Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στο κοινό υπηρεσιακό συμβούλιο του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς και του Νοσοκομείου Κ.Υ. Γουμένισσας

Υπογράφει ο Πασχάλης Μασούρας
Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024 στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς, οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στο κοινό υπηρεσιακό συμβούλιο του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς και του Νοσοκομείου Κ.Υ. Γουμένισσας.

Ο Κ. Πουντζουκίδης και η Πουντζουκίδου Αναστασία με την Εθνική ομάδα Muay Thai στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Ταϊλάνδη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Συμμετοχή στην Εθνική ομάδα Muay Thai, θα λάβουν τρία μέλη της αθλητικής οικογένειας του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς.

Περί «της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της επαγγελματικής εκπαίδευσης» ο λόγος...

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Service Unavailable…
Ή όταν οι διακηρύξεις συναντούν την πραγματικότητα…

Για ακόμη μια φορά ζούμε την αναντιστοιχία των θριαμβευτικών εξαγγελιών του Υπουργείου Παιδείας σε σχέση με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση με την ίδια την πραγματικότητα.

Εκδρομή Πολιτιστικού Συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας στην Κέρκυρα

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου 
"Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Τριήμερη εκδρομή στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας, στις 30,31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου.

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο με αφορμή τα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 7 Σεπτέμβρη του 2024 και ώρα 18:00, στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ. Για την διευκόλυνση και την μετάβαση σας στη Θεσσαλονίκη θα διατεθεί λεωφορείο που θα αναχωρήσει από την πλατεία Ειρήνης στις 16:30 μ.μ.

Μίλα... είμαστε μαζί σου

Τα νέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς
Το νέο ΔΣ του Συλλόγου
Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11.07.2024, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κατοίκων Μεγάλης Βρύσης, που εκλέχτηκε στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή 07.07.2024.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της πολης του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ
Ενημερώνονται οι καταναλωτές του Κιλκίς που κατοικούν στην οδό Ούλωφ Πάλμε, Πόντου, (μεταξύ των οδών Δημητράκου έως 21η Ιουνίου), στην οδό Σπάρτης και σε τμήμα της οδού Αγίου Γεωργίου, ότι λόγω διαρροής στην οδό Αγίου Γεωργίου 6, θα διακοπεί η υδροδότηση.

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Αύγουστο του έτους 2024, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

«Απόσυρση από το Ν/Σ περί Ψηφιακού Τέλους η πρόβλεψη επιβολής του στις συνδρομές καταβαλλόμενες σε επαγγελματικά επιμελητήρια, ενώσεις, συλλόγους και σωματεία»

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Η ΓΣΕΒΕΕ με επιστολή της έγκαιρα αιτήθηκε την απόσυρση του άρθρου 20 του νομοσχεδίου, για την επιβολή ψηφιακού τέλους επί των συναλλαγών με το οποίο επιβαρύνονται οι συνδρομές των μελών επαγγελματικών ενώσεων, συλλόγων, σωματείων και επιμελητηρίων.

Συνάντηση ΕΛΜΕ Κιλκίς με το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΑΔΕΔΥ Γεώργιο Μακράκη

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Την Πέμπτη 5-9-2024 επισκέφτηκε το Κιλκίς το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΑΔΕΔΥ κος Μακράκης Γεώργιος (εκπαιδευτικός Αθμιας). Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς συναντήθηκε μαζί του και του εξέθεσε τα προβλήματα της εκπαίδευσης στο νομό.

Υψηλότερες χρηματικές απολαβές για τους γιατρούς του Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γιώργου Γεωργαντά
Στην ικανοποίηση ενός παγίου αιτήματος της κοινωνίας αλλά και του ιατρικού κόσμου του Κιλκίς προχώρησε το Υπουργείο Υγείας εντάσσοντας με Κοινή Υπουργική Απόφαση τα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας και τα Κέντρα Υγείας Πολυκάστρου και Δροσάτου στις άγονες περιοχές. Η εξέλιξη αυτή, με την ένταξη του Νοσοκομείου Γουμένισσας στις Άγονες Α’ και του Νοσοκομείου Κιλκίς και των Κέντρων Υγείας Πολυκάστρου και Δροσάτου στις άγονες Β’ αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της υγειονομικής περίθαλψης στην περιοχή μας, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μεγαλύτερα κίνητρα και υψηλότερες χρηματικές απολαβές στους ιατρούς μας.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς

ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΛΚΙΣ - 31 Χρόνια Παράδοσης

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 2 Σεπτεμβρίου 2024!
Το Λύκειον των Ελληνίδων Κιλκίς, φέτος κλείνει 31 χρόνια αδιάκοπης προσφοράς στην παράδοση και στον πολιτισμό της πόλης μας.

Πέτρος Παππάς: Κυρία Γεροβασίλη, να σας ενημερώσω ότι είμαι πολύ περήφανος για το ότι δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Η κυρία Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή στο Open, καλύπτοντας τον Χρηστό Σπίρτζη, ο οποίος αποκάλεσε "Γκεμπελίστικες" τις πρακτικές του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, αναφέρθηκε σε δήλωση μου σχετικά με το ότι "σε κανένα σοβαρό κόμμα δεν θα γινόταν ανεκτοί τέτοιοι χαρακτηρισμοί" λέγοντας απαξιωτικά ότι δεν είναι βέβαιη κατά πόσο εγώ γνωρίζω από κόμματα.

"Στου χορού τα βήματα" στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς

Δημήτρης Νατσιός: Έγκλημα και...ατιμωρησία

Ομιλία του Δημητρίου Νατσιού, Προέδρου της ΝΙΚΗΣ στην Ολομέλεια της Βουλής για το Σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: «Κύρωση του Πρωτοκόλλου για τη στρατηγική περιβαλλοντική εκτίμηση στη Σύμβαση της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη "για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε διασυνοριακό πλαίσιο", που κυρώθηκε με τον ν. 2540/1997» (04/09/2024).

Ενημέρωση σχετικά με νέο ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα που διακινείται ως δήθεν επιστολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των επιτήδειων να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες με νέο διακινούμενο ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ: ΤΕΡΠΥΛΛΟΣ, ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ, ΠΛΑΓΙΟΧΩΡΙ, ΚΟΚΚΙΝΙΑ, ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΕΙΟ, ΠΑΡΟΧΘΙΟ, ΠΟΝΤΟΚΕΡΑΣΙΑ, ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΑΓ. ΜΑΡΚΟΣ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 10-09-2024 ΤΡΙΤΗ από ώρα 09:00 έως 12:00.

(VIDEO) Ομιλία της υποψήφιας Προέδρου ΠΑΣΟΚ Άννας Διαμαντοπούλου στο Κιλκίς

Ομιλία της υποψήφιας Προέδρου ΠΑΣΟΚ Άννας Διαμαντοπούλου στο Κιλκίς. Κιλκίς, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024.

(VIDEO) Η ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας τιμά το Στέλιο Κονταδάκη

 
Η ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας τιμά το Στέλιο Κονταδάκη. Κιλκίς, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024.