Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Δικαστικά Μέγαρα στο Κιλκίς, στην Έδεσσα και στις Σέρρες


Κοινό δελτίο τύπου Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών Νέας Δημοκρατίας νομών Κιλκίς, Σερρών και Πέλλας

Η πρόσφατη έγκριση από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή για 3 έργα ΣΔΙΤ αφορά στην ανέγερση και στην ανακατασκευή 12 Δικαστικών Μεγάρων σε όλη την Ελλάδα.

Συλλυπητήρια από τον Σύλλογο Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς


Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Το Δ.Σ του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου των εκλεκτών μελών μας Αθανασιάδου Άννας και Φουντουκίδου Ζηνοβίας (Ζήνα), σε συνεδρίαση του που έγινε δια περιφοράς (τηλεφωνικά,) την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 αποφάσισε ομόφωνα:

Σεμινάριο 𝗖𝗿𝗼𝘀𝘀 𝗧𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴 με Πιστοποίηση στο Kinesis Gym Kilkis


Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Το Cross Training School με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκγύμνασης, διοργανώνει το 5ο ετήσιο Σεμινάριο 𝗖𝗿𝗼𝘀𝘀 𝗧𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴.

Σε δημόσια διαβούλευση το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Κιλκίς


Ο Δήμος Κιλκίς, στο πλαίσιο σύνταξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2019 – 2023, θέτει σε δημόσια διαβούλευση το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού (α’ φάση Επιχειρησιακού Προγράμματος) του Δήμου για την εν λόγω χρονική περίοδο και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες να συνεισφέρουν στη διαμόρφωσή του, σφραγίζοντας με τη συμμετοχή τους, με τις ιδέες και τις προτάσεις τους, την τελική του μορφή.

Δήμος Κιλκίς: Μεγάλη βοήθεια στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας



Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση πολιτών και τοπικών φορέων στο κάλεσμα ανθρωπιάς που τους απηύθυνε ο Δήμος Κιλκίς για τη στήριξη των σεισμοπαθών της Θεσσαλίας. Δέματα αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διάρκειας, με φιάλες νερού, είδη υγιεινής, αντισηπτικά, κλινοσκεπάσματα, υπνόσακους μέχρι και σόμπες ρεύματος συγκεντρώθηκαν στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς και φορτώθηκαν σήμερα σε νταλίκα με προορισμό την Ελασσόνα. Ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας κρατήθηκε για να μεταφερθεί αύριο στους σεισμοπαθείς του Τυρνάβου.

Επί τόπου η Μαξ


Του Φώτη Μισόπουλου
....έχω κι εγώ μια καλλιέργεια κι εφόσον θέλετε να σάς διηγηθώ τα καθέκαστα, θα το κάνω απ' άκρη σ' άκρη.....
JEAN COCTEAU[1]

Αποξηλώθηκε το παλιό ταρτάν στο ανοικτό γήπεδο Κιλκίς


Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα η ανακατασκευή του ανοιχτού γηπέδου Κιλκίς με πρώτη ενέργεια την αποξήλωση του φθαρμένου συνθετικού τάπητα, μήκους 7.681,71 τ.μ.

Το Κέντρο Υγείας Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά.....

Ευχαριστήριο 
Κέντρου Υγείας Κιλκίς
Θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύµβουλο της ΕΑΣΘ Α.Ε. κ. Τσιχήτα Χρήστο καθώς και στον Γενικό Διευθυντή και συντοπίτη µας κ. Γιαννόττουλο Κωνσταντίνο για την ευγενική προσφορά τους προς το  Κέντρο Υγείας Κιλκίς ολοκληρωμένης µονάδας ηλεκτρονικού υπολογιστή για τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Πέμπτη 18/3/2021, 10:05 μ.μ.


Εξιχνίαση απάτης
Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 30ης Σεπτεμβρίου 2020 σε περιοχή των Σερρών, η προαναφερόμενη γυναίκα, προσποιούμενη την υπάλληλο της ΔΕΗ, έπεισε ηλικιωμένο ημεδαπό να μπει στην οικία του, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό 4.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 9.000 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα που οδηγούσε ο συνεργός της.

Πρόγραμμα προμήθειας στεγάστρων στο Δήμο Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Με απόφαση της διεύθυνσης οικονομικής & αναπτυξιακής πολιτικής, τμήμα αναπτυξιακών προγραμμάτων & διαχείρισης Π.Δ.Ε. του υπουργείου εσωτερικών της 10 Μαρτίου 2021 Α.Π. : 18385 εντάχθηκε ο δήμος Παιονίας στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης V «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

(Video) Υποδειγματική η λειτουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς

Γυναίκα… αιχμάλωτη


Της Σοφίας Κεσίδου
Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την 8η Μαρτίου 2021 όπου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε πλήθος εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα που ύμνησαν, γιόρτασαν, διεκδίκησαν το αυτονόητο. Πολλές οι δεσμεύσεις, οι διακηρύξεις και οι υποσχέσεις για μια ισότιμη και ισόνομη αντιμετώπιση της γυναικείας παρουσίας στην κοινωνία.

Σ. Παραστατίδης: Θέλουν να ελέγξουν την πανδημία ενώ δεν μπορούν να μαζέψουν τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σημεία από συζήτηση του Στέφανου Παραστατίδη στο Kontra Channel
1) Η Ελλάδα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Εφάρμοσε το μεγαλύτερο χρονικά lockdwon στην Ευρώπη και τις τελευταίες 14 ημέρες είναι ποσοστιαία 2η σε θανάτους και 8η σε κρούσματα συγκριτικά με πριν.

Κορωνοϊός (18/3/2021): 3.073 νέα κρούσματα (18 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 45 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.073, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 230.317 (ημερήσια μεταβολή +1.4%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 67 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.889 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από το Δήμο Κιλκίς προς στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από το Δήμο Κιλκίς προς στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας, την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021.

Συνελήφθησαν 6 άτομα για διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου αλλοδαπών από την χώρα


- Με 4 οχήματα μετέφεραν συνολικά 34 αλλοδαπούς
- Χρησιμοποιούσαν και όχημα ως προπομπό για την αποφυγή των αστυνομικών ελέγχων
Συνελήφθησαν χθες (17 Μαρτίου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, 6 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Από Κιλκισιώτες αστυνομικούς εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα εμπόρων ναρκωτικών


- Συνελήφθησαν 4 μέλη της εγκληματικής ομάδας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμα ενός μέλους
Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και πάνω από 9.000 ευρώ
Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie»
Εγκληματική ομάδα που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Με το 50% των εκθετών η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο


Το 50% των εκθετών, ήτοι εκατόν δώδεκα παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 20 Μαρτίου. Ως προς τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς, βρίσκονται σε ισχύ τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της Covid – 19.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:
- ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ),
- ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Α’ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
ότι θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, λόγω εργασιών σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης και ακύρωσης του παλαιού.

Ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Κιλκίς Γιώργος Βουλγαράκης, μιλά με τον Νικόλα Νίτσα και τον Ηλία Καλπάκα στον OkRadio


Tην Παρασκευή 19/3 στην παρέα του "Ημερολόγιου Ασυρμάτου", ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α.Ε. κ. Γιώργος Βουλγαράκης, από 11:00-13:00 με τους Νικόλα Νίτσα και Ηλία Καλπάκα, στον Ok Radio. Συντονιστείτε στο www.ok-radio.gr

Έκκληση Μητροπολίτη Γουμένισσας για το Ταχυδρομικό Γραφείο Γουμένισσας

†ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Από την προηγούμενη χρονιά δρομολογήθηκαν διαδικασίες εθελούσιας αποχώρησης προσωπικού (περί τις 2.000) και από τα ΕΛΤΑ, όπερ σημαίνει συρρίκνωση των σχετικών υπηρεσιών και μάλλον δρομολόγηση εκχώρησης. Αυτό το μέτρο άρχισε να ενυλώνεται εντός του κρατικού μηχανισμού. 

ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς: Πρόσκληση συμμετοχής στο διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς παιδιών εφηβικής ηλικίας


Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια για γονείς παιδιών εφηβικής ηλικίας με τίτλο:«Εφηβεία: τα πολλαπλά της πρόσωπα»