Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

(VIDEO) Η προχειρότητα στο μεγαλείο της, στις εργασίες για το φυσικό αέριο στο Κιλκίς

 
Η προχειρότητα στο μεγαλείο της, στις εργασίες για το φυσικό αέριο στο Κιλκίς. Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024.

ΔΕΥΑ Κιλκίς: Προβλήματα υδροδότησης από πτώση κεραυνού στους οικισμούς Γαλλικό και Μάνδρες

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Η ΔΕΥΑ Κιλκίς ενημερώνει ότι λόγω βλάβης στον μετασχηματιστή των αντλιοστασίων Γαλλικού και Μανδρών από πτώση κεραυνού κατά την απογευματινή καταιγίδα, διεκόπη η υδροδότηση στην περιοχή.

(VIDEO) Ολιγόλεπτη ανάσα δροσιάς στην πόλη του Κιλκίς

Ολιγόλεπτη ανάσα δροσιάς στην πόλη του Κιλκίς. Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024, 5:15 μ.μ.

Τα νέα του βουλευτή Πέτρου Παππά (22/7/2024)

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Τούμπας
Ο Βουλευτής Κιλκίς και Αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Τούμπας, μαζί με την επισπεύδουσα της Ομάδας Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α' Θεσσαλονίκης Δήμητρα Εμμανουηλίδου και τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών Α' και Β' Θεσσαλονίκης, Μαρία Τοπαλίδου και Λίντα Σαλαμέρτη.

ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: Άμεση συνάντηση όλων των φορέων του Νομού και όλων των παρατάξεων, για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά βλέπουμε εικόνες και ακούμε περιστατικά που σοκάρουν,με την κατάσταση που επικρατεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Κιλκίς

Ειδική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Ειδική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 13η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Η παράσταση-δράση για παιδιά και εφήβους Ο ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ ΦΟΒΑΤΑΙ, στον Αρχαιολογικό Χώρο αρχαίας Ευρωπού

Η παράσταση-δράση για παιδιά και εφήβους Ο ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ ΦΟΒΑΤΑΙ 24, 25 Ιουλίου 2024 και ώρα 21.00 στον Αρχαιολογικό Χώρο αρχαίας Ευρωπού, Κιλκίς
Περιήγηση στην αρχαία Ευρωπό από αρχαιολόγους, ώρα 20.00

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (23/7/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Μαθήματα Κολύμβησης για όλο το Καλοκαίρι
Μπορεί να βγαίνει σιγά-σιγά και ο Ιούλιος όμως οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στα τμήματα Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς. Τα μαθήματα άλλωστε θα διαρκέσουν ως και τα μέσα Σεπτεμβρίου. ‘Ετσι τα παιδιά μας έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με αυτό το υπέροχο άθλημα, να μάθουν να κολυμπούν και να αποκτήσουν εμπειρίες και παραστάσεις, δημιουργώντας παράλληλα δεσμούς φιλίας.  Πραγματοποιείστε και εσείς τη δική σας εγγραφή στη Γραμματεία του Συλλόγου.

Στέφανος Παραστατίδης: Η διασπορά του ιού στο νοσοκομείο Κιλκίς καθιστά επιβεβλημένη την παρέμβαση της δικαιοσύνης

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Στο Νοσοκομείο Κιλκίς δεν λειτουργεί κλινική COVID-19 λόγω έλλειψης προσωπικού. Ενόσω ο ιός βρίσκεται σε έξαρση, οι ασθενείς φιλοξενούνται σε θάλαμο στο κέντρο της παθολογικής κλινικής. Αυτό έχει οδηγήσει σε εσωτερική διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΚΟΙΛΑΔΙ, ΧΕΙΜΑΔΙΟ, ΠΑΛΑΤΙΑΝΟ, ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΠΕΤΡΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΟΠΛΑΓΙΑ, ΑΝΤΙΓΟΝΕΙΑ, ΜΥΛΟΧΩΡΙ, ΓΑΒΡΑ, ΜΟΝΟΛΙΘΙ (ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΟΙΛΑΔΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 08:00 ΕΩΣ 15:00), μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 26-07-2024 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, από ώρα 10:30 έως 15:00.

Εισαγγελική έρευνα για τα φανάρια που δεν λειτουργούν στην πόλη του Κιλκίς

 Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μετά από μήνυση της Τροχαίας Κιλκίς, διατάχτηκε προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Κιλκίς, για τα φανάρια που δεν λειτουργούν στην πόλη του Κιλκίς εδώ και εβδομάδες. Να σημειώσουμε ότι, η μη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των δημοτών και έχει αυξήσει τον κίνδυνο για τροχαία ατυχήματα.
Ίδωμεν...

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ: Το Νοσοκομείο Κιλκίς εκπέμπει S.O.S.

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ
Δεν υφίσταται πλέον κανένας κίνδυνος κατάρρευσης, γιατί απλά έχει καταρρεύσει ήδη. Μετά και τις πρόσφατες καταγγελίες του σωματείου των εργαζομένων για τη διασπορά του covid-19 σε ασθενείς συμπολίτες μας που νοσηλεύονταν στην παθολογική κλινική, καθώς δεν λειτουργεί – άγνωστο για ποιους λόγους - το τμήμα covid, και η δυσάρεστη είδηση για την κατάληξη τριών συνανθρώπων μας, έρχεται να επιβεβαιώσει την απόλυτη υποβάθμιση, απαξίωση και εγκατάλειψη του Νοσοκομείου μας.