Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Πετυχημένος ο απογευματινός καφές του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ"

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "Οι Παίονες"
Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 ο πολιτιστικός σύλλογος Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" διοργάνωσε απογευματινό καφέ σε γνωστό κατάστημα της πόλης μας, όπου τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο απογευματινό.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (6/11/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Σπουδαία νίκη για την Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς επί της Κ17 της ΠΑΕ Άρης
Η συνήθεια που έγινε λατρεία, καθώς για ακόμη μια φορά η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς επιβλήθηκε ενός ηλικιακού τμήματος μεγάλης ΠΑΕ της χώρας! Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν η Ακαδημία μας επιβλήθηκε με 2-1 της ΠΑΕ Άρης στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την τρίτη αγωνιστική της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέλη φωτισμού και καθαριότητας: Με το “Καλημέρα” η δημοτική αρχή “δείχνει τα δόντια της” στο λαό της Παιονία

Δελτίο τύπου Λαϊκής ΣυσπείρωσηςΠαιονίας
Μετά τη πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ειλικρινά αναρωτιόμαστε: “Τι πρέπει ακόμη να συμβεί στο Δήμο για να διεκδικήσει η δημοτική αρχή από το κράτος, να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του απέναντι στο λαό;” Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Εκδήλωση της ΕΦΑ Κιλκίς στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOΧENIA - «Memories from the Past. WALK IT»

Δελτίο τύπου 
Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOΧENIA – HELEXPO, ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 10 - 12 Νοεμβρίου 2023, Περίπτερο 13 / stand D1, με τη θεματική «Memories from the Past. WALK IT» και έχει την τιμή να σας προσκαλέσει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, ώρα 11.00, Περίπτερο 13 / open stage, στην παρουσίαση του έργου «Ψηφιακές Πολιτιστικές Διαδρομές στην Π.Ε. Κιλκίς με τη χρήση νέων τεχνολογιών», που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)”, ΕΣΠΑ 2014-2020.
Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

Χριστούγεννα 2023 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Για άλλη μια χρονιά ζητάμε τη συνδρομή σας για να υλοποιήσουμε παρέα τις φετινές χριστουγεννιάτικες δράσεις

Αποτελέσματα 11ου Ημιμαραθωνίου Πάικου (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 11ος Ημιμαραθώνιος Πάικου και ο 4ος αγώνας 5χλμ «Καστανόδασος Πάικου» με τη συμμετοχή 430 περίπου αθλητών.

Δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες του ΑΤΛΑΝΤΑ στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες του ΑΤΛΑΝΤΑ στην εκτός έδρας αποστολή τους, το Σάββατο 4/11, στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, όπου είχαν να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Γ.Α.Σ. Οι γυναίκες αν και άξιζαν κάτι περισσότερο, όπως μαρτυρεί και το επιμέρους σκορ (3-1, 25-15, 18-25, 29-27, 25-12), λύγισαν στο τέλος από τα κορίτσια της Αλεξάνδρειας, δίνοντας, όμως, ένα πολύ όμορφο αγώνα και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του συλλόγου. 

Βράβευση στο ΑΠΘ για το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο και 2ο Πειραματικό ΓΕΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Μια μοναδική εμπειρία έζησαν μαθητές των δύο πειραματικών σχολείων της πόλης μας την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου. Οι όμιλοι “Ψηφιακοί Περίπατοι στην Ιστορία” του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου (υπεύθυνος καθηγητής Κιουφεντζόγλου Αθανάσιος) και του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς (υπεύθυνη καθηγήτρια Κατσαβέλη Μαρία) σε συνεργασία με τον όμιλο “Δημοσιογραφία και Ψηφιακά ΜΜΕ” (υπεύθυνος καθηγητής Ντίνου Κωνσταντίνος) μετέβησαν στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Δράση για πρώτες βοήθειες από το 2ο Πειραματικό ΓΕΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς

Τη Δευτέρα 23 Οκτώβρη 2023, στο συνεδριακό χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε μια υπέροχη δράση από το Σύλλογο «Αγάπη» Βασιλικής Κόμνου. Ο σύλλογος που έχει φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα, δημιουργήθηκε από την Ελένη Τσώνη και τον Δημήτρη Κόμνο, όταν πήραν την απόφαση να μετασχηματίσουν τον αβάσταχο πόνο για το χαμό της κόρης τους σε δημιουργία ζωής.