Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Θέση εργασίας σε μικροβιολογικό εργαστήριο στο Κιλκίς (17/1/2023)

Μικροβιολογικό εργαστήριο στο Κιλκίς ζητά παρασκευάστρια/τεχνολόγο ιατρικών εργαστηρίων/βιολόγο για πλήρη απασχόληση. Βιογραφικά μπορούν να αποσταλούν στο email:mylab-kilkis@otenet.gr

Συνεστίαση του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας αποφάσισε ύστερα από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας την Κυριακή το μεσημέρι στις 29/01/2023, ώρα 13:00 στο κέντρο ΔΕΙΛΙΝΑ στο Δροσάτο να πραγματοποιήσει συνεστίαση για μέλη και φίλους. Περιλαμβάνεται πλήρες μενού με ελεύθερη επιλογή και ζωντανή μουσική (τιμή 15 ευρώ).

"Ως πότε θα συνεχιστεί η απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;"

Υπογράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Δεν έχει περάσει παρά ένας μήνας οπότε το ΣτΕ καθιστούσε αντισυνταγματικό τον Νόμο Θεοδωρικάκου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ένας νόμος που καθιστούσε τα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια διακοσμητικά αγνοώντας την βούληση των πολιτών και δίνοντας υπερεξουσίες στις Οικονομικές Επιτροπές στο όνομα της κυβερνησιμότητας.Τώρα τι;

Εκδήλωση με θέμα "Σύγχρονες μορφές εξαρτήσεων των παιδιών μας"

Στα πλαίσια αφενός της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης γονέων, εκπαιδευτικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας σχετικά με τις Σύγχρονες Μορφές Εξαρτήσεων των παιδιών μας και αφετέρου της επανασύστασης της Ένωσης Γονέων του Νομού Κιλκίς, οι σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων 9ου, Μεγάλης Βρύσης, Παλαιού Αγιονερίου, Ειδικού Σχολείου, 1ου, 3ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου, διοργανώνουν και σας καλούν στην εκδήλωση με θέμα: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ Σκέψεις – Προβληματισμοί – Προτάσεις, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 17.30, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 17/1/2023, 10:43 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (16 Ιανουαρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή του και σεόχημα που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Γεωργαντάς για ΕΛΓΑ: Μέσα σε μια τριετία καταβλήθηκε το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ, ύψους 863.560.549 ευρώ

Για το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ σε μια κυβερνητική περίοδο τριών ετών από τον ΕΛΓΑ και αγγίζει τα 863.560.549 ευρώ μίλησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρέα Πουλά.

Σεμινάριο για γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργανώνει σεμινάριο για γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας με τίτλο: «Ακαλύπτοντας μαζί τα όρια».

Τα νέα του ΑΣ "Αλέξανδρος" Αξιούπολης - Βόλεϊ (17/1/2023)

Δελτίο τύπου ΑΣ "Αλέξανδρος" Αξιούπολης - Βόλεϊ
Πρωτάθλημα Κ-18 Κορασίδων (ΕΣΠΕΜ - Γ΄όμιλος)
Ο ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης στο πρωτάθλημα Βόλεϊ Κορασίδων, συνεχίζει το σερί των νικών του. Το Σάββατο στο προτελευταίο παιχνίδι του νίκησε εκτός έδρας και τον Αίαντα Κιλκίς με 3-1 σετ (25-15, 25-20, 24-26, 2513).

Κοπή βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου πολιτιστικού συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας
Μέσα σε μία ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, η κοπή βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας.

Ποια φωτογραφία θα αντιπροσώπευε το Κιλκίς;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Αν πατήσετε στην Google τη λέξη «Κιλκίς» (εικόνες), θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει κάποια αντιπροσωπευτική φωτογραφία από την πόλη μας, που να τη δει κάποιος ξένος και να πει: «Βρε αυτό είναι Κιλκίς!»

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσαφίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (17/1/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσαφίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Ο Νίκος Μπελίτσας στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετεγγραφή του Νίκου Μπελίτσα. Δεν χρειάζονται συστάσεις για έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει ο τόπος μας, με τον 35χρονο μεσοεπιθετικό να έρχεται για να βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει στους στόχους που έχει θέσει τόσο για τη νέα χρονιά, όσο και για την επόμενη. Νίκο καλώς ήρθες στην οικογένια του Αλέξανδρου.

Η Ε. Ράπτη, η Σ. Κατσίγιαννη και η Φ. Κυριακίδου πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο, στον OkRadio

Ο άνθρωπος – στόχος

Του Κώστα Μπούζα
Ο άνθρωπος αυτός είναι ευάλωτος. Βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Πάνω του πέφτουν βλέμματα ύποπτα. Η δράση, δίπλα του, εξελίσσεται ραγδαία. Καυτές ανάσες τον αγγίζουν. Η κίνηση τον ζαλίζει. Στροβιλίζεται, αγκομαχά. Αντιλαμβάνεται πως τριγύρω του συγκρούονται δυνάμεις υπέρτερες και ανεξιχνίαστες. Νοιώθει να απειλείται. Ναι, ο άνθρωπος αυτός είναι βέβαιο ότι είναι ένας άνθρωπος - στόχος.

Γ. Λιναρδάκης: Αγωνιζόμαστε για ένα αναβαθμισμένο Δημόσιο Σχολείο

Υπογράφει ο Γιάννης Λιναρδάκης 
Η πολιτική ηγεσία πρέπει να διασφαλίζει την ομαλότητα στη Δημόσια Εκπαίδευση, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που πρέπει να υπάρχουν, όπως και να λαμβάνει υπόψη της τους μαθητές – μαθήτριες, γονείς και κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Γιατί μετά και όχι πριν;

Μετά από το ρεπορτάζ της Γνώμης για την απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες τα απομάκρυναν. Οπότε το ερώτημα που τίθεται είναι, γιατί μετά και όχι πριν;

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 17/1/2023, 12:45 π.μ.

Συνελήφθησαν 3 άτομα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στις 13 Ιανουαρίου 2023 το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας και 2 ημεδαπές γυναίκες, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν αρχικά οι 2 γυναίκες να επιβαίνουν σε όχημα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 511 γραμμαρίων.

(Video) Κοπή βασιλόπιτας 2023 στο ΚΔΑΠ Kinesis

Κοπή βασιλόπιτας 2023 στο ΚΔΑΠ Kinesis, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023