Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Περί εσωρούχων - Συμβολή στο διάλογο που αναπτύσσεται για τους ατέλειωτους πάγκους με τα γυναικεία εσώρουχα στην Εμποροπανήγυρη


Του Θανάση Βαφειάδη
Όταν η Εύα χρησιμοποίησε ένα μικροσκοπικό φύλλο συκής, για να κρύψει τη γύμνια της από τον χωρίς δεξί πλευρό σύντροφό της, δημιούργησε και λανσάρισε το πρώτο εσώρουχο. Το εντυπωσιακό ήταν πως ο αφελής περί τα ερωτικά Αδάμ, την αφέλεια του οποίου κληρονόμησαν όλοι οι άρρενες απόγονοι του, έπρεπε να γευτεί τον καρπό του δένδρου της γνώσης για να εκτιμήσει εκ των υστέρων το αυτονόητο, την τεράστια δηλαδή αξία και ελκτική δύναμη του γυμνού γυναικείου σώματος. 

Ο Γιώργος Γελαράκης με τον Αχιλλέα Σπυρλιάδη Live στο "Da Vinci espresso bar" Κιλκίς

03/9 - Γιώργος Γελαράκης Live
"Da Vinci espresso bar"
Ώρα έναρξης: 21.00

Ο Γιώργος Γελαράκης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στον υπέροχο χώρο του " Da Vinci espresso bar ", και μας καλεί σε μια μουσική βραδιά με αμεσότητα, με πολύ ρυθμό, με τις πιο χαρακτηριστικές πινελιές της ελληνικής δισκογραφίας, στιγμές από το χτες και το σήμερα με σκοπό να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και να γίνουμε μια παρέα.

Αδαμόπουλος: Πρέπει να κατασκευαστεί άμεσα νέα γέφυρα Αξιουπόλεως- Πολυκάστρου στον Αξιό ποταμό

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 26 Αυγούστου η Διοίκηση τουΔήμου Παιονίας δια του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αδαμόπουλου έστειλε νέο υπόμνημα (αρ.πρ.13755 26/8/2022) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Διεύθυνση Τεχνικών Έργων -Υποδιεύθυνση Συγκοινωνιών Έργου με θέμα «Προβλήματα οδικής γέφυρας Αξιού ποταμού επί της επαρχιακής οδού Αξιουπόλεως Πολυκάστρου».

Δημοπρατήθηκε το έργο "Εργασίες επισκευής και αποκατάστασης του δημοτικού σχολείου Ποντοηράκλειας Παιονίας"

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δημοπράτησης του έργου "Εργασίες επισκευής και αποκατάστασης του δημοτικού σχολείου Ποντοηράκλειας Παιονίας" προϋπολογισμού 230.000,00 ευρώ.

Αναβάλλεται η επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Κιλκίς, για την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Το κλιμάκιο αποτελείται από τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Βουλευτή του νομού και Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελο Συρίγο, τους βουλευτές Δημήτρη Κούβελα και Ανδρέα Πάτση και τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Εμμανουήλ Λογοθέτη.

(Video) Κατασκήνωση στο Ράντσο Κιλκίς

 
Δελτίο τύπου Ράντσου Κιλκίς
Δράση, περιπέτεια, φαγητό, παιχνίδι και διασκέδαση απόλαυσαν οι λάτρεις της ιππασίας παρέα με τα άλογα για το τριήμερο 26 έως 28 Αυγούστου 2022, στις εγκαταστάσεις του Ράντσου Κιλκίς.

Η ομάδα του ΚΔΑΠ Ονειρόκοσμος μεγαλώνει

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Ονειρόκοσμος

Εάν θέλεις να ενταχθείς στην ομάδα μας, μπορείς να μας στείλεις το βιογραφικό σου.
Αναζητούμε:
- Νηπιαγωγό
- Εκπαιδευτικό δημοτικής εκπαίδευσης
Email: kdap.oneirokosmos@gmail.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 6941-3121-777 & 23430-23100

Τρεις μέρες ακριβής ιστορικής μνήμης και παράδοσης στους Μέσους Αποστόλους Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων
Ένα τριήμερο (13 – 14 – 15 Αυγούστου 2022) έντονης Ιστορικής Μνήμης, Ποντιακής μουσικής έξαρσης και Παραδοσιακής Φιλοξενίας έζησαν και γεύτηκαν όσοι παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων, που διοργανώθηκαν με την ευκαιρία των Θεοτοκίων, τον εορτασμό δηλαδή του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου του οικισμού.

