Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 22/10/2022, 9:26 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα 
- Συνελήφθη χθες (21 Οκτωβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ηρωίνη βάρους 13,7 γραμμαρίων, 5,5 γραμμάρια κοκαΐνη και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επίσης κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 2.385 ευρώ, ως προερχόμενο από τηδιακίνηση ναρκωτικών.

Ημαθία: Σκοτώθηκε 15χρονη σε τροχαίο

Χθες (21 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 22.15 περίπου, στην τοπική κοινότητα Παλαιόχωρας Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα, παρέσυρε 37χρονη ημεδαπή και τις δύο ανήλικες κόρες της ηλικίας 15 και 12 ετών, που κινούταν πεζές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 15χρονης και τον τραυματισμό της 37χρονης και της δεύτερης ανήλικης. Tο όχημα εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα, όπου ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατέος.

Κιλκίς: Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Ανακοίνωση Π.Ε. Κιλκίς
Οι εορταστικές εκδηλώσεις της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ημέρα υπενθύμισης της αντίστασης της πατρίδας μας ενάντια στον φασισμό, τον ναζισμό και των αγώνων των λαών για τη δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα πραγματοποιηθούν και φέτος με ιδιαίτερη επισημότητα, προκειμένου να τονισθεί η εξέχουσα σημασία τους στην ιστορική πορεία του Έθνους.

Εβδομάδα βραβεύσεων και διακρίσεων για το 2ου Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς και την ομάδα «Microgreens- Magicgreens»

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 στην Πλάκα η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη μαθητική «start up» Microgreens Magicgreens από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς που κέρδισε το Πρώτο Πανευρωπαϊκό Βραβείο του Junior Achievement/GEN-E 2022/JA Europe τον Ιούλιο στο Ταλίν της.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα: «Σοβαρές ελλείψεις στο εκπαιδευτικό προσωπικό Ειδικής Αγωγής του Ν. Κιλκίς»

Ερώτηση κατατέθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή Κιλκίς κ. Γιώργου Φραγγίδη και την συνυπογραφή της υπεύθυνης ΚΤΕ Παιδείας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Χαρά Κεφαλίδου, προς την υπουργό υγείας ​κ. Νίκη Κεραμέως, με θέμα: «Σοβαρές ελλείψεις στο εκπαιδευτικό προσωπικό Ειδικής Αγωγής του Ν. Κιλκίς».

Αξιούπολη: Πρόγραμμα εορτασμού του πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου

Αξιούπολη: Πρόγραμμα εορτασμού του πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου

ΤΡΙΤΗ 25-10-2022
ΩΡΑ: 17:30
Υποδοχή Νέου Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωροθέου στην Πλατεία Π. Μελά 
ΩΡΑ: 18:00
- Αρχιερατικός Εσπερινός για την εορτή του Αγίου Δημητρίου