Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Το λίφτινγκ του ΠΑΣΟΚ που επιχειρείται... ειναι από φθαρμένα υλικά του παρελθόντος

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Το ΠΑΣΟΚ έμπειρο κόμμα της αστικής διαχείρισης και του ευρωμονόδρομου, που στήριξε αναφανδόν τα «μνημόνια», με κυκεώνα μέτρων που φτωχοποίησαν – εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό, έρχεται και πλασαρίζεται σήμερα με το προσωπείο του νέου στην πολιτική σκηνή.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδάκια από τον Ερυθρό Στυαρό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Σε κλίμα γιορτινό, χαρούμενο και διασκεδαστικό πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 η ετήσια Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή από το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στη φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου Habitat. Τα παιδάκια απόλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο παιχνίδι, ζωγραφική, facepainting, διάφορα χορευτικά και έναν πλούσιο μπουφέ.

Τα νέα Δ.Σ. της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κιλκίς και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων

Δελτίο τύπου 
Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κιλκίς 
Η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς μετά το πέρας των διαδικασιών ανάδειξης του νέου Προέδρου της Ν.Ε. Κιλκίς, προχωρά στον διορισμό του νέου Νομαρχιακού Συμβουλίου και διαμορφώνεται ως εξής:

Ευχές Εορτών από τον ΑΘΛΟ Κιλκίς



Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την Τροχαία Κιλκίς

Ευχαριστήριο 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς ευχαριστεί την Τροχαία Κιλκίς θερμά για την αποδοχή του αιτήματος μας να ενημερώσει τους μαθητές της Γ΄τάξης σε θέματα οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας.
Ευχόμαστε «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλή Χρονιά».

Στέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Την 19η Δεκεμβρίου 2022, υπογράφθηκε μεταξύ των νόμιμων εκπροσώπων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Π.Σ. του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, το «Πρωτόκολλο Παράδοσης – Παραλαβής» των κτιριακών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου σε εμβαδό οικοπέδου 2.476 τ.μ, με σκοπό την «στέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας και στάθμευση πυροσβεστικών οχημάτων».

Συναντήσεις με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου

Συναντήσεις της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (Π.Ο.Τ.) με την βουλευτή της αντιπολίτευσης κυρία Φωτίου είχε ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου μέσω του προέδρου του Κολιώνη Χρήστου ως μέλος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων για να προωθήσουν τα δικαιώματα των τρίτεκνων οικογενειών.

Το 2ο Πειραματικό Λύκειο Κιλκίς πηγαίνει θέατρο

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς
Είναι γνωστό ότι η σχολική κοινότητα οφείλει να καλλιεργεί ευαισθησίες, αξίες και πρότυπα αναγκαία για τη διαπαιδαγώγηση δημοκρατικών πολιτών. Ρόλος του σχολείου, εξάλλου, είναι μέσω της επαφής του με αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις να συμβάλλει στην πολύπλευρη καλλιέργεια της προσωπικότητας των μαθητών και να πραγματώνει την παιδεία τους με τρόπους που ξεπερνούν το τυπικό ωρολόγιο πρόγραμμα.

Σχόλιο ΚΟΒ Μετάλλου Κιλκίς του ΚΚΕ για τις εξαγγελίες της εταιρίας «Alumil»

Δελτίο τύπου ΚΟΒ Μετάλλου Κιλκίς του ΚΚΕ
Η εταιρία «Alumil» υπερηφανεύεται για την καταβολή οικονομικής ενίσχυσης 400 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο με τη μορφή διατακτικών. Αποτελεί πρόκληση να παριστάνει ότι έχει κοινωνικό πρόσωπο και σέβεται τους ανθρώπους και την τοπική κοινωνία, τη στιγμή που τους τελευταίους μήνες έχει προχωρήσει σε δεκάδες απολύσεις. Αλήθεια, οι «δύσκολες συνθήκες ακρίβειας» που επικαλείται δεν αφορούν τους πάνω από 50 απολυμένους και τις οικογένειές τους;

