Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Η Blue Air ανακοινώνει την επανέναρξη των προγραμματισμένων πτήσεων από την Ελλάδα

Από τις 21 Ιουνίου 2020, η Blue Air ανακοινώνει την επανέναρξη των τακτικών πτήσεων από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη για την Λάρνακα.

Ο Κώστας Μακεδόνας τραγουδά στο Λευκό Πύργο


Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στέλνοντας θετική ενέργεια σε όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε την βιντεοσκόπηση συναυλίας με τον Κώστα Μακεδόνα στο ψηλότερο σημείο του Λευκού Πύργου, σήματος κατατεθέντος της πόλης, εκεί όπου πραγματοποιείται η έπαρση – υποστολή της ελληνικής σημαίας και τραγούδησε για όλους μας, στις μέρες της μετά – καραντίνας, στέλνοντας το μήνυμα ότι «η Θεσσαλονίκη μένει αισιόδοξη».

Φραγγίδης: «Οι άστοχοι κυβερνητικοί χειρισμοί υπονομεύουν τον ήδη πληττόμενο ελληνικό τουρισμό»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Μετά τον απαράδεκτο διαχωρισμό των τουριστικών περιοχών της χώρας σε «Ζώνες» επαρκούς αντιμετώπισης του κορωνοϊού, που προκάλεσε σύγχυση, γενικευμένες αντιδράσεις και ενδοκυβερνητικό μπάχαλο, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης προχώρησε σε μία δεύτερη γκάφα.

Περιοδείες ΚΚΕ στα εργοστάσια του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κομματικής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ 
Με σύνθημα: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, Για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους», στελέχη και μέλη της Κομματικής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ πραγματοποιούν αυτές τις μέρες περιοδείες στα εργοστάσια του νομού, τονίζοντας ότι ενώ οι εργαζόμενοι έδωσαν μια μάχη για να βγουν με τις λιγότερες απώλειες από την πανδημία, ο χρόνος που κέρδισαν δεν αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση για να στηριχτεί αποφασιστικά το δημόσιο σύστημα υγείας, να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας σε κρίσιμους χώρους, να εξασφαλιστεί η διενέργεια μαζικών τεστ στον πληθυσμό.

Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του έργου με τίτλο «Εγκατάσταση συστήματος γεωθερμίας ανοιχτού τύπου κτηρίου Π.Ε. Κιλκίς», από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της διαδικασίας της ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου της ΠΕ Κιλκίς. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 2/6/2020, 9:40 μ.μ.

Συνελήφθη ένας ημεδαπός στην Πέλλα, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν περισσότερα από 900 γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθη χθες (1 Ιουνίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας για κατοχή κάνναβης.

(Video) Καθαρισμός φρεατίων της πόλης του Κιλκίς


Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020.
Καθαρισμός φρεατίων της πόλης του Κιλκίς.

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, στο Δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 29 Μαΐου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς αποτελούμενη από τον γραμματέα της Ν.Ε. Κιλκίς Τάσο Κεσίδη και τα μέλη Μάνια Παναγιωτίδου, Γιάννη Παπαδόπουλο και Σοφία Ψαρρά επισκέφτηκαν στο Πολύκαστρο τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις στο Προσφυγικό – Μεταναστευτικό και την δομή της Νέας Καβάλας.

(Video) Στο έλεος βανδάλων τα Δημοτικά Σχολεία του Κιλκίς


Τρίτη 2 Ιουνίου 2020.
Στο έλεος βανδάλων τα Δημοτικά Σχολεία του Κιλκίς.

ΚΔΑΠ Kinesis: Μιλώντας στα παιδιά για τον κορωνοϊό

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Καθώς ο κορωνοϊός συνεχίζει να επηρεάζει την καθημερινότητά μας, μία από τις ανησυχίες των γονέων αποτελεί η συζήτηση με τα παιδιά τους γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

"Ο δημόσιος διάλογος είναι η Δημοκρατία κ. Δήμαρχε Κιλκίς, δεν είναι λαϊκισμός"

Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Εμείς ως δημοτική παράταξη από την έναρξη των περιοριστικών μέτρων και την απαγόρευση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου δια ζώσης, είχαμε δηλώσει δημόσια ότι τις όποιες παρεμβάσεις, προτάσεις, κριτικές ή οτιδήποτε άλλο θα τις κάναμε δημόσια γιατί δημόσιες είναι και οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

"Σώστε τα σχολεία μας από τους βανδάλους - Φύλακες στα σχολεία τώρα"

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η κατάσταση με τους παραβάτες του νόμου και καταστροφείς της δημόσιας περιουσίας έχει φτάσει στο μη περαιτέρω στην πόλη μας.  Η ανοχή των αρχών προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα και μόνιμα. 
(Δείτε άρθρο της Γνώμης για το ίδιο θέμα ΕΔΩ)

"Χρόνια Πολλά Γη" λένε οι Περιπατητές του Κιλκίς


Από την Τρίτη 2 Ιουνίου το Ράντσο Κιλκίς στη διάθεσή σας

Ανακοίνωση Ράντσου Κιλκίς
Από την Τρίτη 2 Ιουνίου το Ράντσο Κιλκίς στη διάθεσή σας.
Σας περιμένουμε να απολαύσετε καφέ και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους στο φυσικό περιβάλλον του Ράντσου.


Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Ανακοίνωση Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Μετά τις εκλογές της Κυριακής 31 Μαΐου 2020 και την κατανομή αξιωμάτων συνεχίζουμε με Πρόεδρο Χρήστο Ανδρεανίδη, Αντιπρόεδρο την Καραγιαννάκη-Καρυπίδου Σοφία, Γενική Γραμματέα την Γρηγοριάδου Δουκένη, Ταμία την Παλαμίδου Σεβαστή (Τούλα) και μέλη τον Σιώμο Στέφανο, Καραφουλίδη Χρήστο και Πεταλά-Παυλίδου Ευτυχία.