Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Στα Ρεκόρ Guinness η ελληνική σαλάτα στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας από τον Όμιλο Μουζενίδη και την Ellinair!

Μόσχα – 4 Σεπτεμβρίου 2016. Ελληνικές μυρωδιές, γεύσεις, τραγούδια και χορούς γέμισε η Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, που για λίγες ώρες μετατράπηκε σε μια τεράστια κουζίνα, για την παρασκευή της μεγαλύτερης ελληνικής σαλάτας, κερδίζοντας μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness!

Κιλκίς: Πρώτη σύνοδος προέδρων και στελεχών οργανώσεων της ΝΔ

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Με μεγάλη προσέλευση κομματικών στελεχών τα οποία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΗΑΒΙΤΑΤ στο Κιλκίς η πρώτη Σύνοδος Προέδρων και Στελεχών Oργανώσεων της ΝΔ τις οποίες διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα με ευθύνη της η Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ.

Τι λένε οι ίδιοι οι αστυνομικοί για την αναδιάρθρωση-αναδιάταξη υπηρεσιών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
"Η Ένωσή μας επανέρχεται για πολλοστή φορά στο θέμα της αναδιάρθρωσης επαναλαμβάνοντας τις θέσεις και τις παρατηρήσεις μας όπου έχουμε αποστείλει στην ηγεσία μας. Προτάσεις προερχόμενες από αστυνομικούς που υπηρετούν πολλά έτη στην περιοχή γνωρίζοντας τις ανάγκες αστυνόμευσης καλύτερα από κάθε άλλον.

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς για το συλλαλητήριο της Δ.Ε.Θ.


Δελτίο τύπου ΑΔΕΔΥ Κιλκίς
Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς καλεί όλους τους πολίτες του Ν. Κιλκίς: Εργαζόμενους, Άνεργους, Συνταξιούχους, Νέους και Νέες σε Μαζική, Δυναμική και Αγωνιστική συμμετοχή στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ- ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 6μ.μ. ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. 

Συναυλία Δημήτρη Μπάση και Ελένης Πέτα στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς



Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς σας προσκαλεί στη Συναυλία Αλληλεγγύης που διοργανώνει με τον σπουδαίο λαϊκό καλλιτέχνη και συντοπίτη μας Δημήτρη Μπάση σε συνεργασία με την εξίσου σπουδαία ερμηνεύτρια Ελένη Πέτα.

Θρησκευτικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ειδομένη

Εγγραφές στα τμήματα της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ο καταξιωμένος φορέας τεχνών και πολιτισμού, συνεχίζοντας με συνέπεια το πολύπλευρο έργο της, ανακοινώνει για μια ακόμη χρονιά την έναρξη των εγγραφών στα καλλιτεχνικά τμήματά της. Οι εγγραφές θα αρχίσουν από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, καθημερινά 10-12 τις πρωινές ώρες και 5-8 το απόγευμα.

GREENWAVE FESTIVAL στη Θεσσαλονίκη από 15 μέχρι και 18 Σεπτεμβρίου 2016

To GREENWAVE FESTIVAL διοργανώνεται για 6η χρονιά φέτος, από την Πέμπτη 15 και μέχρι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Πάρκο ΧΑΝΘ (στον πεζόδρομο των πρώην αναψυκτηρίων).

Τον Νίκο Παπαδόπουλος τίμησε ο Κιλκισιακός

Ένα δικό του παιδί τίμησε στο φιλικό με τον Ηρακλή ο Κιλκισιακός. Στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ και χρόνια ο Νίκος Παπαδόπουλος, και ο Γιώργος Παναγιωτίδης με την ευκαιρία του αγώνα του έκανε δώρο το λεύκωμα της ομάδας, και του προσέφερε ένα κασκόλ του ΑΟΚ.

ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας: Πληθώρα αρνητικών εξελίξεων στο χώρο της Δημόσιας Εκπαίδευσης

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Πληθώρα αρνητικών εξελίξεων υπήρξε στο χώρο της Δημόσιας Εκπαίδευσης και των λειτουργών της κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η νεομνημονιακή εξουσία συνεχίζοντας την αντιμεταρρυθμιστική πολιτική της προκάλεσε νέα και δη μείζονα προβλήματα:

Προπόνηση εσωτερικής ποδηλασίας!



Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη

RPM: Τι είναι και ποια τα οφέλη;
Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκε μια εντελώς διαφορετική μορφή ομαδικής προπόνησης, η οποία έχει σαν βάση το ποδήλατο. Το RPM έχει φανατικούς υποστηρικτές, αφού οι ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες γεμίζουν με ασκούμενους όλων των κατηγοριών.

Άρεσε ο Κιλκισιακός παρά την ήττα από τον Ηρακλή

Ένα σπουδαίο φιλικό έδωσε χθες ο Κιλκισιακός που υποδέχθηκε τον Ηρακλή στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί με 2-0. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν ο Μπαρέττας στο 36' και ο Μπικιάρης στο 84'.