Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Πρόσκληση συλλόγου "ΤΟ ΚΙΖΔΕΡΒΕΝΤ"

Ο Ε. Μ. Σύλλογος Μικρασιατών « ΤΟ ΚΙΖΔΕΡΒΕΝΤ » καλεί τα μέλη και τους φίλους του στον Ετήσιο χορό, που θα γίνει στο κέντρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ – Διαβατά Θεσ/νίκης την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 το Μεσημέρι. Θα γλεντήσουμε με ζωντανή παραδοσιακή μουσική από τον Κυριάκο Πετρά , τον Σωτήρη Κασίμη και το συγκρότημά τους. Θα γευθούμε την πλούσια και νοστιμότατη κουζίνα του κέντρου Διόνυσος μαζί με απεριόριστο ποτό- αναψυκτικά .
Τιμή Πρόσκλησης : 13.00 Ευρώ μόνο
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα :
2310 845908 & 6977 334490 Δαδάκης Στράτος
2310 454515 & 6944 164975 Γιαουρίδου Αναστασία
2310 525806 & 6977010810 Βερβερίδης Παναγιώτης
6948 597701 Ταουκίδου Σοφία

Κάλαντα και ευχές Πρωτοχρονιάς στο Δήμαρχο Κιλκίς

Ευχές για το νέο έτος δέχτηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας στο γραφείο του στο δημοτικό κατάστημα Κιλκίς. Ειδικότερα, μετά το πέρας της επίσημης δοξολογίας στον Ι. Ναό Αγίου Βασιλείου και Αγίου Νικολάου, στο Δημαρχείο Κιλκίς έσπευσαν να του ευχηθούν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, καθώς και δημότες.

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς

Πολλές ήταν οι δραστηριότητες που μας έβαλαν στο Πνεύμα των Χριστουγέννων τη τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.
Η Στ1 κι η Α1 έφτιαξαν κουραμπιέδες με τους δασκάλους τους Μιχάλη Μηλιόγλου και Γεωργία Σιωπίδου, ενώ οι Ε1 και Ε2 και η Α2 έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα κουλουράκια με την κα των αγγλικών Βαρβάρα Ευθυμιάδου, τα οποία ψήθηκαν στο σχολείο, αλλά και σε κοντινά σπίτια οικογενειών του σχολείου μας. Όλος ο χώρος του σχολείου μοσχομύρισε Χριστούγεννα κι όλοι κεραστήκαμε για το καλό!

Η υποδοχή των Τίμιων Δώρων στην Μητρόπολη Κιλκίς

Τα Τίμια Δώρα που προσέφεραν οι τρεις Μάγοι στον γεννηθέντα Κύριο υποδέχθηκαν με ευλάβεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ο ιερός κλήρος και ο ευσεβής λαός, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Βασιλείου και Νικολάου Κιλκίς. Τα σεπτά τίμια δώρα μεταφέρθηκαν από την Ιερά Μονή Αγίου Παύλου τού Αγίου Όρους και θα παραμείνουν μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 4:00 το απόγευμα οπότε και θα μεταφερθούν στην Ενορία του Νέου Αγιονερίου, στον Ιερό Ναό Αγίου για να παραμείνουν μέχρι την Κυριακή 01 Ιανουαρίου 2012 στις 12 το μεσημέρι οπότε και θα αναχωρήσουν.

Ρύθμιση για ληξιπρόθεσμες οφειλές σε 60 δόσεις των 100 ευρώ ή ακόμη και με ακίνητα

Ρυθμίσεις για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών με κατάργηση προσαυξήσεων, ελάχιστη δόση 100 ευρώ και εξόφληση σε 60 δόσεις, ή σε είδος -δηλαδή με ακίνητα-, εισαγωγή νέων αντικειμενικών κριτηρίων με έλεγχο ακόμη και των τραπεζικών καταθέσεων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, φορο-κυνηγητό από ιδιώτες ελεγκτές και φορο-εισπρακτικές εταιρείες περιλαμβάνει το προσχέδιο του πολυνομοσχεδίου που θα συζητηθεί αύριο, Πέμπτη, στο Υπουργικό Συμβούλιο.
(www.in.gr)

Ανακοινώνεται 3μηνη αύξηση θητείας τον Ιανουάριο για τους νέους

Αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες θα ανακοινώσει τον Ιανουπάριο η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η εισήγηση των Ενόπλων Δυνάμεων είναι να αυξηθεί η θητεία από τους 9 στους 12 μήνες στο Στρατό Ξηράς και από τους 12 στους 15 μήνες σε Ναυτικό και Αεροπορία, λόγω της μη πρόσληψης ΕΠΟΠ εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλά η τελική απόφαση αναμένεται από την τρικομματική πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Η Ε.Ε. απαιτεί πίσω 424,8 εκατ. για αγροτικές επιδοτήσεις του 2009- Συνολική ζημιά 720 εκατ!

Το αστρονομικό ποσό των 424,8 εκατ. ευρώ ζητά πίσω από την Ελλάδα και μάλιστα εντόκως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με το σκεπτικό ότι δόθηκε σε παράνομες κρατικές ενισχύσεις μέσω του ΕΛΓΑ στους αγρότες την περίοδο 2008-2009, επί υπουργίας του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σ. Χατζηγάκη.

Γνωρίζεις ότι...