Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

25η (Θεσμική) Γιορτή Κάστανου, Κρασιού, Τυριού στη Γρίβα Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας και η Αναπτυξιακή Κιλκίς (ΑΝ.ΚΙ), με την Υποστήριξη της «Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» Π.Ε. Κιλκίς και σε συνεργασία με το 
«Σύλλογο Γυναικών Γρίβας», το  «Μακεδονικός Γρίβας» (Ποδοσφαιρικό Σωματείο) και το Συνεταιρισμό Καστανοπαραγωγών Πάικου (Α.Σ.ΚΑ.ΠΑ.), διοργανώνουν σε 2ήμερο την 25η (Θεσμική) Γιορτή Κάστανου, Κρασιού, Τυριού, με έναρξη της γιορτής από το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023.

Ο Δήμος Παιονίας κοντά στους καστανοπαραγωγούς του Πάικου

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, μετά από πρόσκληση της διοίκησης του δήμου Παιονίας, ένα τριμελές κλιμάκιο του ΕΛΓΑ και η υπεύθυνη των Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (ΚΟΕ), επισκέφτηκαν την Γρίβα και ενημερώθηκαν από τους καστανοπαραγωγούς σχετικά με τα προβλήματα που προκύπτουν από την μείωση της παραγωγής του καστάνου λόγω των καιρικών συνθηκών.

ΚΚΕ: Να αντιμετωπιστούν άμεσα τα σοβαρά προβλήματα του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κιλκίς

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Δελής Γιάννης και Στολτίδης Λεωνίδας κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την Επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κιλκίς, στην οποία ζητούν μεταξύ άλλων να στελεχωθεί πλήρως με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό και να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα.

Μήνυμα Δημάρχου Παιονίας για την 111η Επέτειο Απελευθέρωσης της Παιονίας

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

23η Οκτωβρίου ημέρα μνήμης και υπερηφάνειας για όλους τους ήρωες που αγωνίστηκαν για την Απελευθέρωση της περιοχής μας, από το τουρκικό ζυγό.

"This Land Is Mine..." : Ένα αέναο εθνο-θρησκευτικό ζήτημα Τιμής



Υπογράφουν:
- Χρυσή - Ουρανία (Ράνια) Παπαδοπούλου
Οικονομολόγος / Επιχειρηματίας
- Φαίη Κυριακίδου
Σύμβουλος Ανάπτυξης / Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Μετανάστευσης
και Ασύλου της Νέας Δημοκρατίας
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Επικοινωνιολόγος / Ραδιοφ. Παραγωγός

Κιλτίδης: Να μη προδώσεις την Πατρίδα σου με τις ιδέες ή το συμφέρον σου (Με αφορμή την τραγωδία Γάζας- Ισραήλ)

Του Κώστα Κιλτίδη
Ήταν η περίοδος της μεγαλύτερης με ειρήνη τραγωδίας της Ελλάδος. Το 2010, όταν κατέθεσα, εκστομίζοντάς την προς τους συναδέλφους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,την ως άνω έκκλησή μου. Οι σχέσεις μου ήταν πάντα άριστες με όλους τους συναδέλφους στη Βουλή , με ευπρέπεια και δεοντολογία. Οι συνάδελφοι εξεγέρθηκαν, εκτιμώντας ότι τους προσβάλω. 

Άνθρωπος

Του Κώστα Μπούζα
Αν άνθρωπος στ’ αλήθεια θέλεις να ’σαι…
Αγάπησε τους γύρω σου. Μάθε ότι η χαρά η μεγάλη να δίνεις είναι, δίχως αντάλλαγμα κανένα. Κατόρθωσε να χάνεις και να συγχωρείς. Και να κατανοείς. Με τα μικρά κι ελάχιστα να χαίρεσαι. Την ευλογία νιώσε την ασύλληπτη, να είσαι μέσα στους ανθρώπους μα και στη φύση, το έργο του Θεού. Δες πόσο χαριτωμένα όλα γύρω είναι. Αισθάνσου, συγκινήσου, συγκλονίσου…

Fire Guardian Tree από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς



Η ψηφιακή στροφή απαιτεί αναπροσανατολισμό της Αριστεράς

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι και θα εξακολουθήσει να είναι και το επόμενο διάστημα ο κύριος φορέας μέσω του οποίου θα επιχειρήσουν να αρθρώσουν την φωνή τους τα νεότερα λαϊκά, μικροαστικά και μεσοαστικά στρώματα. Τούτος ο ισχυρισμός βασίζεται σε μια σειρά ενδείξεων, τις οποίες, ωστόσο, δεν θα επιχειρήσω να αναπτύξω στο παρόν άρθρο.

All about the young Italian Lady, Maria Arreghini

All about the young Italian Lady, Maria Arreghini, Journalist, TV-Radio Persona and Social-Mass Media Influencer, in Off The Record News BlogSpot... with Thomas Ch. Markopoulos! Special Thanks: LastPoint.Gr, Mylos FX, Gnomi Kilkis-Paionias and RP.Gr

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 21/10/2023, 12:21 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθησαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στις 18 Οκτωβρίου 2023 το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, αλλοδαπή γυναίκα και ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών.