Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ζητείται επειγόντως... ενημέρωση


Ένα πολύ σημαντικό θέμα έθιξε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς ο τ. Αντιδήμαρχος Κρουσίων και σύμβουλος της πλειοψηφίας Θόδωρος Βαφειάδης: Την ανάγκη έγκαιρης, έγκυρης και εις βάθος ενημέρωσης των δημοτικών συμβούλων σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Θεσσαλονίκη: Έκλεισαν παράνομο οίκο ανοχής

Αιφνιδιαστικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια στο κέντρο της πόλης, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη της υπεύθυνης και δύο υπαλλήλων της επιχείρησης, για την παράνομη αποσφράγισή του.

Δικαιώματα όταν πραγματοποιούμε αγορές Οn-Line

Κατά τη σύναψη ηλεκτρονικών συμβάσεων, ως καταναλωτές, έχουμε κάποια βασικά δικαιώματα, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία. Επομένως, όταν πραγματοποιούμε αγορές on-line, δεν πρέπει να ξεχνάμε :

Η παράσταση Καραγκιόζη «Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο κατηραμένος όφις» στη Θεσσαλονίκη

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει την παράσταση Καραγκιόζη «Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο κατηραμένος όφις» από το θέατρο Σκιών Χρήστου Στανίση την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 και ώρα 11:30 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

Κατερίνη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα εμπόρων ναρκωτικών (Φωτογραφίες)

Εξαρθρώθηκε, μετά από πολύμηνη αστυνομική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών σε τοξικοεξαρτημένα άτομα στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας.

"Επισκέφτηκαν κοινωφελή ιδρύματα και πρόσφεραν κλινοσκεπάσματα"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ 
Ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διανύει η χώρα μας και οι πολίτες, έχει δώσει προτεραιότητα στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό κομμάτι και στο μέτρο των δυνατοτήτων του στηρίζει κοινωνικές ομάδες αλλά και συμπολίτες μας μεμονωμένα. 

Τι ισχύει για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις 2017 στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας

Με την ευκαιρία της διενέργειας σε πολλές περιοχές της χώρας των εαρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων που θα ξεκινήσουν την Τρίτη, 2 Μαΐου, η ΕΣΕΕ με εγκύκλιό της στις Εμπορικές Ομοσπονδίες και όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας, έδωσε οδηγίες και διευκρινίσεις, για την έναρξη των εκπτώσεων και την προσήκουσα διενέργειά τους, καθώς και για τη λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή.

"Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των μνημονίων και των αντιλαϊκών πολιτικών"

Ανακοίνωση Αριστερής Κίνησης Εργαζομένων ΟΑΕΕ
Η Εργατική Πρωτομαγιά, ημέρα αγώνα της Εργατικής Τάξης, έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η πάλη για την κοινωνική απελευθέρωση και την απαλλαγή των εργαζομένων από τα δεσμά της εκμετάλλευσης συνεχίζεται αδιάκοπα. 

Πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις στο νομό Κιλκίς

Υπογράφει ο Επιπυραγός
Αντώνιος Χρ. Χρηστίδης
Διοικητής Πυροσβεστικής
Υπηρεσίας νομού Κιλκίς
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία νομού Κιλκίς, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες του Ν. Κιλκίς, λόγω έναρξης της θερινής περιόδου, επισημαίνει τα κάτωθι:

Δράσεις 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Υπογράφει η Παρθένα Δουλκερίδου
Διευθύντρια 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μαθητών/τριών του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς για το άθλημα της αντισφαίρισης από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης. 

Ολοκληρώθηκε η αποτύπωση του Αμπελώνα Κιλκίς για την περίοδο 2015-2017

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με την συνεισφορά των οινοποιείων της Π.Ε Κιλκίς, ολοκλήρωσε την αποτύπωση του Αμπελώνα Κιλκίς για την περίοδο 2015-2017. Στο βιβλίο που αποτελείται από δύο μέρη, μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τον Ελληνικό αμπελώνα με ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία, για τα στρέμματα και τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Ελλάδα.

Μηχάνημα ποτίσματος σκότωσε 66χρονο στις Σέρρες

Χθες (25-4-2017) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή των Σερρών, 66χρονος ημεδαπός, στην προσπάθεια του να επισκευάσει γεωργικό μηχάνημα ποτίσματος που βρισκόταν σε λειτουργία, εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα μεταλλικά μέρη και στον ελαστικό σωλήνα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας


Τακτική συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 27η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :