Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ρώσος νεαρός ομολόγησε ότι σκότωσε και έφαγε έξι ανθρώπους

Νεαρός που συνελήφθη από τη ρωσική αστυνομία για μικροαδικήματα ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον έξι ανθρώπους και έφαγε όργανά τους, αναφέρουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Ο Αλεξάντερ Μπίτσκοφ φέρεται να κρατούσε ημερολόγιο με τα εγκλήματά του, υποστηρίζοντας ότι άρχισε να σκοτώνει ανθρώπους όταν τον εγκατέλειψε η κοπέλα του κατηγορώντας τον για ανανδρία.

Πολίτες Αριστοτέλη: "Η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης παραδέχεται την εμπλοκή της στα επεισόδια των Σκουριών..."

Τα Μαδεμοχώρια δεν ζήτησαν
ΠΟΤΕ τέτοια "αλληλεγγύη"...
Η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης με ανακοίνωση της, παραδέχεται ευθαρσώς την παρουσία μελών της, στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στις Σκουριές. Βέβαια αυτήν την παρουσία την καλύπτει με το "μανδύα της αλληλεγγύης"...
Αναμφίβολα αυτή η ρητορική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ιδεολογικού-αξιακού κώδικα των αντιεξουσιαστών, καταδεικνύει όπως για πολλοστή φορά, ότι οι ντόπιοι Κοτζαμπάσηδες, έχοντας χάσει τη συντριπτική πλειοψηφία της τοπικής μας κοινωνίας, προστρέχουν σε "συμμαχίες", που δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο μας.
Γιατί κοντά τα ψέματα..., αν είχαν την τοπική κοινωνία, δε θα έκαναν τέτοιου επιπέδου καλέσματα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη...

Προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ από το 2009 για το θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής

- Πέντε άξονες μέτρων για μια διαφορετική μεταναστευτική πολιτική.        1. Να αλλάξει άμεσα το απαράδεκτο καθεστώς ομηρίας στο οποίο έχουν εγκλωβιστεί χιλιάδες μετανάστες που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας. Πρέπει να ξεκινήσει μια νέα, ανοιχτή και διαρκής διαδικασία νομιμοποίησης των μεταναστών με προϋποθέσεις οι οποίες δεν θα έχουν ως στόχο να αποκλείσουν τους μετανάστες από τη δυνατότητα μιας νόμιμης ζωής, αλλά να τους εντάξουν, με απόδοση αριθμού φορολογικού μητρώου, με ένταξη στα ασφαλιστικά ταμεία που έτσι θα εισπράξουν και νέες εισφορές, απαραίτητες για την επιβίωσή τους.

Σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς για τη δημιουργία στρατοπέδων κράτησης μεταναστών

Με τα σχέδια δημιουργίας στρατοπέδων κράτησης μεταναστών, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ προσπαθούν μάταια να μετατοπίσουν την προεκλογική ατζέντα από τις επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής και να παρουσιάσουν τους μετανάστες ως τους αποδιοπομπαίους τράγους της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης για την οποία ευθύνονται αποκλειστικά οι δυνάμεις που στήριξαν και στηρίζουν την ίδια πολιτική κατεδάφισης του κοινωνικού κράτους και των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων.

Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ για τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους μετανάστες

Η επιλογή Χρυσοχοΐδη, με τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ, για μια προεκλογική καμπάνια εκμετάλλευσης του αισθήματος ανασφάλειας των ελλήνων πολιτών σε σχέση με τους μετανάστες, εντάσσεται σε μια επικοινωνιακή πολιτική και όχι στην ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος.  Η ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι για την αντιμετώπιση του υπαρκτού προβλήματος των μεταναστών απαιτείται ένα σύνολο μέτρων, που μπορούν να έχουν αποτελεσματικότητα αν εφαρμοστούν στο σύνολο τους και όχι η υποδαύλιση ενός ρατσισμού.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών λήγει στις 30 Μαρτίου 2012 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2012‐2013 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr.

