Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς, στις εξετάσεις μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ)

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Άψογη παρουσία των αθλητών-ριών του Α.Σ "Η Τόλμη" Κιλκίς στις εξετάσεις μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου την Κυριακή 23/6/2019.

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Α.Σ "Η Τόλμη" Κιλκίς την Τετάρτη 26/6/2019 στην αίθουσα Μητρόπολης (πρώην Νομαρχίας Κιλκίς). Οι εξετάσεις προαγωγής σύμφωνα με την Ομοσπονδία WT και ETU πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο και ανά ένα CUP (βαθμός).

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας λόγω εκλογών

Με Απόφαση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα - Σιδηροπούλου, επιστρέφονται από αύριο, 4 Ιουλίου 2019, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές.

Κτηματολόγιο: Παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου για τις περιοχές όπου η προθεσμία λήγει εντός Ιουλίου

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 δημοσιεύτηκε απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γ. Δημαρά (ΦΕΚ 2708/Β/2019) με την οποία ορίζεται παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο έως και την 30η Σεπτεμβρίου για τις περιοχές της Χώρας που η σχετική προθεσμία λήγει εντός Ιουλίου. 

Σοφία Σπυρλιάδου: «Τη φωνή του κόσμου δεν πρέπει ποτέ να πάψουμε να την ακούμε»

Συνέντευξη στην Πάολα Χαραλαμπίδου 
Τη γνωρίσαμε μέσα από τις «Ιστορίες Τοίχων» το 2011, όταν της ανατέθηκε από τον Δήμο Κιλκίς η εκτέλεση σειράς τοιχογραφιών σε δημόσια κτίρια της πόλης του Κιλκίς, καθώς και μέσα από τις συμμετοχές της σε εικαστικές εκθέσεις και φεστιβάλ κόμικς. 

Γιώργος Περπερίδης: Για το Κιλκίς και τη ζωή μας

Δελτίο τύπου υποψηφίου βουλευτή νομού Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Περπερίδη
Σε λίγες ημέρες αποφασίζουμε για τον τόπο μας και τη ζωή μας. Απέναντί μας συνωθούνται πολλές υποσχέσεις και πολλά «θα» που το παρελθόν τα διαψεύδει όλα. Η κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε στην πράξη, ότι η Αριστερά στην εξουσία δεν είναι αυταρέσκεια κάποιας κομματικής ορθοδοξίας. Αποτελεί νηφάλιο απολογισμό της περιόδου 2015-19, όταν η Κυβέρνηση της Αριστεράς αντιμετώπισε το Κιλκίς με απόλυτο σεβασμό.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου με λαϊκό γλέντι του ΚΚΕ στο χωριό Κεντρικό

Ανακοίνωση ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Με ένα λαϊκό γλέντι, με τους αδερφούς Ιακωβίδη, θα ολοκληρώσει την προεκλογική της δραστηριότητα η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 8:00 μ.μ., στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου στο χωριό Κεντρικό.

Περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Ειρήνης Χατζή, σε Γουμένισσα, Ευρωπό και Άγιο Πέτρο

Δελτίο τύπου υποψήφιας βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Ειρήνης Χατζή
Τις περιοδείες συνέχισε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Ειρήνη Χατζή, στη Γουμένισσα, τον Ευρωπό, τον Άγιο Πέτρο και άλλα χωριά της Παιονίας.

Πανηγύρι στην Καστανερή Παιονίας


Εκδηλώσεις στην Καστανερή Παιονίας

Είσαι Γυναίκα; Τότε ξέρεις...*

Υπογράφει η Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου
Υπ. βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Κάθε γυναίκα δίνει καθημερινά μάχες σε πολλά επίπεδα: Στην εργασία, στο σπίτι, στην οικογένεια, στο κοινωνικό περιβάλλον και στον περίγυρό της. Σε αυτές τις μάχες, σύμμαχός της ήταν, είναι και θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Συνάντηση με την Ειρήνη Αγαθοπούλου και τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη στο στέκι του Σαργκάνη

Δελτίο τύπου υποψήφιας βουλεύτριας νομού Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου
Η υπ. βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε σε εκδήλωση-συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 3 Ιουλίου, στις 20:30 στο Αραξοβόλι (Εθνικής Αντίστασης 16). 

(Video) Γιώργος Φραγγίδης: Μαζί, Χθες, Σήμερα, Αύριο

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (3/7/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς 
H συνεργασία και η συζήτηση με τους γονείς είναι προτεραιότητα σε εμάς στον Αλέξανδρο Κιλκίς. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του πρώτου μήνα προπονήσεων των τμημάτων Κολύμβησης, και στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας, ο Αλέξανδρος Κιλκίς πραγματοποιεί συγκεντρώσεις γονέων του κάθε τμήματος, για να τους ενημερώσει για την πρόοδο των παιδιών τους, αλλά και να συζητήσει μαζί τους.

Αντί προεκλογικού δεκαλέπτου - ΚΚΕ


Η Ελένη Γερασιμίδου, η Σεμίνα Διγενή, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Παύλος Ορκόπουλος εν όψει των εκλογών, μιλάνε για το ΚΚΕ, τη ζωή και τους αγώνες...

Καθολική η εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης στους Δήμους όλης της χώρας

Με την έκδοση στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης της Υπουργικής Απόφασης για την ένταξη και των τελευταίων 27 Δήμων στη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την καθολική εφαρμογή της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης στο σύνολο των Δήμων όλης της χώρας.

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές στο νομό Κιλκίς

Ανακοίνωση Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης 
Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης σας ενημερώνει ότι στις Βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 συμμετέχουν 55 υποψήφιοι βουλευτές από 17 κόμματα στο νομό Κιλκίς. Μόνο οι τρεις από αυτούς θα εισέλθουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Μπορείτε να το προβλέψετε;

Συνεχίζεται στο Δήμο Κιλκίς η διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Συνεχίζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το 2019, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους Δήμους και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής.