Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ο Κώστας Καραμανλής ως άχρηστο εθνικό κεφάλαιο

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Στην πρώτη του ανταπόκριση για το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών ο οικονομικός ανταποκριτής της ναυαρχίδας του συντηρητικού γερμανικού τύπου, της εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), Tobias Piller πλέκει το εγκώμιο του νεοεκλεγέντος Κυριάκου Μητσοτάκη. 

"Είμαστε το δικό σας "Αραξοβόλι" και σας περιμένουμε..."

Μαζί σας καθημερινά και τα απογεύματα Τρίτης, Πέμπτης, Παρασκευής και Σαββάτου με τις γνωστές γεύσεις και την ποιότητα "Αραξοβόλι".

Σημαντικές διακρίσεις για το Kinesis Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Kilkis
Στο φεστιβάλ "ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ" επίλεκτων μαχητών Χούρον II στην Κατερίνη βρέθηκε το Kinesis FightClub Gougoulas Team στις 6 Ιουλίου 2019.

Δήλωση Ειρ. Αγαθοπούλου για τη μεταφορά ΓΓΙΦ και ΚΕΘΙ στο υπ. Εργασίας

Δελτίο τύπου βουλεύτριας νομού Κιλκίς, Ειρ. Αγαθοπούλου
Πριν καν προλάβει να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση ξεκίνησε να δίνει δείγματα γραφής άκρατου νεοφιλελευθερισμού. Με Προεδρικό Διάταγμα, που εκδόθηκε την επόμενη των εκλογών η Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) μεταφέρονται από το Υπ. Εσωτερικών στο Υπ.Εργασίας, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας μεταφέρεται από το Υπ. Παιδείας στο Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων και το Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής συγχωνεύεται με το Υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Η οικογένεια της ομάδας ΚΟΥΠΑ Κιλκίς μεγαλώνει...

Δελτίο τύπου ΚΟΥΠΑ Κιλκίς
➤Νέα χρονιά, νέες προκλήσεις, νέες προοπτικές, νέοι στόχοι, νέα πρόσωπα.
Η ανδρική ομάδα της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς εμπλουτίζει το ρόστερ της. Η άνοδος της ομάδας στην ανώτερη κατηγορία δημιουργεί νέες αυξημένων συνθηκών απαιτήσεις. 

Οι άμεσες προτεραιότητες του ΥΠΑΑΤ

Τις άμεσες κυβερνητικές προτεραιότητες, όσον αφορά στο έργο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής, παρέλαβε στη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Συγχαρητήριο μήνυμα νέου Δημάρχου Κιλκίς για την υπουργοποίηση του Γιώργου Γεωργαντά

Μήνυμα νέου Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη
Το Κιλκίς έχει συμμετοχή στην κυβέρνηση της χώρας. Στο νέο κυβερνητικό σχήμα ο Πρωθυπουργός όρισε ως Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης τον βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά. Η τιμή είναι μεγάλη, ανακλάται στον τόπο μας και με την πολιτική αξιοποίηση του ανδρός αναγνωρίζεται το σοβαρό νομοθετικό και πολιτικό του έργο.

Αναστάτωση στο Δημαρχείο Κιλκίς, λόγω περιστατικού λιποθυμίας

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε σήμερα το πρωί Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, στο Δημαρχείο Κιλκίς, περιστατικό λιποθυμίας ωφελούμενης προγράμματος του Δήμου.

Α. Βεργίδης: "Συγχαρητήρια στον κ. Γεωργαντά"

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Γεωργαντά στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει ως Υφυπουργός για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Συγχαρητήρια Α. Βεργίδη στους εκλεγμένους βουλευτές του νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
Στους εκλεγμένους βουλευτές του νομού Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά, κα Ειρήνη Αγαθοπούλου και κ. Γεώργιο Φραγγίδη, δίνω θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο απαιτητικό έργο που αναλαμβάνουν. 

Η ταινία “Η Υπόσχεση της Αυγής (La Promesse de l’ Aube)”, στο θερινό σινεμά Κιλκίς


Δελτίο τύπου Θερινού Κινηματογράφου Κιλκίς
Οι προβολές συνεχίζονται με μια σαγηνευτική ταινία με χιούμορ, συγκίνηση και θαυμάσιες ερμηνείες, “Η Υπόσχεση της Αυγής (La Promesse de l’ Aube)” την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο Δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτρης Ζωηρός” στις 9.30 το βράδυ.

Ενημερωτική συνάντηση νεοεκλεγέντων αιρετών της Κεντρικής Μακεδονίας

➤Ο πρόεδρος του οργάνου Λ. Κυρίζογλου ζήτησε από τη νέα κυβέρνηση θεσμικές παρεμβάσεις, με στόχο την ομαλή, απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία των ΟΤΑ
«Ο «Κλεισθένης», αντί να λύσει, δημιούργησε προβλήματα στην διοίκηση και τη λειτουργία 232 δήμων- Η νέα κυβέρνηση καλείται να δώσει λύση» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ

"Το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται εδώ"

Υπογράφει ο Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης
Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, αποτελεί μια δικαίωση των προσπαθειών του Κινήματος Αλλαγής και της Προέδρου Φώφης Γεννηματά, μέσα σε ένα περιβάλλον τεχνητής πόλωσης και ψευδεπίγραφων διλημμάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία.

Εδώ σημαία, εκεί σημαία, που είναι η σημαία;


Σημαίες στο γήπεδο της Τερπύλλου. 
(Οι φωτογραφίες αποτελούν ευγενική παραχώρηση του αναγνώστη της Γνώμης Α. Ε.)

Ιερά Πανήγυρις στον Όσιο Νικόδημο Πενταλόφου


"Καλή θητεία και κάθε επιτυχία στο έργο των εκλεγέντων βουλευτών νομού Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης 
Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης συγχαίρει θερμά τους τρεις εκλεγμένους βουλευτές του Νομού Κιλκίς για την επιτυχία τους με την εισαγωγή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο:

Δείτε Video από την έναρξη προβολών 2019, στο Θερινό Σινεμά Κιλκίς


Έναρξη προβολών 2019, στο Θερινό Σινεμά Κιλκίς την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019.