Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Video: "Να ζήσεις Γρηγόρη και χρόνια πολλά..."


Sigmaland Κιλκίς, Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019. Τα τρίτα γενέθλια του Γρηγόρη, γιου του Μάριου Ουζουνίδη και της Μάρθας Παπαδοπούλου.

36χρονος λήστεψε Μοναστήρι στην Πέλλα

Συνελήφθη χθες (11 Απριλίου 2019) το βράδυ μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 36χρονος ημεδαπός, για ληστεία σε Ιερά Μονή.

Ο (Φούνες) Αντώνης Χαραλαμπίδης στο "Κιλκίς Μπροστά" με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Ο (Φούνες) Αντώνης Χαραλαμπίδης είναι ένας ιδιαίτερα κοινωνικός συμπολίτης μας που έχει ισχυρά ερείσματα στη νέα γενιά. Δηλώνει δυναμικό παρών στην προεκλογική αναμέτρηση των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και υποστηρίζει τη δημοτική παράταξη "Κιλκίς Μπροστά" γιατί πιστεύει ότι ο Δημήτρης Κυριακίδης έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ένας πετυχημένος Δήμαρχος και τα στελέχη που τάσσονται στο πλευρό του έχουν εξίσου τις απαραίτητες εγγυήσεις για να εργαστούν μαζί του για το νέο Δήμο Κιλκίς πιο παραγωγικά και αποτελεσματικά. 

Φανατισμός: Αποφύγετέ τον

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Έχω μελετήσει τον φανατισμό των ανθρώπων. Έχω βιώσει καταστάσεις. Με αφορμή τις δημοτικές εκλογές με τις πολλές υποψηφιότητες, θα καταθέσω την άποψή μου. Από όλες τις εκδοχές του φανατισμού, δεν είναι χειρότερος ο θρησκευτικός, ούτε ο ιδεολογικός ή εθνικός ή κομματικός, αλλά ο προσωπικός. 

«Αποκλεισμός των βιοκαλλιεργητών του Κιλκίς»

Δελτίο τύπου
Γ. Γεωργαντά
Χθες ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της αξιολόγησης των αιτήσεων για την ενίσχυση της Βιολογικής Γεωργίας στο μέτρο 11 του Π.Α.Α. 2014-2020. Δυστυχώς από την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων επαληθεύτηκαν οι ενστάσεις μας για τα κριτήρια τα οποία είχαν τεθεί αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αυτά εφαρμόστηκαν όχι πια σε επίπεδο Περιφερειών, όπως παλιά, αλλά σε ολόκληρη την χώρα.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 5 άτομα για αγοραπωλησία κάνναβης

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (11 Απριλίου 2019) 5 άτομα για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Χρήστος Καραθόδωρος, Νίκος Καπουτζής: Είμαστε υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παιονίας

Υπογράφει ο Χρήστος Καραθόδωρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Όλοι μαζί, με την παράταξη μας «Παιονία της Προόδου» και τον Κώστα Σιωνίδη, για μία καλύτερη Παιονία που να μας ενώνει και να μας αξίζει.  Η νίκη στις εκλογές θα είναι όλων μας αλλά πρώτα από όλα θα είναι νίκη των δημοτών που δικαιούνται καλύτερη διοίκηση.

Η ΚουΠα Κιλκίς στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ


Του Γιάννη Σιταρίδη
Ζευγάρωσε τις νίκες επί του Εργονάθλου Πολυκάστρου και ανέβηκε κατηγορία. Από την επόμενη χρονιά η ΚουΠα Κιλκίς θα κοσμεί με την παρουσία της τα γήπεδα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά, πρωτίστως, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Εμπορίου – Παραγωγικότητας & Επιχειρηματικότητας Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κ. Παντελή Φιλιππίδη για την επιλογή πραγματοποίησης της συνεδρίασης του Δ.Σ στην πόλη του Κιλκίς, πράγμα το οποίο αποτέλεσε για εμάς ιδιαίτερη τιμή.

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς δίνει το παρών στην SPORTEXPO 2019

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Στην Τελετή έναρξης της SPORTEXPO 2019 παραβρέθηκαν οι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, όπου φωτογραφήθηκαν με την Εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Κυρ. Χαλκοπούλου Κατερίνα, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Κυρ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Δημήτρη Πέλκα.

Επίσκεψη του 3ου γυμνασίου Κιλκίς στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης


Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 μαθητές και καθηγητές του προγράμματος «Γαλλική Γαστρονομία» του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς επισκέφτηκαν το Γαλλικό Ινστιτούτο.

Βιολέττα Κωφίδου: Υπεύθυνοι πολίτες, υπεύθυνη τοπική αυτοδιοίκηση

Υπογράφει η Βιολέττα Κωφίδου 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη: «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο Δήμος στα χέρια του πολίτη» - υπ. Δήμαρχος Αγαθόπουλος Δημήτριος.
- Εικόνες που συναντά κανείς έξω από κάθε χωριό.
- Σωροί από πλαστικές σακούλες, λάστιχα από ρόδες αυτοκινήτων, πλαστικά κιβώτια μαναβικής, πλαστικά μπουκάλια, μπάζα, κλαδιά δένδρων, έπιπλα, παπούτσια, κ.α.

Θέση εργασίας στο Ράντσο Κιλκίς (12/4/2019)

Ζητείται άτομο για παραγωγή καφέδων στο Ράντσο Κιλκίς. Πληροφορίες:6976993221

Αυτά είναι τα μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα της Ν.Δ. στο νομό Κιλκίς

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Με απόφαση της κεντρικής Διοίκησης του κόμματος (σχετικό έγγραφο υπ' αριθμ. 532 / 26-03-2019 που κοινοποιήθηκε από την Γραμματεία Οργανωτικού στην Νομαρχιακή Οργάνωση Κιλκίς της ΝΔ ) συγκροτείται Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα στον Νομό Κιλκίς.