Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Προκήρυξη Υποτροφιών Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων 2022-23

Η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων προκηρύσσει το 8ο πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής 30.09.2022, το οποίο περιλαμβάνει:

Πληρωμή του προανθικού σταδίου για πρώτη φορά, στους αγρότες που επλήγησαν από τον παγετό

Ανακοίνωση Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Σε πείσμα όλων όσων αντιτάχθηκαν και πολέμησαν την ενίσχυση των αγροτών που επλήγησαν από τον παγετό, ενώ οι καλλιέργειές τους ήταν σε βλαστικό (προανθικό) στάδιο, σήμερα το ΥΠΑΑΤ μέσω του ΕΛΓΑ, προχωρά στην πληρωμή των προκαταβολών ύψους 70%.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (10/8/2022)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 11Κ/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΤΕ
2. 8Κ/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΤΕ, ΔΕ
3. 2Ε/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κ.Θ. 10019, 10024, 10025, 10028)
4. 4ΕΑ/2022, 5ΕΑ/2022: Έκδοση προσωρινών πινάκων κατάταξης
5. 3ΕΑ/2022: Εκ νέου έκδοση προσωρινών πινάκων κατάταξης
6. 5Ε/2021: Έκδοση προσωρινών πινάκων (Κωδ. θέσης 10020)
7. 4Ε/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσεων 10001, 10002)
8. 1Γ/2015: Πλήρωση θέσεων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας από πίνακες επιλαχόντων
9. 4Κ/2022: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας, ευχαριστεί...

Υπογράφει ο Χρήστος Ι. Γκαντίδης

Αντιπύραρχος

Αξιότιμη Πρόεδρε κ. Γωγούση Αλεξάνδρα,
Εγώ προσωπικά και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας τόσο σε εσάς όσο και σε όλα τα μέλη της αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Μ.Α.Ζ.Ι. – Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα, για την ευγενική σας προσφορά – δωρεά στην Υπηρεσία μας, ενός σύγχρονου «κλιματιστικού μηχανήματος» (24000BTU WiFi F&U) με σκοπό την υποστήριξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας του πυροσβεστικού προσωπικού.

Τελετή ονοματοδοσίας Κλειστού Γυμναστηρίου Γουμένισσας ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗΓιορτή σύκου στο Πολύπετρο ΠαιονίαςΑστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 8/8/2022, 5:56 μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (9 Αυγούστου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, αλλοδαπή γυναίκα και αλλοδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν διαρρήξει Ιερό Ναό από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι, μήκους 18 εκατοστών, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και το κλεμμένο χρηματικό ποσό.

Συγχαρητήρια του Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου στον παγκόσμιο πρωταθλητή Γιάννη Κορακίδη

Συγχαρητήριο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου στον παγκόσμιο πρωταθλητή σφυροβολίας Γιάννη Κορακίδη
Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Κληρικών και των μελών της Εκκλησίας του Χριστού που παροικεί στο Κιλκίς εκφράζω τα ολόθερμα συγχαρητήρια μου στον χρυσό σφυροβόλο Γιάννη Κορακίδη που με την ύψιστη διάκρισή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της σφυροβολίας Κ20 ανέβασε τον ίδιο στο υψηλότερο βάθρο και παράλληλα σήκωσε ψηλά τον ακριτικό μας τόπο.

(Video) Ιδρύεται στο Κιλκίς Σχολή Μαθητείας Υποψηφίων Κληρικών

Ιδρύεται στο Κιλκίς Σχολή Μαθητείας Υποψηφίων Κληρικών, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Κιλκίς για το θέμα του ανοίγματος των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς


Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Κιλκίς για το θέμα του ανοίγματος των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς στους αγώνες στίβου των "Ελευθερίων 2022". Η Εισαγγελία Κιλκίς παρενέβει μετά το δημοσίευμα της Γνώμης την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, το οποίο και δημοσιεύεται πιο κάτω. Έτσι αποδεικνύεται περίτρανα ότι σε ένα ευνομούμενο κράτος υπαρχουν οι μηχανισμοί ελέγχου για να βάζουν φρένο στην αυθεραισία και να τιμωρούν τους ενόχους. Υπενθυμίζουμε ότι η δικαιοδοσία για αποφάσεις που αφορούν στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς ανήκει αποκλειστικά στο Δήμο Κιλκίς.

(Video) Επική υποδοχή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Γιάννη Κορακίδη στο Πεδινό Κιλκίς

Επική υποδοχή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Γιάννη Κορακίδη στο Πεδινό Κιλκίς, την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022.

Μια παράξενη συνάντηση

Του Κώστα Μπούζα
Τον τελευταίο καιρό τον απασχολούσε η έννοια του πλησίον. Η σημασία της αδελφοσύνης και της κοινής μοίρας των ανθρώπων. Το απόγευμα εκείνο τον βρήκε εκεί κάτω στο ακρογιάλι, να βηματίζει αργά ανάμεσα στις αναποδογυρισμένες βάρκες. Αφηρημένος καθώς ήταν, σχεδόν έπεσε πάνω σ’ εκείνο το παιδί, που καθισμένο δίπλα στην ακροθαλασσιά, έπαιζε πετώντας βότσαλα στο νερό, το ένα μετά το άλλο.