Με 7,7 εκατ. ευρώ ενισχύονται τα πολιτικά κόμματα

Με 7.720.000 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών τα πολιτικά κόμματα, στο πλαίσιο της τακτικής χρηματοδότησης και της οικονομικής ενίσχυσής τους. Το ποσό αντιστοιχεί, σύμφωνα με την απόφαση, στο ένα τέταρτο αυτών που καλύπτει το α' τρίμηνο του 2012.
Το ποσό κατανέμεται ως εξής:

Ενεργοί Πολίτες Δημοτικής Ενότητας Αρναίας: "Χυτά Φυλής - Έγκλημα χωρίς τελειωμό"

- Quiz: Τι κοινό έχουν τα Μεταλλεία Χαλκιδικής με τα Χυτά της Φυλής; Η απάντηση παρακάτω...         Στις μέρες που ζούμε, το μόνο πράγμα που μας έχει μείνει είναι η αλληλεγγύη. Και επειδή λοιπόν προβλήματα δεν αντιμετοπίζουμε μόνο εμείς στην βόρειο Ελλάδα με τον μεγαλοεργολάβο του έθνους μας "Μπόμπολα" αλλά και ο πολύπαθος δήμος Φυλής, σας παρουσιάζουμε ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ, με τίτλο "ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ"Αξίζει λοιπόν να το δούμε όλοι και να αντιληφθούμε πως τελικά το πρόβλημα δεν είναι οι "Οικολόγοι" όπως χαρακτηρίζουν κάποιοι όσους αντιδρούν, αλλά όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα που με τους μεγαλοεργολάβους μας κυβερνά και προσπαθεί το "Μαύρο" να μας το παρουσιάσει "Άσπρο".

Τους ζητούν οι τράπεζες να πληρώσουν 27 εκατ. ευρώ για φωτοβολταϊκά πάρκα που δεν έγιναν ποτέ!

- Παράταση της Σύμβασης με τη ΔΕΣΜΗΕ και ρυθμίσεις με τις τράπεζες για να μη βρεθούν 200 οικογένειες στο δρόμο
- Στα χέρια του Υπουργού Περιβάλλοντος η λύση και η επιβίωση 200 οικογενειών

Μήνυμα απόγνωσης στέλνουν 200 και πλέον οικογένειες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες κινδυνεύουν να βρεθούν κυριολεκτικά στο δρόμο, καθώς καλούνται από τις τράπεζες να καλύψουν εγγυήσεις ύψους 27 εκατ. Ευρώ, για έργα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που όμως δεν ξεκίνησαν ποτέ! 

Φωτεινή Πιπιλή: «Μέσα στις πόλεις τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών στην Ευρώπη»

Γενική Εικόνα Κέντρο Κράτησης Bobigny Γαλλία
Η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Α’ Αθηνών κα Φωτεινή Πιπιλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έπρεπε να λειτουργήσω με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα για να αποδείξω σε όλους τους Έλληνες, Κυβέρνηση, Περιφερειάρχες, Δημάρχους, Πολίτες:

"Φοβάμαι ότι θα ζήσουμε τις σκηνές της Χαλκιδικής και στο Κιλκίς"

Γράφει η Χριστίνα Παντελιάδου
Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια - Πάικο

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012, μια ηλιόλουστη και ανοιξιάτικη μέρα επιτέλους μετά τον παρατεταμένο χειμώνα που φέτος μας κούρασε όλους πέρα από τα συνηθισμένα. Ξεκινάω με μια παρέα φίλων με τα αυτοκίνητά μας για την Ιερισσό της Χαλκιδικής, όπου έχει προγραμματιστεί από τις τοπικές συντονιστικές επιτροπές συλλαλητήριο - διαμαρτυρία για τα επεισόδια που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στις Σκουριές, μια ανάσα από το χωριό Μεγάλη Παναγιά στον Κάκκαβο. Θα ρωτήσει κανείς, τι δουλειά έχεις εσύ μία Κιλκισιώτισσα στην Ιερισσό να διαδηλώνεις, τι σε αφορά; Κι όμως με αφορά, όπως αφορά κι όλους τους συντοπίτες μου γιατί ό,τι ζουν οι κάτοικοι της Μ. Παναγιάς, θα το ζήσω κι εγώ εδώ στον τόπο μου, στη δική μου γη, σε λίγο καιρό. Κι όσοι διαβάσουν τα παρακάτω θα καταλάβουν το γιατί.

ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς: "Η υγεία στο έλεος του Μνημονίου"

"Η Ε.Γ. του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς, αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 (από τις 11:30 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου).  Στις 29 Μαρτίου, αγωνιζόμαστε για τα ζητήματα υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Η Ε.Γ. της ΑΔΕΔΥ Νομού Κιλκίς, καλεί τους εργαζόμενους στο δημόσιο, να συμμετέχουν μαζικά στη στάση εργασίας και να δώσουν δυναμικό παρών, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Κιλκίς, στις 12 το μεσημέρι.  Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε, ένα δημόσιο, δωρεάν και ποιοτικό σύστημα υγείας, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς.
ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

Πολίτες Αριστοτέλη: "Αν ζούσε ο Γκέμπελς, θα τον έκαναν να δακρύσει από σιγκίνηση...!"

Συγνώμη που φαίνονται 400,
δεν τους χωρούσε όλους η φωτό...
Κλείνουμε σχεδόν μια εβδομάδα, όπου η περιοχή των Μαδεμοχωρίων με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο πρωταγωνιστεί στην πανελλήνια ειδησεογραφία. Αυτή την προβολή είναι ηλίου φαεινότερον πως οι κύκλοι των Κοτζαμπάσηδων της ΒΑ Χαλκιδικής , την επιδίωκαν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Με κάποιες όμως σημαντικές διαφορές, οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε μπούμερανγκ γι' αυτούς.

Στις αρχές Μαΐου τα εγκαίνια της Παλαιοντολογικής Έκθεσης του Δήμου Κιλκίς

Στις αρχές του ερχόμενου Μαΐου παρουσία του Ολλανδού παλαιοντολόγου Ντικ Μολ, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Παλαιοντολογικής Έκθεσης του Δήμου Κιλκίς, που φιλοξενείται στον 2ο όροφο του δημοτικού κτιρίου του Λόφου Κιλκίς, λίγα μέτρα μόλις μακρυά από το Σπήλαιο.  Η δημιουργία της εν λόγω Έκθεσης με απώτερο σκοπό την ανάδειξη της μεγάλης ιστορικής, επιστημονικής και τουριστικής αξίας του Σπηλαίου Κιλκίς, ξεκίνησε να δρομολογείται από τη νέα δημοτική αρχή με την ανάληψη των καθηκόντων της, και μετά από επαφές που είχε ο κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας με την αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Γεωλογίας του Α.Π.Θ., Ευαγγελία Τσουκαλά.

Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης για συλλήψεις συνδικαλιστών

"Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει τις συλλήψεις συνδικαλιστών από την Ένωση Εμποροϋπαλλήλων και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μελών του ΠΑΜΕ, έξω από το σουπερμάρκετ «Μασούτης» στην Τούμπα. Οι συλλήψεις μετά από κινητοποίηση ενάντια στην απόλυση εργαζομένου συνδικαλιστή της επιχείρησης αποτελούν απόπειρα τρομοκράτησης όλου του μαχόμενου εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος. Οι αδίστακτοι υπηρέτες των τραπεζιτών, των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων, της ΕΕ και του ΔΝΤ επιχειρούν να καταστείλουν κάθε αγώνα που απειλεί να βάλει φραγμό στην τρομοκρατία και αυθαιρεσία εργοδοτών όπως ο Μασούτης.

Θετική εξέλιξη για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα

Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εξέλιξη στο πλαίσιο του έργου “Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα”.
Σύμφωνα με έγγραφο του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝ.Ε) της ΓΣΕΕ προς τον Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Γκουντενούδη γίνεται γνωστό ότι η σχετική πρόταση που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με δικαιούχο φορέα το ΙΝ.Ε/ΓΣΕΕ και συμπράττοντα φορέα την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς έλαβε θετική αξιολόγηση. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η 5μηνη απασχόληση 48 ωφελουμένων. Απομένει η επικαιροποίηση του μνημονίου συνεργασίας, ώστε το έργο να λάβει Απόφαση Ένταξης.

