Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 28/7/2023, 11:36 μ.μ.

Συνελήφθη στις Σέρρες ένας άνδρας για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (27 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγχαρητήρια και ευχές για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες, από το φροντιστήριο ΟΜΗΡΟΣ



Ο Κ. Πουντζουκίδης, γενικός αρχηγός των τμημάτων μπασκε του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς
Ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, τον Ορισμό και την Ανάθεση καθηκόντων στον Κο Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο, ως Γενικό Αρχηγό όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας.

Σταύρος Αμοιρίδης: Είμαι υποψήφιος με το δημοτικό συνδυασμό "Νέο Κιλκίς" του Θεόδωρου Βαφειάδη

Υπογράφει ο Σταύρος Αμοιρίδης

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Αμοιρίδης Σταύρος, είμαι 33 ετών και έχω αποφοιτήσει Γεωπόνος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κατάγομαι και διαμένω στη Μεγάλη Βρύση με τη σύζυγό μου Ελένη Περπερίδου (Αργυρούπολη) και τα δύο παιδιά μας 7 και 13 ετών.

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που διαπράττουν τηλεφωνικές απάτες

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ενημερώνει τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους, που διαπράττουν τηλεφωνικές απάτες, με το πρόσχημα του τροχαίου ή άλλου είδους ατυχήματος, συγγενικών προσώπων των υποψήφιων θυμάτων τους.

Διατροφή και χρόνια νεφρική νόσος

Γράφει η Πασχαλιά Καρακώστα*
Ειδικός Νεφρολόγος

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι πολύ σημαντική για τους ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Νόσο (ΧΝΝ). Η ΧΝΝ είναι μια κατάσταση, κατά την οποία εκπίπτει σταδιακά η ικανότητα των νεφρών να φιλτράρουν τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού, καθώς και την περίσσεια υγρών του αίματος. Ενώ πάντοτε η ιατρική παρέμβαση είναι απαραίτητη, μια καλά ισορροπημένη διατροφή προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες των ασθενών με ΧΝΝ μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους και να επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου με πολλούς τρόπους, όπως:

Ονοματοδοσία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης σε «Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης Δημάρχου Ιωάννη Πολυχρονίδη»


Την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023, σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε η ονοματοδοσία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης σε «Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης Δημάρχου Ιωάννη Πολυχρονίδη», προς τιμήν του αποβιώσαντος πρώην δημάρχου για την πλούσια και πολυσχιδή προσφορά του στην τοπική μας κοινωνία.

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Πεύκων Στέλιος Συμεωνίδης

Θλίψη σκόρπισε στο δήμο Νεάπολης-Συκεών αλλά και στον κόσμο του μπάσκετ η είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου Πεύκων και πρώην προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) της ΕΟΚ Στέλιου Συμεωνίδη.

Σιωνίδης: Συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Α. Σιωνίδης

Δήμαρχος Παιονίας

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Λεωνίδας Δημητριάδης: Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις υποψήφιες κι όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Υπογράφει ο Λεωνίδας Δημητριάδης
Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις υποψήφιες κι όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Μπράβο σε όσες κι όσους πέτυχαν το στόχο τους, την εισαγωγή στη Σχολή που είχαν θέσει ως επιλογή. Εύχομαι το νέο ξεκίνημα να συνοδεύει κάθε βήμα της ζωής τους εφοδιάζοντάς τους με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες έτσι ώστε να χτίσουν το δικό τους μέλλον.

Θεόδωρος Βαφειάδης: Η ομάδα δυναμώνει

Αθάνατοι... Περικλή, Χρήστο

Κείμενο - φωτογραφίες: Ελένη Καλαϊτζίδου
Κάθε φορά που η πατρίδα μας βρίσκεται σε κίνδυνο ως Έλληνες νιώθουμε στεναχώρια και ιδίως όταν υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες. Αυτές τις δύσκολες στιγμές ζήσαμε χθες, στην εξόδιο ακολουθία του Περικλή στιγμές γεμάτες θλίψη μπρος στην εικόνα του φέρετρου σκεπασμένο με την γαλανόλευκη και με την οικογένεια του Περικλή να θρηνεί βουβά.

Γιατί;

Παρεμβαίνει ο Χρήστος Ανδρεανίδης
Ερωτήματα και Γιατί: 
Πόσα προβλέπει ο τρέχων προϋπολογισμός του κράτους για έργα δασικής οδοποιίας για πρόσβαση σε όλα τα σημεία των δασών από επίγειες δυνάμεις, δεξαμενών, καθαρισμού και απομάκρυνσης εύφλεκτων από τα δάση μας;