Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Παρουσίαση του βιβλίου «Λυκομπαμπάς» στο Πολύκαστρο

Ο «Λυκομπαμπάς», το νέο παιδικό βιβλίο του Γιώργου Λυμπέρη από τις εκδόσεις IWrite, έρχεται στο Πολύκαστρο του Κιλκίς για την πρώτη παρουσίαση στο κοινό! Ο κακός λύκος των παραμυθιών γίνεται… Λυκομπαμπάς και μέσα από την ιστορία του μας μαθαίνει για την αγάπη, την αποδοχή και τη συγχώρεση.

«Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2022» της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στην επικοινωνιακή δράση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», την οποία συντονίζει το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας της Διεύθυνσης Αρχαιολογικών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΥΠ.ΠΟ.Α., και διοργανώνει τις εξής δράσεις:Περίπατος γνωριμίας με την ελληνιστική πόλη και τα ταφικά μνημεία στην ΤΚ Τούμπας Δήμου Παιονίας, ώρα 10.30.

Κιλκίς: Εγκαίνια της έκθεσης κεραμικής της ομάδας «Πλάσις»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης κεραμικής της ομάδας «Πλάσις» την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:30 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

Τοποθέτηση Γ. Φραγγίδη, κατά την παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης για τη Δημόσια Υγεία

Δείτε το Video της τοποθέτησης ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα
Στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Σχεδίου Δράσης για τη Δημόσια Υγεία, το οποίο εκπονήθηκε από ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων, με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Η μουσικοχορευτική παράσταση «Δυο κόσμους έχει η ψυχή μου, Δύση και Ανατολή», στο Φανό Παιονίας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανού Κιλκίς σας προσκαλεί με ιδιαίτερη συγκίνηση στη Μουσικοχορευτική Παράσταση «Δυο κόσμους έχει η ψυχή μου, Δύση και Ανατολή», που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Αγιονερίου «Το Μιστί» την Κυριακή 29 Μαϊου 2022 στις 20:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου, στα πλαίσια των ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΙΝΩΝ 2022 που διοργανώνει ο Δήμος Παιονίας και φέτος. 

Ο Ημιμαραθώνιος Πάικου…επιστρέφει

Δελτίο τύπου Ο.Σ.ΠΕ.Γ.
Μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Ημιμαραθώνιος Πάικου επιστρέφει. Η επετειακή 10η διοργάνωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ο Ο.Σ.ΠΕ.Γ. φιλοδοξεί να υποδεχθεί τους αθλητές και τους επισκέπτες σε ένα εορταστικό κλίμα που θα παντρεύει τον αγώνα με τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο 
Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας

Στα πλαίσια της στήριξης και της αναγνωρισιμότητας του Επιχειρησιακού έργου της Π.Υ. ο Εμπορικός Σύλλογος Γουμένισσας προσέφερε «υλικά ελαιοχρωματισμού» για τον καλλωπισμό και την συντήρηση του κτιριακού συγκροτήματος όπου στεγάζεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 25/5/2022, 9:29 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών 
Συνελήφθη χθες (24 Μαΐου 2022) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε θαμνώδη αγροτική περιοχή συνολικά 7 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ύψους έως 65 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 25,5 γραμμαρίων.

Πολλές οι δράσεις του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς και αυτό το Σαββατοκύριακο

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Στο Ωραιόκαστρο είχαμε τον 8ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας του Συλλόγου Φίλων Αυτιστικού Ατόμου ΕΛΠΙΔΑ. Μια πραγματική γιορτή με πολλά χαμόγελα για καλό σκοπό.

Η Έλλη Φρεγγίδου, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Έλλη Φρεγγίδου

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους/τις συντρόφους/ες και ειδικότερα στους συντοπίτες μου, που ως σύνεδροι του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής με ανέδειξαν στη νέα Κεντρική Επιτροπή της παράταξης.

Εξαγορά από τον δήμο Παιονίας της πλατείας 28ης Οκτωβρίου στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 24 Μαΐου ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο αντιδήμαρχος Θανάσης Τζούρτζος συναντήθηκαν στα γραφεία του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ) στην Αθήνα, με τον αντιστράτηγο Αντώνη Κονδύλη όπου και διευθέτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εξαγορά από τον δήμο Παιονίας της πλατείας 28ης Οκτωβρίου (άνω ΣΟΑ). Όπως είναι γνωστό από προηγούμενη ανακοίνωση του δήμου η δημοπράτηση της ανάπλασης της πλατείας έχει ολοκληρωθεί και το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.

Εθιμοτυπική επίσκεψη της γενικής προξένου της Γερμανίας στον Ανδρέα Βεργίδη

Τις δράσεις της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας ανέπτυξε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης στη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, στο γραφείο του, με την γενική πρόξενο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Σίβυλλα Μπέντικ και τον διευθυντή παραρτήματος Βόρειας Ελλάδας του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου Γεώργιο Θεοδωράκη.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών γιατρών

Ανακοίνωση ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών γιατρών, όπως αυτές ανακοινώθηκαν από τις Ενώσεις τους, για αποχή από τα καθήκοντά τους στις 26, 27 και 28 Μαΐου και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτές.

Σε λειτουργία το mySynigoroslive για τον προγραμματισμό ραντεβού με τον Συνήγορο του Πολίτη

Κοινό δελτίο τύπου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Συνηγόρου του Πολίτη

Σε παραγωγική λειτουργία τέθηκε από την Τρίτη η πλατφόρμα mySynigoroslive, μέσω της οποίας οι πολίτες – φυσικά πρόσωπα και νόμιμοι εκπρόσωποι επιχειρήσεων – μπορούν να επικοινωνούν εύκολα και γρήγορα με το Συνήγορο του Πολίτη και να εξυπηρετούνται εξ αποστάσεως για θέματα αρμοδιότητας της Ανεξάρτητης Αρχής. 

Κορωνοϊός (25/5/2022): 4.141 νέα κρούσματα (2 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 17 θάνατοι και 140 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.141. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.431.998 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 493 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 133.347(3.7% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

(Video) Επίσκεψη Γερμανίδας Προξένου στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφτηκε η Γερμανίδα πρόξενος κ. Σιβύλλα Μπέντικ συνοδευόμενη από τον διευθυντή του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου Βορείου Ελλάδος κ. Γεώργιο Θεοδωράκη, την Τετάρτη 25 Μαϊου 2022.