Σε ποιόν τον πόνο σου να πεις, μα και γιατί να σε νιώσει!

Σιδηροδρομικός Σταθμός Άσπρου (φωτο: Κ. Ν. Αθανασιάδης)
Του Βασίλη Αθανασιάδη
Εκεί στο τελευταίο τέταρτο του 19ου αιώνα όταν η Οθωμανική αυτοκρατορία επιχείρησε να αναπτυχθεί στον τομέα των συγκοινωνιών και κατ επέκταση του εμπορίου και της διακίνησής αγαθών - εμπορευμάτων αποφάσισε να κατασκευάσει σιδηροδρομικό δίκτυο που να συνδέει την κεντρική Ευρώπη με την Κωνσταντινούπολη και τη Βαγδάτη.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πρεμιέρα προπονήσεων για τις Ακαδημίες
Η πρώτη μέρα των προπονήσεων όλων των τμημάτων μας, συνοδεύτηκε με την εντυπωσιακή παρουσία των παιδιών στις ηλικιακές τους κατηγορίες.

Συλλυπητήρια ΕΛΜΕ Κιλκίς για το θάνατο της Χαρίκλειας Κεδίκογλου

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο της συναδέλφισσας Κεδίκογλου Χαρίκλειας που υπηρετούσε στο Γυμνάσιο Αξιούπολης.

(Video) "Φασαρίες και βιαιοπραγίες από νεαρούς μπροστά στο Δημαρχείο Κιλκίς"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Κ.Ρ.
Στην οδό Τσιρογιάννη, πλησίον του Δημαρχείου Κιλκίς και μπροστά από την πλατεία Λατσιών, σχεδόν κάθε βράδυ μαζεύονται νεαρά άτομα, με μουσική και περνάνε το βράδυ τους στην πλατεία, συνήθως μετά τις 00:00 μέχρι τις 2-3:00.
Το οποίο είναι ευχάριστο και δε μας ενοχλεί.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Σεμινάριο του ΕΦΕΤ με τίτλο "Βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων"

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει σεμινάρια που απευθύνονται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση & ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Φούρνοι, Ψητοπωλεία, Κρεοπωλεία, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί, Κυλικεία, Συνεταιρισμοί, Ελαιοτριβεία, Οινοποιεία, Κάβες, Βιομηχανίες τροφίμων-ποτών κλπ) και το οποίο έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.
Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ

Σιωνίδης: Η ουσία προηγείται της προσωπικής προβολής

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Τις επόμενες ημέρες από την τελετή ονοματοδοσίας του γυμναστηρίου «ΕΒΙΝΑΣ ΜΑΛΤΣΗ» στην Γουμένισσα, αναπτύχθηκε μια συζήτηση εντελώς άσχετη με την τελετή, που ειλικρινά δεν κατανοώ και για την οποία λυπάμαι.

Τι λέει ο Δήμαρχος Παιονίας για τις αυξημένες ροές λαθρομεταναστών

Video από το αρχείο της ΓΝΩΜΗΣ
Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης έστειλε επιστολή στον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Παναγιώτη Μηταράκη όπου τον ενημέρωνε για το ότι το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί αυξημένες ροές λαθρομεταναστών, καθώς επίσης και αυξημένη συγκέντρωση στην περιοχή της Ειδομένης-Ευζώνων και άλλων μεθοριακών οικισμών του Δήμου μας.

Εγγραφές στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Πατώντας στο  ΕΔΩ κάνε την εγγραφή σου στην Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Η παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο Πύργος των ιπποτών», στο Ανοιχτό θέατρο Λόφου Κιλκίς

Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος, σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή, ανεβάζουν την παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο Πύργος των ιπποτών», στο Ανοιχτό θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 20:30.