Ας βάλουμε προτεραιότητες για τους παράνομους μετανάστες…

Γράφει ο Βασίλης Μάτσκος 
1η προτεραιότητα: να τημωρηθούν για παράβαση καθήκοντος οι υπουργοί που είναι υπεύθυνοι για την ενδεχόμενη τιμωρία μας περί Σένκεν
2η 
προτεραιότητα : να μας γίνει σαφές & να το δούμε στην πράξη να αποχωρούν οι παράνομοι με αυξανόμενους ρυθμούς…
3η 
προτεραιότητα :  να μεταφερθούν κάποιοι στα υπάρχοντα Ευρωπαϊκά Κέντρα (αφού είναι ελεγχόμενα ας μη θεωρηθεί ως απλή μετακίνησή τους)

Υπογράφηκαν συμβάσεις ύψους 1.101.888 €. Επτά νέες ιδιωτικές επενδύσεις στο LEADER

Η κρίση, λένε, δημιουργεί ευκαιρίες αλλά και η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! Με τη φιλοσοφία αυτή, επτά Κιλκισιώτικες επιχειρήσεις τολμούν και επενδύουν προσβλέποντας σε ένα καλύτερο μέλλον αξιοποιώντας τη συγχρηματοδότηση του προγράμματος LEADER. Λίγες μέρες μετά την υπογραφή της πρώτης σύμβασης, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012, άλλες επτά συμβάσεις υλοποίησης ιδιωτικών επενδύσεων υπογράφηκαν μεταξύ των επιχειρήσεων και της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α.Ε.

Στους καταναλωτές η πληρωμή υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Με ξαφνική τροπολογία απαλλάσσεται η ΔΕΗ από πιθανές επισφάλειες

Τροπολογία-εξπρές του ΥΠΕΚΑ επιχειρεί στο παρά πέντε να γλιτώσει τη ΔΕΗ από το να εγγράψει επισφάλειες στον ισολογισμό της που δημοσιεύεται την Παρασκευή, λόγω πιθανών αξιώσεων από καταναλωτές για επιστροφή ποσών που κατέβαλαν ως Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», πρόκειται για τη ρύθμιση που επιχειρεί να τακτοποιήσει το νομικό κενό το οποίο προέκυψε με τις συγκεκριμένες χρεώσεις, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας το οποίο και έκρινε ότι η επιβάρυνση των επιχειρήσεων Energa και Hellas Power με Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) είναι παράνομη, καθώς επιβλήθηκαν για την παροχή ρεύματος στους κατοίκους των νησιών, δηλαδή για περιοχές όπου οι δύο εταιρείες δεν δραστηριοποιούνταν, αφού η συγκεκριμένη αγορά μονοπωλείται από τη ΔΕΗ.

Δύο μαστροποί στη Ρόδο βίαζαν και εξέδιδαν 17χρονη

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε δύο Έλληνες ηλικίας 47 και 56 χρόνων στη Ρόδο, με την κατηγορία ότι βίαζαν και εξέδιδαν 17χρονη.Οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψή τους, όταν η νεαρή κοπέλα από τη Βουλγαρία κατάφερε να ξεφύγει από τους δύο απαγωγείς της και να τους καταγγείλει στην αστυνομία του νησιού.

Ηράκλειο:Ληστεία για έναν... κουμπαρά - 70€ σε κέρματα η λεία των δραστών!

Θύμα μια 77χρονη που βρέθηκε αντιμέτωπη με κακοποιούς μέσα στο ίδιο της το σπίτι...
Η απίστευτη αυτή ληστεία έγινε το βράδυ της Δευτέρας (26-03-2012) στις Δαφνές Ηρακλείου. Τα δύο άτομα μπήκαν μέσα στο σπίτι της ηλικιωμένης χωρίς να κρατούν κάποιου είδους όπλο και αφού ο ένας την ακινητοποίησε με τα χέρια, ο άλλος έψαξε το σπίτι της.
Τελικά το μόνο που βρήκε ήταν ο κουμπαράς με τα 70 ευρώ σε κέρματα, τον οποίο πήραν και εξαφανίστηκαν. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, δεν έχουν αποφέρει για την ώρα καρπούς...
http://www.newsit.gr 

Σκουριές: Ηχηρό μήνυμα με πολλούς παραλήπτες


27 March, 2012 by antigoldgreece 
Στην μεγάλη μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Ιερισσό, πρωτεύουσα του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, οι μαθητές παρέλασαν με σφιγμένες γροθιές και φορώντας μαύρα περιβραχιόνια. Το κάναν μόνα τους τα παιδιά, χωρίς να ρωτήσουν ούτε γονείς ούτε δασκάλους.

"Είμαστε Ελληνες (;)"

Γράφει η Άννα Καραγιάννη                       Καλησπέρα, λέγομαι Άννα Καραγιάννη, είμαι από Αρναία και εργάζομαι στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου, στο Αιματολογικό Τμήμα ως ειδικευόμενη γιατρός. Σας αποστέλλω ένα κείμενο που έγραψα με πόνο ψυχής για τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι συμπατριώτες μας.

«Γράμμα σ ένα παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ» στο συνεδριακό του Κιλκίς την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς και το Θέατρο Σοφούλη παρουσιάζουν στο Κιλκίς το έργο «Γράμμα σ’ ένα παιδί…» της Μάρως Μπουρδάκου με τη Ζέτα Δούκα, βασισμένο στο βιβλίο της Οριάνα Φαλάτσι  «Γράμμα σ ένα παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ» την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 και ώρα 9.00 μ.μ.  στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.  Για πρώτη φορά στη σκηνή ένα βιβλίο που συγκίνησε τον κόσμο από την Ευρώπη στις Ηνωμένες Πολιτείες, από την Μέση Ανατολή στην Λατινική Αμερική, από την Κίνα στην Ιαπωνία, από την Ινδία στο Ιράν και το Μπαγκλαντές, όπου κι αν ταξίδεψε αυτό το μυθιστόρημα συγκλόνισε και αναγνωρίσθηκε ως αριστούργημα.

Η Επιμορφωτική εκπαιδεύει στελέχη του ΡΙΚ

Η Επιμορφωτική Κιλκίς, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με φορείς της Κύπρου, υλοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο αποκλειστικά για τα στελέχη του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ).  Τα στελέχη του μεγάλου κυπριακού καναλιού παρακολούθησαν το σεμινάριο με τίτλο «Οργάνωση Γραφείου & Εργασίας». Μέσω του σεμιναρίου εκπαιδεύτηκαν στελέχη του Τμήματος Τηλεόρασης, Τμήματος Ραδιοφωνικών & Μουσικών Προγραμμάτων, Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών και Τμήματος Προσωπικού & Διοίκησης του ΡΙΚ.

Νέα αίτηση καλούνται να υποβάλλουν οι δικαιούχοι καπνοπαραγωγοί του Μέτρου 144

Με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης – Τροφίμων καλούνται να υποβάλλουν νέα αίτηση οι δικαιούχοι καπνοπαραγωγοί του Μέτρου 144 του ΠΑΑ 2007-2013 προκειμένου να πληρωθούν την β΄ δόση της οικονομικής ενίσχυσης που προκύπτει από την ένταξη τους στο μέτρο. Η χρονική προθεσμία υποβολής της αίτησης θα διαρκέσει από την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 και μέχρι τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012.

Σήμερα η κηδεία της μητέρας του Γιώργου Φραγγίδη

Απεβίωσε χθές η Συμέλα Φραγγίδου η μητέρα του Γιώργου Φραγγίδη σε ηλικία 86 ετών. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στο χωριό Μελλισουργιό, στον τόπο καταγωγής του βουλευτή Κιλκίς. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους της.