Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Διαδοχικές νίκες για την ΚουΠα Κιλκίς και νέα επιτυχία για την ομάδα, με είσοδο στο Final Four της κατηγορίας


Γράφει ο Γιάννης Σιταρίδης
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της κατηγορίας είναι ιδιαίτερα σφιχτό.  Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός των δυο συνεχόμενων παιχνιδιών κυπέλλου μέσα σε δυο ημέρες. Ένα σαββατοκύριακο κυριολεκτικά εξοντωτικό για την ομάδα του Κιλκίς. 

Το Σινεμά στην “ΤΕΧΝΗ” κάνει την φθινοπωρινή του πρεμιέρα

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, σας προσφέρει ένα υπέροχο κινηματογραφικό ταξίδι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7:00 το βράδυ με πολύ μουσική και ωραία ταινία.

"Καλωσόρισες Έλλη Φρεγγίδου"

Τη γνωστή κιλκισιώτισσα ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου καλωσορίζει το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σαγματοπούλου στο Πολύκαστρο, διοργανώνοντας «Σχολή Γονέων». Πιο συγκεκριμένα, το εκπαιδευτήριο στη σελίδα του στο fb παρουσιάζει αυτήν την πραγματικά καινοτόμο δράση ως εξής:
"Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα των συνεργατών του σχολείου μας την Έλλη Φρεγγίδου, η οποία αναλαμβάνει τον συντονισμό της φετινής Σχολή Γονέων.

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Κιλκίς με Προέδρους Κοινοτήτων Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς 
Τη βάση οικοδόμησης μιας ειλικρινούς σχέσης συνεργασίας και εμπιστοσύνης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των χωριών του Δήμου Κιλκίς έβαλε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης στην πρώτη επίσημη συνάντηση που είχε με τους Προέδρους των Κοινοτήτων. 

Νέο έργο Erasmus+ της Επιμορφωτικής Κιλκίς: Αντιμετώπιση της Βίας με Βάση το Φύλο

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Σήμερα, το Διεθνές Ινστιτούτο «Aποκαταστατική Δικαιοσύνη Για Όλους» (RJ4All), εγκαινιάζει με τη χρηματοδότηση του Erasmus+, το πρόγραμμα «Ευκαιρία Για Αλλαγή» (C4C), το οποίο συγκεντρώνει μια διατομεακή, στρατηγική εταιρική σχέση 6 οργανισμών, για την ανάπτυξη καινοτόμων, καθοδηγούμενων από την κοινότητα, εκπαιδευτικών μεθόδων και εργαλείων, που θα συμβάλουν στην αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτίων, που οδηγούν σε Βία με Βάση το Φύλο (GBV) και διακρίσεις λόγω φύλου.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ολοκλήρωσε τη Βασική Εκπαίδευση Στελεχών Αντιμετώπισης Καταστροφών

Δελτίο τύπου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 
Το περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ολοκλήρωσε με επιτυχία τη Βασική Εκπαίδευση Στελεχών Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΒΕΣΑΚ) με μεγάλη συμμετοχή Εθελοντών και των τριών Εθελοντικών Σωμάτων του. 

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (26/9/2019)

Λογιστικό γραφείο στο Κιλκίς αναζητά υπάλληλο-βοηθό Λογιστή για πενθήμερη πλήρη απασχόληση. Απαραίτητα προσόντα: 1-2 χρόνια εμπειρία σε λογιστικό γραφείο, απόφοιτος Α.Ε.Ι. (Λογιστικής / Οικονομικής κατεύθυνσης), κατοχή κάρτας ανεργίας 3μηνης διάρκειας τουλάχιστον, καλή γνώση αγγλικών. 

(Video) Πυρκαγιά σε δασική περιοχή της Κάρπης του Δήμου Παιονίας


Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Πρόκειται για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή του όρους Πάϊκου που βρίσκεται σε απόσταση δεκαπέντε (15) χλμ. περίπου Β & ΒΔ του οικισμού Κάρπης του Δήμου Παιονίας στη θέση με τοπωνύμιο «Κορυφή ΚΑΝΤΑΤΣΙ». Συγκεκριμένα κάηκαν εκατό (100) στρέμ. περίπου δάσους αυτοφυής οξιάς με μίξη από κέδρα καθώς και φτέρες με παχύ φυλλοτάπητα, ιδιοκτησίας Δήμου Παιονίας (πρώην Κοινότητας Κάρπης). 

Αγαθοπούλου για Νοσοκομείο Κιλκίς: Συμφωνούν τα δημοσιεύματα της ΠΟΕΔΗΝ με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας;

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου κατέθεσε αίτηση προς τον Υπουργό Υγείας για κατάθεση επίσημων εγγράφων, που τεκμηριώνουν την κατάσταση του νοσοκομείου Κιλκίς, αλλά και του ΕΚΑΒ Κιλκίς (προϋπολογισμοί τελευταίων ετών, προσλήψεις προσωπικού, κλπ). 

Κάλεσμα Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, για απεργία την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς εν όψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου από την Κυβέρνηση με το οποίο επιχειρεί με αντεργατικές διατάξεις να καταργήσει τα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα, αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη απεργία σε ένα κοινό πλαίσιο και ημερομηνία μαζί με όλες τις δευτεροβάθμιες οργανώσεις της χώρας την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 και καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και κάθε πολίτη στην συγκέντρωσή μας που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.



Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και οι αδερφοί Τσαχουρίδη στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών

Με δυο μεγάλες συναυλίες συνεχίζονται οι ποιοτικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις «Καλλιτεχνικός Σεπτέμβριος 2019» του δήμου Νεάπολης-Συκεών και οι αδερφοί Τσαχουρίδη και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου υπόσχονται να «μαγέψουν» το κοινό με τις ερμηνείες τους, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα, στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».

Παιονία: 101η επέτειος διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου το Σεπτέμβριο του 1918


Σχολικός εκφοβισμός: Βοηθήστε το παιδί σας στην αντιμετώπισή του

Υπογράφουν
οι Αστυνομικοί
της Γειτονιάς
Κιλκίς
Ήδη πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες στα θρανία για τους μικρούς μαθητές. Αν πιστεύετε ότι έχουν εμφανιστεί προβλήματα στη σχολική ζωή του παιδιού σας ενημερωθείτε.