Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

ΝΔ Κιλκίς: Ρεσιτάλ διαστρέβλωσης της αλήθειας από τον ΣΥΡΙΖΑ Νομού ΚΙΛΚΙΣ

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Νομού Κιλκίς

Δεν μας εκπλήσσει πια η εμμονή της ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ με την διαστρέβλωση της αλήθειας και τη μαύρη προπαγάνδα. Το ψεύδος είναι το τελευταίο σωσίβιο των απελπισμένων.

Απάντηση Νοσοκομείου Κιλκίς σε δημοσιεύματα του τοπικού τύπου

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Κιλκίς
Σήμερα 24 Ιουλίου 2024 το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Κιλκίς ενημερώνεται για τα δημοσιεύματα της 20ης, 22ης και 24ης-07-2024 που διακινήθηκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής του Κιλκίς κατά τα οποία το σωματείο εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς και πολιτικά πρόσωπα εκτοξεύουν μομφές σχετικά με το γεγονός ότι έκλεισε το τμήμα Covid 19 και ότι στην Παθολογική κλινική, νοσηλεύτηκαν και νοσηλεύονται ασθενείς θετικοί στον ιό, ενώ ταυτόχρονα γίνεται λόγος για τη λειτουργία της παθολογικής κλινικής και του αξονικού τομογράφου και λαμβάνει ομόφωνα απόφαση με την με αριθμ 30η /24-07-2024 Συνεδρίαση του, να εκδώσει το κάτωθι δελτίο τύπου.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 13/24-07-2024), με ισχύ από σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο Νομού Κιλκίς, την Πέμπτη 25/7/2024

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Πέμπτη 25-07-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.

(VIDEO) Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ασφαλτοστρώσεις από την Π.Ε. Κιλκίς

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ασφαλτοστρώσεις από την Π.Ε. Κιλκίς. Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024.

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Παντελεήμονος ευλογεί την Τέρπυλλο Κιλκίς - Φωτογραφίες

Δελτίο τύπου Μητρόπολης Κιλκίς
Με αισθήματα πνευματικής χαράς και αγαλλιάσεως οι ευσεβείς πιστοί της Τερπύλλου Κιλκίς υποδέχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιουλίου 2024 απότμημα του Ιερού και χαριτόβρυτου Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Οικισμού.

Ακρωτηριασμός εργαζόμενης γυναίκας στη ΒΙΠΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ένα ακόμη περιστατικό εργατικού ατυχήματος έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα των εργατικών ατυχημάτων, όπου τα τελευταία χρόνια αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο στη χώρα μας.