Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Τα Omorfa Taxidia στο Όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ!


Τα Omorfa Taxidia βρέθηκαν πριν λίγες εβδομάδες στην Ιερουσαλήμ και φωτογράφισαν τα μέρη όπου διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα σχετικά με τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού. Μέρη όπου Προσευχήθηκε, Προδόθηκε, Δικάστηκε, Φυλακίστηκε, Περπάτησε, Σταυρώθηκε και Αναστήθηκε.

Ευχές από τις Τηγανιές και Σχάρες στην Γρίβα


Παρουσίαση του Παγκρατίου Αθλήματος στο Kinesis Fight Club

Το περασμένο Σάββατο στις 4 Απριλίου στο Kinesis Fight Club έγινε παρουσίαση του Παγκρατίου Αθλήματος. Το Παγκράτιο είναι η πολεμική τέχνη των αρχαίων Ελλήνων και η μητέρα όλων των σύγχρονων πολεμικών τεχνών.

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από την Αστυνομία ενόψει του Πάσχα

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισαν, ενόψει των εορτών του Πάσχα, τη διανομή στους πολίτες ενημερωτικών φυλλαδίων με συμβουλές για την οδική ασφάλεια και την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων. Η διανομή των φυλλαδίων θα πραγματοποιηθεί από αστυνομικό προσωπικό το χρονικό διάστημα της Μεγάλης Εβδομάδας και ιδίως τις ημέρες που κορυφώνεται η έξοδος από τα αστικά κέντρα, σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου (διόδια, κλπ.), καθώς και σε κεντρικά σημεία πόλεων σε όλη τη χώρα.

Επιστροφή πινακίδων, αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, επιστρέφονται από αύριο (08.04.2015) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Δύο κυπελλα για τα τμήματα της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Στο "Τουρνουά Αγάπης 2015" του Ατέρμονα στον Παντελεήμονα έλαβε μέρος η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού από 4-6 Απριλίου. Αγωνίστηκαν τα τμήματα Παίδων, Προπαίδων,Τζούνιορ και Προτζούνιορ, με τον απολογισμό να είναι εξαιρετικός αφού κατακτήθηκαν δύο πρώτες θέσεις,μία δεύτερη και μια τρίτη θέση, σε σύνολο 16 συλλόγων που συμμετείχαν.

ΑΙΑΣ Κιλκίς: 4ος ο Γιάννης Παπαδόπουλος στα 10χμ. του «Μέγα Αλέξανδρου» - Εξαιρετική εμφάνιση της Στάμου.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε κι εφέτος στη Θεσσαλονίκη ο Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος σπάζοντας και πάλι κάθε ρεκόρ συμμετοχών σε κάθε αγώνισμα και φέρνοντας χιλιάδες κόσμου, αθλητές και μη, στους δρόμους της συμπρωτεύουσας προβάλλοντας τον αθλητισμό, τα οφέλη που προσφέρει όταν γίνεται τρόπος ζωής και τη χαρά της συμμετοχής.

Ευχές Πάσχα από τους απόστρατους αξιωματικούς Κιλκίς

"Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Κιλκίς της ΕΑΑΣ με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών εύχεται στα μέλη, στους φίλους και γενικά σ' όλη την κοινωνία του νομού μας "Καλή Ανάσταση" και "Καλό Πάσχα".  Είθε η Ανάσταση του Κυρίου μας να μας χαρίσει ελπίδα για την ευημερία και προκοπή του Έθνους μας και να πλησιάσουμε τον συνάνθρωπό μας με αγάπη!"

Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Κιλκίς της ΕΑΑΣ ευχαριστεί θερμά

"Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Κιλκίς της ΕΑΑΣ επιθυμεί να εκφράσει τις πλέον εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τον Πολιτιστικό Μουσικό Σύλλογο Κιλκίς και το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς για την ευγενική συμμετοχή τους στην επετειακή μουσικο-αφηγηματική εκδήλωση εθνικής μνήμης και τιμής λόγω της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της μαρτυρικής Κύπρου μας, της 1 Απριλίου 1955.

Μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς, Π. Τονικίδη

Αγαπητοί συμπολίτες
Φίλες και φίλοι επιχειρηματίες
Για τις Αγιες Ημέρες του Πάσχα, πέρα από τις καθιερωμένες, και αναγκαίες όσο ποτέ, ευχές για δύναμη, υγεία κι αισιοδοξία, θεωρώ αναγκαίο κι ένα άλλο μήνυμα.

Ευχές Πάσχα από την Επιμορφωτική Κιλκίς


Ιδρύθηκε και επίσημα ο «Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς»

Το Σάββατο 4 Απριλίου στο χώρο εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών ιδρύθηκε και επισήμως πλέον ο «Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς». Είκοσι εννέα συντοπίτες μας υπέγραψαν το καταστατικό του νεοσύστατου Ομίλου στο οποίο περιγράφονται μέσα σε άλλα οι Σκοποί και οι Θεμελιώδεις αρχές του Συλλόγου.

Εκδήλωση Δήμου Κιλκίς προς τιμήν του Γρηγόρη Αυξεντίου

Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ακρίτα διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν του Κύπριου ήρωα και υπαρχηγού της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών (Ε.Ο.Κ.Α.) Γρηγόρη Αυξεντίου την Κυριακή 19 Απριλίου και ώρα 12:00 στον οικισμό Ακρίτα.

