Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ελάτε να γυμναστούμε παρέα στο νερό



➤Ξεκινάμε σήμερα το νέο πρόγραμμα
με την Εύη Καζαντζίδου στις 20:15
Ελάτε να γυμναστούμε παρέα στο νερό 
Το σημερινό μάθημα θα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Υπέροχη τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων του 24ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού»


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια υπέροχη βραδιά απόλαυσαν το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς όσοι παραβρέθηκαν, και ήταν πολλοί, στην τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων του 24ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού», μια διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Ελευθέρια» 2019 του Δήμου Κιλκίς και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Π.Ε. Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (2 Ιουνίου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας και Δοϊράνης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 26 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δήλωση Κώστα Κιλτίδη για την εκλογή του Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη

Υπογράφει ο Κωσταντίνος Β. Κιλτίδης
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής, Υφυπουργός
της Νέας Δημοκρατίας
Με την εκλογή του δημάρχου Κιλκίς έκλεισε η εκλογική διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Νομό μας. Οι αναλύσεις και οι ερμηνείες πολλές, άλλες υποκειμενικές και άλλες αντικειμενικές. Η αποχή σε αυτές τις εκλογές επικράτησε με ότι σημαίνει αυτό για την λειτουργία του πολιτεύματός μας. 

Κιλκίς: "Παίζουμε μπάσκετ για καλό σκοπό"

Ανακοίνωση ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς 
Η εκδήλωση που θα γίνει θεσμός επαναλαμβάνεται και φέτος στην πόλη μας!
Ο ΠΑΣ Αετός Κιλκίς με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς και την Π.Ε. Κιλκίς διοργανώνει στα πλαίσια των εκδηλώσεων ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2019'', για δεύτερη χρονιά φιλικό αγώνα μπάσκετ με τίτλο ''Παίζουμε μπάσκετ για καλό σκοπό''.

Δήλωση νέου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη

Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Την Κυριακή 2 Ιουνίου οι πολίτες αποφάσισαν να εγγράψουν ένα νέο κεφάλαιο για το Δήμο Κιλκίς. Στις πρώτες γραμμές του περιέγραψαν βασικές έννοιες: καθαρότητα, εντιμότητα, αξιοπιστία, υπερψηφίζοντας το Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’. 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα Δευτέρα 3 έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 11/03-06-2019) , που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019.

Δήλωση Παύλου Τονικίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Δήλωση Παύλου Τονικίδη Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους δημότες που με την ψήφο τους στήριξαν τόσο εμένα, όσο και την προσπάθεια του «ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ».
Συγχαίρω το νέο Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτρη Κυριακίδη για την εκλογή του, όπως επίσης και όλα τα στελέχη της παράταξης της οποίας ηγούμαι για τον έντιμο αγώνα που διεξήγαγαν σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

"Η εναλλαγή στην εξουσία μεταξύ των κομμάτων του κεφαλαίου δεν προμηνύει τίποτα θετικό για το λαό"

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Η εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από την Ν.Δ έγινε στο πλαίσιο της σταθεροποίησης του διπολικού συστήματος εξουσίας, για να συνεχίζεται χωρίς μεταβολές η πολιτική που έχει για στρατηγική της, την αυξανομένη κερδοφορία των ισχυρών επιχειρηματικών ομίλων, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης.

Κιλκίς: Τέλεση 40θήμερου μνημοσύνου της Ευαγγελίας Σκόρδα

Εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων (Ιούνιος 2019)

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 με ώρα έναρξης στις 9.00 π.μ.

Δείτε τα επίσημα στατιστικά της Google για τη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας από 1 έως 31 Μαΐου 2019

Αυτός είναι ο 43χρονος παιδόφιλος

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 22-5-2019 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του και μετά τη συμπλήρωση του 14ου έτους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφίας ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος όχι όμως το 18ο της ηλικίας του.