποκαλύπτει τα μυστικά του στην Ωραιοζήλη - Μαρία Κουτσουπιά

It’s summer time για το ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Έφτασε και η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου για το ΚΔΑΠ Kinesis. Τα συναισθήματα ποικίλα. Χαρά, ενθουσιασμός, πολλά χαμογέλα και το γλυκόπικρο συναίσθημα του αποχαιρετισμού.

Προχωρά η σιδηροδρομική σύνδεση της ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς


(Video με τις δηλώσεις Κεφαλογιάννη κατά την επίσκεψή του στο Κιλκίς την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019)
Η διοίκηση του ΟΣΕ, έπειτα από τις κατευθύνσεις που δόθηκαν από τον αρμόδιο Υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη, δρομολογεί πλέον τη σύνδεση της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς με το υπόλοιπο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Ο θεατρικός Αύγουστος στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου έρχεται ορμητικός με την ανατρεπτική κοινωνική σάτιρα "Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει". Η σκηνοθετική οπτική του Βλαδίμηρου Κυριακίδη συνθέτει το θεατρικό κείμενο της Γαλλίδας συγγραφέα Κάρολ Γκριπ με το δημιουργικό αυτοσχεδιασμό με μια παράσταση ύμνο στην τοξική φιλία: στο φθόνο, στο ψέμα, στην προδοσία και την υποκρισία.