Ευχές Πάσχα από το Derby Κιλκίς


Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ με εργαζόμενους της ΚΑΡΙΝΑ στη Νέα Σάντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου της Γραμματείας Κιλκίς του ΠΑΜΕ
Τη Δευτέρα 6 Απρίλη αντιπροσωπεία της Γραμματείας Κιλκίς του ΠΑΜΕ επισκέφτηκε τους εργαζόμενους του εργοστασίου ΚΑΡΙΝΑ στη Νέα Σάντα Κιλκίς, με σκοπό να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν, όπως τα δεδουλευμένα που δεν έχουν πληρωθεί για περίπου 3 μήνες και το ενδεχόμενο να μείνουν χωρίς δουλειά από το κλείσιμο της επιχείρησης, καθώς και να συμβάλει στην οργάνωση της πάλης και του αγώνα τους.

Προσπάθησε να περάσει τις γραμμές του τρένου αλλά δεν τα κατάφερε

Χθες (06-04-2015) το απόγευμα, στον σιδηροδρομικό σταθμό του Αιγινίου Πιερίας, 68χρονος ημεδαπός στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τις γραμμές, παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου.

Πριν από το Πάσχα θα καταβληθεί η ενίσχυση στον τομέα του βοείου και μοσχαρίσιου κρέατος έτους 2014

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας ανακοινώνει ότι με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ελέγχων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, θα καταβληθεί πριν το Πάσχα η ενίσχυση του άρθρου 68 του Καν.(ΕΚ) 73/2009 στον τομέα του βοείου και μοσχαρίσιου κρέατος έτους 2014 (Μέτρο 3 & Μέτρο 4).

Γιατροί Νοσοκομείου Κιλκίς: "Ιδού η Ρόδος...για όλους"

Διαμαρτυρία Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς
Με το παρόν κείμενο εκφράζουμε ανοικτά και δημόσια την αγανάκτησή μας για μια τραγική ιστορία που εξακολουθεί να λαμβάνει χώρα στο νοσοκομείο Κιλκίς εδώ και αρκετά χρόνια, και μας οδήγησε σε οικτρή κατάσταση.

Ευχές Πάσχα από την ΤΕΧΝΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ

Η "Τόλμη" Κιλκίς στη Γιορτή Αθλητισμού της Ένωσης Ταεκβοντό Β. Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ)

- Γιορτή Αθλητισμού της οικογένειας Ένωσης Ταεκβοντο Β. Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) διοργανώθηκε στο Hotel Porto Palace στη Θεσσαλονίκη στις 22 Μαρτίου 2015. 
Κάθε χρόνο γίνεται η βράβευση σε όλους τους αθλητές-ριες Β. Ελλάδος για τις διακρίσεις τους σε πανελλήνιο-πανευρωπαϊκό –παγκόσμιο και της Ένωσης. Η μέρα αυτή ανήκει καθαρά στους αθλητές-ριες αναγνωρίζοντας όλη την προσπάθεια που καταβάλλουν, τις θυσίες, την καταπόνηση, τη χαρά και τη λύπη αμείβοντάς τους ηθικά.

Οι ''MONIMAS'' το Μεγάλο Σάββατοστο Beer House art Cafe στο Κιλκίς

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Pop-Λαϊκά και Έντεχνα κομμάτια
Γρηγόρης Παπαδόπουλος - Φωνή
Ευθύμης Βασιλειάδης - Ηλ.Κιθάρα
Μελέτης Ιωαννίδης - Πλήκτρα
Γιώργος Φυδάνης - Ντραμς
Μαζί τους: 
Θανάσης Καζανίδης (Τουμπερλέκι)
Reserve:
6937 932754
Pages/Info

"Ούτε γουλιά Amita, Fanta και Coca Cola"

Δελτίο τύπου ΠΟΕΕΠ
Την Πέμπτη 9 Απρίλη 2015 θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 η ώρα στη μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης πασχαλινή εκδήλωση προς τιμή των απεργών της coca cola, οι οποίοι εδώ και 18 μήνες δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα χρησιμοποιώντας και το ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ως μέσω πίεσης προκειμένου να εξαναγκάσουν την πολυεθνική να παραμείνει στην Ελλάδα και να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιό της.

Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη στα ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2014-2015

Επιμέλεια κειμένου: Γιάννης Λιναρδάκης*
Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της λειτουργίας της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα Επαγγελματικά Λύκεια μέσω ΕΣΠΑ, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν αιτήσεις στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της επιλογής τους, από Τρίτη 14 Απριλίου 2015 έως και την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Με την Εξεταστική που συστήθηκε από τη Βουλή-Στο φως οι ευθύνες για την περίοδο των Μνημονίων·Εγκρίθηκε στην Επιτροπή-Πρώτο βήμα η κατάργηση φυλακών τύπου Γ’·Διευρύνονται οι επιλογές των υποψηφίων-Τι προβλέπει το νέο, μεταβατικό εξεταστικό για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Το ΔΝΤ τραβάει μαχαίρι!-Η Λαγκάρντ απαιτεί μειώσεις συντάξεων και αυξήσεις ΦΠΑ·Πρόκληση! –Ζητούν να αλλάξει τώρα ο νόμος για τις κουκούλες·Επιμένει για έρευνα από το ΄81!- Η Ν. Δ. δεν ψήφισε τελικά την Εξεταστική για το Μνημόνιο

Εκδηλώσεις εορτασμού της 74ης Επετείου της Μάχης των Οχυρών «ΡΟΥΠΕΛ».