Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

(Video) Πυρκαγιά κατέκαψε 70 στερέμματο αγροτοδασικής έκτασης στην Κάτω Ποταμιά Κιλκίς

Πυρκαγιά κατέκαψε 70 στερέμματο αγροτοδασικής έκτασης στην Κάτω Ποταμιά Κιλκίς, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022.

Φάρμα Κουκάκη: Νέες διακρίσεις στα Superior Taste Awards 2022

- Για μία ακόμη χρονιά, αναγνώριση γευστικής ανωτερότητας για όλες τις συμμετοχές της εταιρίας στα Διεθνή Βραβεία Ανώτερης Γεύσης στις Βρυξέλλες

Στις φετινές 18ες αξιολογήσεις του International Taste Institute, βραβεύτηκαν από διεθνώς καταξιωμένους Σεφ και Σομελιέ προϊόντα από όλο τον κόσμο, με τη Φάρμα Κουκάκη να ξεχωρίζει μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών. Η Φάρμα απέσπασε διεθνείς διακρίσεις και στις 7 υποψηφιότητες με τις οποίες συμμετείχε, αναδεικνύοντας για μία ακόμη χρονιά την άριστη ποιότητα των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

(Video) Ασέβεια προς τους νεκρούς, η τραγική κατάσταση των νεκροταφείων στο Άνω και Κάτω Θεοδωράκι του Δήμου Κιλκίς

Ασέβεια προς τους νεκρούς, η τραγική κατάσταση των νεκροταφείων στο Άνω και Κάτω Θεοδωράκι του Δήμου Κιλκίς, Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022.

Γ. Φραγγίδης: «Νομοσχέδιο για την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή: σε θετική κατεύθυνση αλλά χωρίς τη γνώμη των ειδικών»

Δείτε την ομιλία ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα
Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Μεταρρυθμίσεις στην Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή».

Ε. Αγαθοπούλου: “Θέλουμε από την πρόοδο της επιστήμης να επωφελούνται όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν και όχι μόνο αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν”

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Κατά την έναρξη της ομιλίας της, στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας «Μεταρρυθμίσεις στην Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή», η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου αναφέρθηκε στο γενικότερο πλαίσιο τονίζοντας ότι«τα θέματα ισότητας των φύλων, όπως και αυτό της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που αφορά χιλιάδες γυναίκες και ζευγάρια, είναι ιδιαίτερα σύνθετα, πολύπλοκα και σοβαρά» και αφορούν «εκτός από επιστήμονες, νομικούς, ιατρούς, κλπ, και το γυναικείο κίνημα που προασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών, όπως το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματός τους ενάντια στην εμπορευματοποίηση, όταν μάλιστα αυτά μπορούν να συνδεθούν με την εκμετάλλευση των γυναικών, το trafficking, την πορνεία, το εμπόριο βρεφών, κοκ». 

Ο Δήμος Παιονίας επικεφαλής ευρωπαϊκού έργου στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+, υλοποίησε μια «πρωτοποριακή» ημερίδα ενημέρωσης

Ο Δήμος Παιονίας επικεφαλής του ευρωπαϊκού έργου «Διευρωπαϊκή Κινητικότητα Στελεχών Δήμων για Απόκτηση Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων ώστε να Ανταποκρίνονται στις Αυξημένες Απαιτήσεις Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσιών» (CROSS MU.BILITY) και της εθνικής κοινοπραξίας- αποτελούμενη από τους Δήμους Ηλιούπολης και Πυλαίας-Χορτιάτη, υλοποίησε μια ιδιαίτερη ημερίδα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, την Τρίτη 05 Ιουλίου 2022. Γιατί η συγκεκριμένη ημερίδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «πρωτοποριακή»;

Μηνάς Παπαδόπουλος: Έπεσαν οι μάσκες των... Μεγάλων Ανθρωπιστών

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς

Οι μάσκες έπεσαν! Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που διασύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ και η αυτοδιοικητική του ομάδα ούτε μπορούμε να ελπίζουμε ότι ίσως να είναι και η τελευταία. Για την Πρώτη και Δεύτερη φορά Αριστερά η ανευθυνότητα και η υιοθέτηση των πιο αντιφατικών, των πιο ακραίων, των εξωφρενικών αιτημάτων είναι Ευαγγέλιο ανισορροπίας. Αρκεί στο έρμο και αξιοθρήνητο παγκάρι να μαζεύονται ψήφοι.