Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Εκθεση με τίτλο “Το πιο Μακρύ Ταξίδι - Ο πρώτος περίπλους της γης ”

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία - ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ισπανίας, την Πρεσβεία της Ισπανίας στην Αθήνα, το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας και την Ισπανική Υπηρεσία Πολιτιστικής Δράσης φιλοξενεί την έκθεση με τίτλο “Το πιο Μακρύ Ταξίδι / El Viaje Mas Largo- Ο πρώτος περίπλους της γης / La primera vuelta al mundo”, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 8μ.μ. στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

Δεκτή η αίτηση ακύρωσης από το ΣτΕ, για τα διόδια Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Κίνησης ΠΟΛΙΤΩΝ δήμου Παιονίας
Σήμερα 27/9/2022 εκδικαζόταν η αίτηση ακύρωσης για την λειτουργία των πλευρικών διοδίων στο Πολύκαστρο που κατέθεσε η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ και υπέγραψαν ο Τσερνικούδης Μιχαήλ, Πασχαλίδης Αργύριος και Κολούτσος Γεώργιος στο συμβούλιο της επικρατείας.

Πίστωση ποσού συνολικού ύψους 31,6 εκατ. ευρώ σε 866.181 δικαιούχους του Power Pass


Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών και Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Πιστώθηκε σήμερα ποσό συνολικού ύψους 31,6 εκατ. ευρώ σε 866.181 δικαιούχους του Power Pass, δηλαδή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης από τον κρατικό προϋπολογισμό για την κάλυψη μέρους της αύξησης του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος οικιακών καταναλωτών του εσωτερικού που εκδόθηκαν τον Ιούνιο του 2022. Στην παραπάνω πίστωση περιλαμβάνονται, επίσης, υπόλοιπα πληρωμών για λογαριασμούς της περιόδου από την 1η Δεκεμβρίου 2021 έως τις 31 Μαΐου 2022, κατόπιν διασταύρωσης των στοιχείων.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 27/9/2022, 8:35 μ.μ

Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (26 Σεπτεμβρίου 2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα 5 αλλοδαπούς άνδρες, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς συνοριακή περιοχή, έναντι χρηματικής αμοιβής. 

Ο Γιαννης Λιναρδάκης στον OkRadio την Παρασκευή 30/9



Χρήστος Ανδρεανίδης: Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος δεν υποβαθμίζεται, με ευτελείς συμπεριφορές από το Δήμο Κιλκίς

Υπογράφει ο Χρήστος Ανδρεανίδης
Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Ως Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς μετά το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, που περιείχε τον απολογισμό της κορυφαίας μας δράσης, του περιπάτου πόλης την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο που πραγματοποιήσαμε για ένατη χρονιά από ίδρυσης 2014 στις 22 Σεπτεμβρίου και σε απάντηση συμπεριφορών ή δελτίων τύπου του Δήμου Κιλκίς πριν και μετά καθώς και την εξόφθαλμη προσπάθεια υποβάθμισης ή διαστρέβλωσης των μηνυμάτων της κορυφαίας μας δράσης:

Αθλητικός Σύλλογος ΣΩΚΡΑΤΗΣ: Φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Submission 4 στην Περαία Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Αθλητικού Συλλόγου ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Submission 4 στην Πλατεία Περαίας Θεσσαλονίκης στις 24 Σεπτεμβρίου. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Αντώνης Γιαννακίδης από το Κιλκίς ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Kinesis και μέλος του αθλητικού συλλόγου Σωκράτη σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο τους Μονομάχους Περαίας όπως και το Κδαπ Kids Athletics. 

(Video) Ξεκινούν τα μαθήματα του τμήματος χορωδίας του Συνόλου "Πόλις"

Ξεκινούν τα μαθήματα του τμήματος χορωδίας του Συνόλου "Πόλις", Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022.