Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανδρών Κιλκίς χορεύει



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανδρών σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που θα γίνει το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 στο Καφενείο «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στο χωριό. Γλέντι με την ορχήστρα ΟΡΦΕΑΣ. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 10 ευρώ.

Λαϊκή βραδιά την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 στο Space Club στη Γουμένισσα


Εικοσιτετράωρη απεργία κήρυξε για την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 η ΟΤΟΕ

Εικοσιτετράωρη απεργία την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου κήρυξε η ΟΤΟΕ, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή, με την οποία επιχειρείται η ένταξη των Ταμείων Υγείας των τραπεζοϋπαλλήλων στον ΕΟΠΥΥ.

Παπούτσια με GPS για όσους πάσχουν από Αλτσχάιμερ

Η συσκευή ειδοποιεί τους συγγενείς με e-mail ή smsΣτη βρετανική αγορά πρόσφατα κυκλοφόρησαν παπούτσια με ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού. Τα παπούτσια αυτά φιλοδοξούν να δώσουν λύση στους συγγενείς και φίλους που φοβούνται ότι οι δικοί τους άνθρωποι που πάσχουν από Αλτσχάιμερ θα απομακρυνθούν από το σπίτι και να χαθούν.

EΦΕΤ: Ανάκληση από την αγορά σταρένιου ψωμιού για τοστ

Η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ, ενημέρωσε τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων για την ανάκληση του προϊόντος «ψωμί τοστ σταρένιο», ελληνικής παρασκευής, στο οποίο εντοπίστηκε ευρωτίαση (μούχλα).

Ο Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ σε αγώνες Kick Boxing στα Γιαννιτσά

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν στα Γιαννιτσά Διασυλλογικοί Αγώνες KICK BOXING .Η συμμετοχή σωματείων από την Βόρεια Ελλάδα ήταν ικανοποιητική. Από το Κιλκίς συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με δυο Αθλητές.

Πουλούσε ανύπαρκτα ταξιδιωτικά πακέτα μέσω internet

Δικογραφία σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος 29χρονου ημεδαπού στη Θεσσαλονίκη, για απάτη μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση. O 29χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν για παρόμοια υπόθεση, εξαπατούσε πολίτες μέσω διοργάνωσης και πραγματοποίησης υποτιθέμενων ταξιδιωτικών πακέτων.

«Η ντροπή της Ελλάδας»

Την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα σχολιάζει η ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung. Στη δράση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα αναφέρεται εκτενές ρεπορτάζ της ελβετικής εφημερίδας Neue Zürcher Zeitung. Υπό τον τίτλο «Η ντροπή της Ελλάδας» η εφημερίδα σημειώνει ότι η Χρυσή Αυγή εξελίσσεται σε κράτος εν κράτει τη στιγμή που, όπως γράφει, οι δημοκράτες πολιτικοί «κοιτούν αβοήθητοι».

Αλέξανδρος Κιλκίς: Πολλά γκολ στο Τουρνουά Τζούνιορ

Πολλά κέφια είχαν οι μικροί αθλητές και αυτή την Κυριακή, αποδίδοντας πολύ όμορφο θέαμα και υπέροχα γκολ, στο τουρνουά τζούνιορ (γεννημένων 2002-2003) που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς.
Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής, έχουν ως εξής:

Με σύνθημα το "Taste like Greece" 165 ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις στο Παρίσι

Τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης SIAL Τροφίμων-Ποτών που διοργανώνεται στο Παρίσι πραγματοποίησε χθες Κυριακή 21 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης, προσκεκλημένος από τον Υπουργό Γεωργίας της Γαλλίας κύριο Stéphane Le Foll. 

Άρχισαν τα όργανα! - Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Μιχελογιαννάκης! - Είχε δηλώσει ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα!

- Ανακοίνωσε την απόφαση του με επιστολή στον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και στον Πρόεδρο της Βουλής
- Η ΔΗΜΑΡ μένει με 16 βουλευτές - Άλλοι 2 έχουν δηλώσει ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα
- Συνολικά 12 οι βουλευτές μέχρι στιγμής που δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν και από τα τρία κόμματα
- Όλα τα ονόματα

Λίγες ημέρες πριν έρθουν προς ψήφιση τα μέτρα στην Βουλή, ένας από τους βουλευτές που δήλωναν σε κάθε ευκαιρία ότι δεν θα τα ψηφίσουν, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται!

Ολοκληρώθηκε το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου & Παντομίμας στο Κιλκίς!



Στο Κιλκίς το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Κιλκίς ολοκληρώθηκε με πολύ θετικά και ενθαρρυντικά αποτελέσματα για το μέλλον της διοργάνωσης...

Με καρδιά νικητή ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα νικώντας και την ομάδα του Λεβεντοχωρίου με 2-1 σκορ. Με πρωταγωνιστές τους αειθαλείς άσσους των γηπέδων Χονδρόπουλο Ηλία και Φαρμάκη Αστέριο, που σημείωσαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, αλλά και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αποδίδουν τα μέγιστα επιτεύχθηκε η νίκη, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μετά την ολοκλήρωση και της έκτης αγωνιστικής η ομάδα βρέθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς και συντελεστή 10-8 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου εκτός έδρας στις 15:00 με αντίπαλο την Δόξα Βαπτιστή.

Κινητοποίηση σε κάθε ΚΕΠΑ της χώρας, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η απαράδεκτη κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στα ΚΕΠΑ, η μακροχρόνια αναμονή «φυλακισμένων» ΑμεΑ στις λίστες των ΚΕΠΑ προκειμένου να επανεξεταστούν και η αναστολή της σύνταξης αναπηρίας ή του επιδόματος αναπηρίας τους προετοιμάζει την κοινωνική ευθανασία τους. 

Επιστολή των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ στους μαθητές για την 28η Οκτωβρίου: "Η αληθινή Ιστορία του λαού μας δεν είναι γραμμένη στα σχολικά βιβλία!"

Αγαπητέ μαθητή–μαθήτρια Κρατάς ένα γράμμα των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ προς εσένα, για την αλήθεια της Ιστορίας που δεν την γράφουν τα σχολικά βιβλία, ούτε τη λένε στις σχολικές γιορτές. Για την αλήθεια του λαού μας, που όταν λέγεται μισή είναι χειρότερη κι απ΄ τα ψέμματα. Δε σου λέμε να πιστέψεις ότι διαβάσεις εδώ, χωρίς να το σκεφτείς και χωρίς να το ελέγξεις. Ρώτα, διάβασε βιβλία, σκέψου! Η αλήθεια είναι γραμμένη με αίμα απ’ το λαό και μπορείς να τη βρείς. Ψάξτην.

"Η δράση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ στο Κιλκίς"


ΠΟΕ-ΟΤΑ: "Μεθοδεύεται η πλήρης ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης"

"Οι προβλέψεις αλλά και οι εκτιμήσεις μας ότι μεθοδεύεται η πλήρης ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιβεβαιώνονται πλέον και μετά τις αναφορές του ύπατου αρμοστή, Γερμανού Υφυπουργού Εργασίας κ. Χανς-Γιοαχιμ Φούχτελ. 

Δήλωση Αγαθοπούλου για τον αγώνα των ατόμων με αναπηρία

Τα μνημόνια και τα μέτρα που φτωχοποιούν το λαό, δεν κάνουν διακρίσεις στη χώρα μας, ούτε καν για τα άτομα με αναπηρία. Καμιά πρόφαση περί καταγραφής και επανεξέτασης των υποθέσεων των ατόμων αυτών, δεν δικαιολογεί την οικονομική τους εξαθλίωση και την καταρράκωση της αξιοπρέπειας τους που συνεπάγεται.  Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στηρίζει όλο το διεκδικητικό πλαίσιο που θέτει η ΕΣΑμεΑ και που υπ’ αυτές τις συνθήκες αποτελεί το ελάχιστο πλαίσιο αξιοπρέπειας που οφείλει η πολιτεία στα άτομα με αναπηρίες.

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία

Το πρώτο μήνα της νέας σχολικής περιόδου πραγματοποιήθηκαν 7.523 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν (162) παραβάσεις
Οι Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη την επικράτεια, εφαρμόζουν από την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, ένα ενισχυμένο πρόγραμμα τροχονομικής αστυνόμευσης με στόχο την ασφαλή μετακίνηση και την προστασία των μαθητών από τροχαία ατυχήματα.

Νέο έντυπο λογαριασμού αποστέλλει από σήμερα η ΔΕΗ

Νέο έντυπο λογαριασμού αποστέλλει από σήμερα η ΔΕΗ στους πελάτες της με στόχο, όπως αναφέρει, την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Ο νέος λογαριασμός είναι μονόφυλλος, δηλαδή πιο φιλικός για το περιβάλλον και ο σχεδιασμός του βασίστηκε σε αποτελέσματα έρευνας καταναλωτών που διενήργησε η ΔΕΗ.

Ερώτηση στη Βουλή για την κατάργηση της διετίας για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

Ερώτηση (αρ. πρωτ. 3147/18-10-2012), σχετικά με την κατάργηση της διετίας για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, κατέθεσαν η Βουλευτής Β’ Αθήνας Ν.Δ. και Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής ‘’Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου’’, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου και ο Βουλευτής Δράμας Ν. Δ., Δημήτρης Κυριαζίδης.

Επίσκεψη μαθητών δημοτικών σχολείων Πολυκάστρου στο Δημαρχείο Παιονίας

Επίσκεψη από τους μαθητές του 2ου και 3ου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου δέχτηκε την Δευτέρα 22-10-12 ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας. 

Πολιτική εκστρατεία – Δημοψήφισμα για την κατάργηση της δημόσιας χρηματοδότησης των κομμάτων

Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
Μια έκφραση της Παρακμής είναι ο Πολιτικός Αναλφαβητισμός.
Είναι ορατός, κυρίαρχος στους αντιπροσώπους, στους αντιπροσωπευόμενους, στα λεγόμενα κινήματα, στο διαδίκτυο, στις συμπολιτεύσεις και αντιπολιτεύσεις.

Σκουριές: το νέο Κράτος του Τρόμου



Πηγή antigoldgreece
Με το σοκ από την κόλαση που ζήσαμε χθες στις Σκουριές ακόμα υπερβολικά έντονο, βρίσκομαι μπροστά στον υπολογιστή προσπαθώντας να γράψω ένα “κανονικό” άρθρο. Αδύνατον. Δεν μπορώ να βρω τις εκφράσεις, δεν ξέρω αρκετά σχήματα υπερβολής, άλλωστε όσους υπερθετικούς βαθμούς κι αν χρησιμοποιήσω η πραγματικότητα αυτών που συνέβησαν χθες πάλι θα με ξεπερνάει.

Το KINESIS – GYM στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε

Επέστρεψε από το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε της World Kumite Organization που πραγματοποιήθηκε στην Οσάκα της Ιαπωνίας η ελληνική αποστολή της Hellenic Kyokushin Union .Συμμετείχε στους αγώνες ο αθλητής του Kinesis-gym Σωτήρης Μπογιατζάκης και συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο της Union και αντιπρόεδρο της ΕΟΑ κ. Βασίλη Κατρούλη. Δυστυχώς κληρώθηκε απευθείας στον πρώτο γύρω με έναν από τα φαβορί του πρωταθλήματος των Ιάπωνα πρωταθλητή που νίκησε των αγώνα με υπεροχή στα σημεία .Παρόλα αυτά ο αθλητής μας αποκόμισε μεγάλη εμπειρία από αυτόν των αγώνα ώστε να είναι έτοιμος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας στην Καλαμπάκα στις 11 Νοεμβρίου που θα αγωνιστή σε επίλεκτους αγώνες μέσα σε ρινγκ με σκοπό την προώθηση και ανάδειξη του Kyokushin στην Ελλάδα.

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου η νέα πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 1,3 εκ ευρώ από τον ΕΛΓΑ στους αγρότες

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 1.350 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 1,3 εκατ. ευρώ περίπου, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για τα έτη 2011 και 2012.
Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή (ελιές, εσπεριδοειδή, χειμερινά κηπευτικά κλπ.) από διάφορα ζημιογόνα αίτια σε όλη την επικράτεια, αλλά κυρίως στους νομούς Ηρακλείου, Χανίων, Ηλείας, Μεσσηνίας, Άρτης, Λακωνίας, Πιερίας και Σερρών.

Επίσκεψη δημάρχου Παιονίας στο δήμαρχο Γευγελή

Μια νέα σελίδα συνεργασίας και αξιοποίησης Ευρωπαϊκών διασυνοριακών προγραμμάτων άνοιξε, με την πρώτη συνάντηση των δημάρχων Παιονίας, Θανάση Λαπόρδα, και Γευγελή, Ivan Frangov. 

Θρίαμβος για τον Γιάννη Παπαδόπουλο και χάλκινο μετάλλιο για την Ασημακίδου στα 5.000 μ, στον 1ο Νυχτερινό Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Mε πολλή μεγάλη επιτυχία έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο 1ος Νυχτερινός Διεθνής Ημιμαραθώνιος της πόλης αλλά και ο αγώνας των 5 χλμ. Περισσότεροι από 1.400 δρομείς έτρεξαν στη μικρή απόσταση ενώ στα 21,1 χλμ. αγωνίστηκαν περισσότεροι από 850 σε μία άδεια από αυτοκίνητα αλλά πανέμορφη Θεσσαλονίκη που χθες εκτός από τη δική της λάμψη φωτίστηκε και από τη λάμψη των δρομέων. 

Συλλήψεις στην περιοχή Σκουριές της Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής

Χθες (21.10.2012) κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας για τις μεταλλευτικές δραστηριότητες στην περιοχή Σκουριές και στην περιοχή Χονδρό Δένδρο της Μεγάλης Παναγιάς, άτομα προκάλεσαν επεισόδια και επιτέθηκαν κατά αστυνομικών δυνάμεων που είχαν διατεθεί για λήψη μέτρων τάξης. 

Δυσβάστακτα τα κόστη παραγωγής από το νέο φορολογικό καθεστώς για τους Έλληνες αγρότες

Του Γιάννης Τσατσάκη
Βαρύς τόσο για τους εν ενεργεία όσο και τους συνταξιούχους αγρότες θα είναι ο λογαριασμός των νέων μέτρων στα οποία έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με την τρόικα για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας αρχής γενομένης από την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ.

Χρυσή Αυγή: "Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, ας μας λένε όπως θέλουν"

"Σε μείζον θέμα έχουν αναδείξει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και οι άθλιοι προπαγανδιστές τον δήθεν "ναζιστικό" χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου κατά την ομιλία του στην Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας. Τα γνωστά φερέφωνα για ακόμη μία φορά έκοψαν κι έραψαν κατά το δοκούν τις δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, θέλοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις και προκαλώντας τις αντιδράσεις σύσσωμου του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.

«Το γεγονός της υπερβολικής λιτότητας έχει αποτύχει…»

Του Χάρη Τσιόκα
Λίγο πριν την κορύφωση της «διαπραγμάτευσης» και το σκηνικό για τον πολίτη και την πραγματική οικονομία έχει γίνει εφιαλτικό, φοβικό. Ζητούμενο η «Συμφωνία»
Συμφωνία για ένα νέο (?) μνημόνιο που το διατυπώνουν με δραματικά εκβιαστικά διλήμματα.

Οικολόγοι Πράσινοι: Τα συμφέροντα της «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» ενάντια στη βούληση των κατοίκων

"Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν απαράδεκτη τη στάση της κυβέρνησης, που προωθεί ενάντια στη βούληση των κατοίκων της Β. Χαλκιδικής το επενδυτικό σχέδιο των χρυσοθήρων. Θεωρούν απαράδεκτες τις μεθόδους επηρεασμού, εκβιασμού, προβοκάτσιας αλλά και βίας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα πρόσκαιρα συμφέροντα της «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ», καταστρέφοντας το δάσος του Κακκάβου, τα υπόγεια νερά και υποσκάπτοντας το μέλλον της περιοχής και των επόμενων γενεών.

Για τα παιδιά μας στα 100χρονα της επετείου “Ελευθέρια” Παιονίας & Γέφυρας

Γράφε ο Μητροπολίτης  
† Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
αγαπητοί μου φίλοι μαθητές, που απολαμβάνετε μέχρι στιγμής σ᾽ αυτό το σπουδαίο κομμάτι της ιστορικής Ελληνικής Μακεδονίας τα δώρα των προστατευόμενων ελευθεριών και το όνειρο της ελπίδας για έναν κόσμο ευτυχέστερο και το δικαίωμα πρόσβασης η και διαμόρφωσης στην επιστημονική εξέλιξη (που όλα αυτά απογίνονται πολλές φορές “όργανο” πολιτικής αλαζονείας και οικονομικής δυναστείας των ανθρώπινων υποσυνόλων, αλλά μπορούν να γίνουν “έργο” ανθρωπιάς στα χέρια σας)·

Εκδηλώσεις για την επέτειο της ίδρυσης των Ηνωμένων Εθνών

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 εορτάζεται σε ολόκληρη τη χώρα η επέτειος της ίδρυσης των Ηνωμένων Εθνών. Σε ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ορίζεται Σημαιοστολισμός των Δημόσιων και Δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. από ώρα 08:00΄ μέχρι τη δύση του ηλίου.  Στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης προβλέπεται να πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου, ώρα 10.00, στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού από τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης.  Επισημαίνεται ότι και στις έδρες των υπόλοιπων Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου από τον οικείο Αντιπεριφερειάρχη.

«Στη σπηλιά του λιονταριού ο Σαμαράς»

Ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί τη Βαυαρία, πιθανότατα εντός του τρέχοντος έτους. Στόχος του, η βελτίωση του κλίματος. Ο έλληνας πρωθυπουργός είναι καλοδεχούμενος, διαμηνύει ο Χορστ Ζεεχόφερ.
Επίσκεψη «στην σπηλιά του λιονταριού» προετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το ειδησεογραφικό κανάλι n-tv, το οποίο σχολιάζει την πρόθεση του Έλληνα πρωθυπουργού να επισκεφθεί τη Βαυαρία.

Καθηγήτρια μπουμπούκι! Αντί για μαθηματικά έκανε... σεξ με τους μαθητές της

24χρονη καθηγήτρια σοκάρει την τοπική κοινωνία της Αϊόβα, παραδεχόμενη πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με τουλάχιστον τέσσερις μαθητές της, ηλικίας από 16 έως 18 ετών. 
Η Άσλεϊ Άντερσον παραδόθηκε στην αστυνομία και αφού πλήρωσε εγγύηση 5.000 δολαρίων, αφέθηκε ελεύθερη. Σύμφωνα με τη New York Daily News έχει παραδεχτεί την ενοχή της. Στην Αϊόβα απαγορεύεται η σεξουαλική σχέση καθηγητή-μαθητή, οποιαδήποτε ηλικίας κι αν είναι ο δεύτερος.

Σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (European Police College - CEPOL)

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται, ότι την 23-10-2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00΄ στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (European Police College - CEPOL) με θέμα: "Δίκτυα που ασχολούνται με τον εντοπισμό, την αντιμετώπιση και επαναπατρισμό παράνομων μεταναστών".

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς


Δευτέρα. Πάμε σινεμά;

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές από την Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς με την υποστήριξη του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. του Δήμου Κιλκίς.
Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ώρα 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου θα προβληθεί η ταινία "Κοτόπουλο με δαμάσκηνα"..
Σκηνοθεσία - Σενάριο: Vincent Paronnaud, Marjane Satrapi
Πρωταγωνιστούν: Mathieu Amalric, Isabella Rossellini, Jamel Debbouze ,Eric Caravaca, Chiara Mastroianni
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Χώρα παραγωγής: Γαλλία, Γερμανία
Διάρκεια: 90'
Γλώσσα: Γαλλικά

Έτοιμα τα νέα τέλη κυκλοφορίας – Πόσο θα πληρώσουμε

Όλα έτοιμα φαίνεται να είναι στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων και μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας, στην οποία οι φορολογούμενοι – ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών θα πληροφορούνται για το ύψος των τελών κυκλοφορίας που θα κληθούν να πληρώσουν για το νέο έτος.

Διαβάστε και κάτι που δεν θα μάθετε από κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ…

Οι Ισλανδοί ενέκριναν με δημοψήφισμα το Νέο Σύνταγμα που έφτιαξαν οι πολίτες. 
Λίγο έως πολύ αρκετοί από εμάς γνωρίζουμε τι έκαναν οι Ισλανδοί και πως διασώθηκαν. Πόσοι όμως από εμάς γνωρίζουν ότι χθες έγινε ένα ακόμα δημοψήφισμα στην Ισλανδία; Πολλοί λίγοι. Κανένα ελληνικό καθεστωτικό ΜΜΕ δεν πληροφόρησε τον ελληνικό λαό για το θέμα αυτό.

Εξαιρετικά σπάνιο γεγονός για την Μονή Οσίου Νικοδήμου Γουμένισσας

 Ένα μοναδικό γεγονός μεγάλης σημασίας για την ιστορία του Ιερού Κοινοβίου του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου έλαβε χώρα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 10η πρωινή.

Ευχαριστήριο ΠΑΟΚ Κρηστώνη

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδος για την πολύτιμη συνεισφορά τους, καθώς και τους φιλάθλους για την αστείρευτη συμπαράσταση. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για ένα καλό πρωτάθλημα με σύμμαχο όλους εσάς.

Ο Σαμαράς διέγραψε τον βουλευτή Νίκο Σταυρογιάννη

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Νίκο Σταυρογιάννη. Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή κ. Νίκο Σταυρογιάννη, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Συλλογή ρουχισμού από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. στο Κιλκίς

"Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, στις οποίες η Ελλάδα δίνει μάχη επιβίωσης, είναι αναγκαίο όλοι οι Έλληνες να σταθούμε πλάι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση. Κανείς, σήμερα, δε μπορεί να αγνοήσει την δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα. Ενεργοποιώντας, όμως καθένας την ατομική του συνείδηση μπορούμε να μετατρέψουμε την κοινωνική αλληλεγγύη σε δύναμη στήριξης όσων συμπολιτών μας περνάνε δύσκολα. 

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Φουντώνουν τα σενάρια… - Επανίδρυση της Ν. Δ. – Στο πλαίσιο πατριωτικής Κεντροδεξιάς με συμμετοχή εκσυγχρονιστών και από το ΠΑΣΟΚ- Θόδ. Πάγκαλος: «Όλοι μαζί με τον Σαμαρά, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος»! ·Και νέα απογραφή στο Δημόσιο – Σαφάρι για τους «χρυσούς μισθούς» και για τους άφαντους διπλοθεσίτες·Έκτακτο Eurogroup με αποκλειστικό θέμα την Ελλάδα – Κλειδώνουν επιμήκυνση και δόση – Πυρετώδεις διαβουλεύσεις και στην Αθήνα
ΑΥΡΙΑΝΗ · · · (σε απεργία)
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Ρύθμιση των δανείων με προτεραιότητα στα στεγαστικά – Το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Ανάπτυξης·Τι συμφώνησε η κυβέρνηση με την Τρόικα – Επίδομα 200 ευρώ για άνεργους πέραν τους ενός έτους·ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜ. ΑΡ.- Κλυδωνισμοί εν όψει νέων μέτρων - **Μέγαρο Μαξίμου – Σύσκεψη θρίλερ για τα εργασιακά