Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

2ος δρόμος τρεξίματος και υγείας στο Κιλκίς


Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση της Σοσιαλιστικής Προοπτικής


"Ντο θα εφτάμε χωρίς την Πόπην"


Φοβούνται πιθανή επιστροφή προσφύγων στην Ειδομένη

Ανησυχία των κατοίκων για επιστροφή μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή της Ειδομένης. Τα μέλη του τοπικού συμβουλίου απέστειλαν επιστολή στους αρμόδιους Υπουργούς και εκφράζουν τους προβληματισμούς τους.

Αυτά είναι τα νέα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, βουλευτή Ιωαννίνων, κ. Κώστα Τασούλα, τα μέλη που απαρτίζουν τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Κόμματος, κατ' αλφαβητική σειρά, είναι:

Κιλκίς: Τουρνουά Μίνι Βόλλεϊ 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια


SOS! Νέα μέτρα για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος - Προμηθευτείτε πιστοποιημένο πάγο με ISO:22000 και απαιτήσεων του HACCP

Μέχρι τον Μάρτιο 2016, όσον αφορά στην παραγωγή, αποθήκευση, μεταφορά και διάθεση στην κατανάλωση του πάγου, ίσχυαν οι υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις της λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών που αναφέρονται στην υπ’ αριθμ. Υ1γ/Γ.Π./οικ9697/8-10-2012 Υπουργικής Απόφασης του Υπουργού Υγείας, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ β΄ 2718/8-10-2012. Οι διατάξεις που αφορούσαν την αποθήκευση τροφίμων και ποτών (σε συνθήκες ψύξης, κατάψυξης ή θερμοκρασίας περιβάλλοντος) περιγράφονταν στα άρθρα 3 και 5 της ως άνω απόφασης.

22η χορωδιακή συνάντηση στη Γουμένισσα


Ξυλοκερατιά Κιλκίς: Εκδήλωση μνήμης για την Άλωση της Πόλης


Ομιλία Χαράς Νικοπούλου στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου


Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας για όλους τους πολίτες

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της πρόληψης και αποτροπής περιστατικών εξαπάτησης από επιτήδειους, ενημερώνει, συμβουλεύει και ευαισθητοποιεί σε διαρκή και σταθερή βάση τους πολίτες, ενώ οι Υπηρεσίες της δραστηριοποιούνται συστηματικά στην εξιχνίαση τέτοιων υποθέσεων και στη σύλληψη των δραστών, σε όλη την επικράτεια.

Βραβείο NATURA 2000 στην Ελλάδα για την προστασία χωρίς σύνορα για τη Νανόχηνα


Το διασυνοριακό Πρόγραμμα LIFE+ Φύση για την προστασία της Νανόχηνας αναδείχτηκε νικητής των φετινών βραβείων Natura 2000 στην κατηγορία «Διασυνοριακή συνεργασία και δικτύωση». 

Η Τόλμη Κιλκίς στο 2o Προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF

2o Προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF της Ένωσης Β. Ελλάδος ΕΤΑΒΕ, διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης στις 21-22 Μαΐου 2016.

21ος Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός «Κούρος Ευρωπού» - Στις 28 Μαΐου η απονομή βραβείων και επαίνων

21 χρόνια συμπληρώνει φέτος ο Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός «Κούρος Ευρωπού», ο καταξιωμένος αυτός θεσμός που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς. 21 χρόνια συνεχούς και σταθερά ανοδικής πορείας με το ενδιαφέρον όλων των ποιητών, εντός και εκτός Ελλάδας, αμείωτο και με το επίπεδο των δημιουργιών τους κάθε χρόνο πιο ποιοτικό και υψηλό.

Συναυλία σπουδαστών κιθάρας του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς (Video)


Συναυλία του τμήματος σπουδαστών κιθάρας του Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς. Καθηγητής ο Αλέξανδρος Ζουγγουρλής. Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στον χώρο εκδηλώσεων του Ωδείου.

Με κιλκισιώτικη συμμετοχή η ελληνική αποστολή στο Βαλκανικό Τουρνουά Kids Festival

Αναχώρησε την Παρασκευή 27/5/2016 και ώρα 6:00 το πρωί η αποστολή της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Μ.) για το Βελιγράδι, όπου θα συμμετέχει στο Βαλκανικό Τουρνουά Kids Festival.