Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Έτοιμος για την Αλεξάνδρεια ο Κιλκισιακός

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε την εβδομάδα ο Κιλκισιακός, που πηγαίνει χωρίς προβλήματα στο φιλικό του Σαββάτου στην Αλεξάνδρεια κόντρα στον τοπικό Φίλιππο, ο οποίος συμμετέχει στη Γ΄ Εθνική.

Θέλουμε τουρίστες στο Κιλκίς;

Κάποιοι Κιλκισιώτες επιχειρηματίες τολμούν και
ελπίζουν!
Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος Μαύρος
Όλοι οι υπόλοιποι μη βιάζεστε να απαντήσετε, αφού η απάντηση είναι λίγο πολύπλοκη. Διότι έτσι όπως είναι "στημένο" το Κιλκίς, αλλά και η φιλοσοφία που έχουμε εμείς οι Κιλκισιώτες, θα λέγαμε πως δεν μας απασχολεί καν για το αν εμφανιστεί και θα μας αφήσει κανένα φραγκοδίφραγκο, όποιος ξένος περάσει από την πόλη μας. 

Ξεκινά η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Νέα φιλοσοφία φέτος, με τεχνικό διευθυντή τον καταξιωμένο Τόνι Γκονζάλεζ, νέα υλικοτεχνική υποδομή, και φυσικά νέες εγκαταστάσεις στη πόλη του Κιλκίς.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων έργων του ERASMUS+ (Video, φωτογραφίες)


Η Επιμορφωτική Κιλκίς υλοποίησε ημερίδα παρουσίασης για τα αποτελέσματα τριών διακρατικών έργων του ERASMUS+. Συγκεκριμένα δόθηκαν γενικές πληροφορίες για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ και ειδικότερη αναφορά έγινε στα αποτελέσματα των έργων:

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου

Την εκτέλεση των υπολειπόμενων εργασιών συντήρησης και στα δύο ρεύματα της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου συνεχίζει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την ερχόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.

Γεωργαντάς: «Καταστροφική και για τους αγρότες και για τη χώρα η διακοπή ρευματοδότησης σε αρδευτικές εγκαταστάσεις»

Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς σχετικά με την ανάγκη ύπαρξης ευνοϊκών ρυθμίσεων για οφειλέτες ρεύματος αγροτικής χρήσης.

Δήλωση Σούλη για τα αποτελέσματα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και των ονομάτων επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ο πολιτευτής ν. Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Εκφράζω στις νέες και τους νέους που επέτυχαν μετά από κοπιώδη και σκληρή δουλειά όλη τη χρονιά την εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Μήνυμα Επιμορφωτικής Κιλκίς προς τους μαθητές για τα αποτελέσματα σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
"Η Επιμορφωτική Κιλκίς, συγχαίρει τους μαθητές που πέρασαν σε ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που υποστήριξαν τις προσπάθειές τους.

"Εμείς θα είμαστε εκεί. Εσείς;"

Ανακοίνωση Κινήματος κατά των Κεραιών Κινητής Τηλεφωνίας
Σύμφωνα με νέα έρευνα 4924 θάνατοι από καρκίνο οφείλονται σε ακτινοβολία που εκπέμπεται από κεραίες κινητής τηλεφωνίας. 
Συνάντηση για την κεραία επί της οδού Λεοναρδοπούλου και Ευρώπης γωνία στο Κιλκίς την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 στις 19:00 στο 3ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς
Τηλ. συνεννόησης 6974 491 473 κ. Δήμητρα Τοφαρή

Η ταινία “Η Ρόζα της Σμύρνης” στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς


Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 στις 9.30 το βράδυ η ταινία “Η Ρόζα της Σμύρνης” στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”.

Μεγάλο πανηγύρι Πικρολίμνης Κιλκίς


Χορεύει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαράντων Κιλκίς


Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά και τους κλάδους σύνδεσης αυτής και την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Γιορτάζοντας την καταστροφή της Σμύρνης και τη Γενοκτονία!

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Στην Τουρκία η αποκαλούμενη "Εορτή της Νίκης", στις 30 Αυγούστου, είναι από τις πιο επίσημες ημέρες για το κράτος, αφού αφορά τη νίκη του τουρκικού στρατού επί του ελληνικού, στις 30 Αυγούστου του 1922. 

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό»

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ
Την παρουσίαση της νέας έκδοσης της Σύγχρονης Εποχής: «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό», θα πραγματοποιήσουν από κοινού οι Τομεακές Οργανώσεις Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Κήπου στο Κιλκίς, στις 7:30 μ.μ.

Εκδηλώσεις νεολαίας στην Κάτω Ποταμιά Κιλκίς


Φροντιστήριο "Όμηρος": Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