Ε. Αγαθοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει το δίκαιο αίτημα των οικογενειών θυμάτων έμφυλων εγκλημάτων για οικονομική υποστήριξη από την Πολιτεία

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Στη συζήτηση που έχει ανοίξει από τις οικογένειες των θυμάτων έμφυλης βίας και του δίκαιου αιτήματός τους για οικονομική υποστήριξη από την Πολιτεία, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαντά με σημερινή τροπολογία στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων: «Σπίτι μου - στεγαστική πολιτική για τους νέους, αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για κοινωνική κατοικία, στεγαστική αποκατάσταση πυρόπληκτων στην περιοχή «Μάτι» και άλλες διατάξεις».

Άλλη μία νίκη για τον Αλέξανδρο Αξιούπολης - Βόλεϊ

Δελτίο τύπου 
ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης

Η ομάδα των Κορασίδων του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης πέτυχε άλλη μία νίκη. Νίκησε στην έδρα της τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 3-1 σετ (25-17, 28-26, 17-25, 25-16) και βαθμολογικά διατηρείται στην πρώτη θέση με συν δύο βαθμούς από τον δεύτερο Μίλωνα.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (25/12/2022)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Συγχαρητήριο μήνυμα
Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συγχαίρει τους αθλητές Χαραλαμπάκη Θωμαή, Καμενόπουλο Κωνσταντίνο και Ολτιάν Ιωάννη, τον προπονητή τους Κεσίδη Βιατσεσλάβ και την διοίκηση του Α.Σ. Αλέξανδρος για τις πρόσφατες επιτυχίες που σημείωσαν.

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος αιμοδοσιών για το 2022, των “Ἁκριτών” Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου “Ἁκριτών” Πολυκάστρου
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία όπως πάντα και με την προσέλευση δεκάδων εθελοντών αιμοδοτών, ο κύκλος των προγραμματισμένων αιμοδοσιών για το 2022, των μελών της Τράπεζας Αίματος των "Ἁκριτών” Πολυκάστρου με την πραγματοποίηση της 111ης εθελοντικής αιμοδοσίας, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από τους αστυνομικούς σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Κεντρική Μακεδονία

Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διοργανώθηκε και φέτος εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα.

Ευχές υποψήφιου δημάρχου Παιονίας Θεόφιλου Τιρεκίδη

Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας

Τα Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά είναι οι ομορφότερες γιορτές ολόκληρου του χρόνου, η συνάντηση με την οικογένεια, τους φίλους και τα παιδιά που αναμφίβολα έχουν τη μεγάλη προσμονή και χαρά.

Ευχές Εορτών από τον Παύλο Τονικίδη


Σκοτώθηκε 45χρονος σε τροχαίο στην Πέλλα

Προχθές (23 Δεκεμβρίου 2022) και ώρα 15.05, στην τοπική κοινότητα Πετριάς Πέλλας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός και επέβαινε 26χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 45χρονου οδηγού, ο οποίος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.


Σοτώθηκε 30χρονος σε τροχαίο στις Σέρρες

Σήμερα (25 Δεκεμβρίου 2022) και ώρα περίπου 06.45, στο 22ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Σερρών - Προμαχώνα, Ι.Χ.Ε. όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 30 και 42 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε περίφραξη οικίας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 30χρονου και τον τραυματισμό του 42χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.

Ευχές από το Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου νομού Κιλκίς

Μοιράζοντας χαρά ευχές και χαμόγελα στις οικογένειες των Τρίτεκνων μελών του Συλλόγου Πολυκάστρου. Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Μην ξεχνάτε, τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης - Σκορπίστε την απλόχερα


Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Παιδικό Πάρτυ στην Πλατεία Λατσιών Κιλκίς, από το Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς

Παιδικό Πάρτυ στην Πλατεία Λατσιών Κιλκίς, από το Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς. Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022.