Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2005 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2005. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ

Στράβωμα πέους; Άμεσα στο γιατρό, μπορεί να πάσχεις από τη νόσο Peyronie

Αυξητική τάση, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, εμφανίζει τα τελευταία χρόνια η νόσος Peyronie, (στράβωμα και πόνος πέους), κυρίως σε άνδρες της μέσης ηλικίας!

"Πόσο ελέγχουμε στο κράτος μας"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ΚΙλκίς
Το θέμα με τους λαθρομετανάστες άρχισε να κλείνει προς το παρών, δεν έληξε όμως. Αν αλλάξει κάτι θα το ξαναδούμε. Αυτό όμως το θέμα με έβαλε τις σκέψεις, τι έχει γίνει και πόσο οργανωμένο κράτος είμαστε και πού θα μπορούσε να συμβάλλει ο καθένας μας.

Κιλκίς: Χορεύουν οι Σαρακατσαναίοι του "Φλάμπουρα"


“Λαμπρά Μυαλά της Πατρίδας μας” στην 4Ε Tv

Αυτή την Παρασκευή στην εκπομπή Κοιτώντας γύρω μας της 4Ε , ένα μικρό αφιέρωμα στα “Λαμπρά Μυαλά της Πατρίδας μας”

"Τα αγγελούδια Σαμαράς και Βενιζέλος και ο εξολοθρευτής Τσίπρας"

Με αφορμή τη ψήφιση του νέου πακέτου προαπαιτούμενων όπου επισφραγίζεται και η πώληση των λεγόμενων «κόκκινων» δανείων, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τρίτη και Πέμπτη οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας του Κιλκισιακού

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε ακόμη μια προπόνηση της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού. Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως από τη Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου θα λαμβάνει χώρα και άλλη μια προπόνηση.

"Προκλητικές οι τοποθετήσεις Γεωργαντά και Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς σχετικά με το επίδομα παραμεθορίου"

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Αποτελούν τουλάχιστον πρόκληση για το λαό του νομού οι τοποθετήσεις του βουλευτή της ΝΔ Γ.Γεωργαντά και της ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εμφανίζονται ως υπερασπιστές του λαϊκού εισοδήματος, με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε για την περικοπή του επιδόματος παραμεθορίου σε 4 νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (Κιλκίς, Σέρρες, Πέλλα, Δράμα). 

ΕΛΓΑ: Παρακράτηση πρώτης δόσης της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2015

Τη Δευτέρα, 7.12.2015, παρακρατήθηκε από τον ΕΛ.Γ.Α. η πρώτη δόση της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2015, από όσους παραγωγούς είχαν εξουσιοδοτήσει σχετικά τον Οργανισμό.

Πολύκαστρο: Τον συνέλαβαν για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (15-12-2015) το πρωί στο Πολύκαστρο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν (8) αποφάσεις και (2) βουλεύματα, με τα οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (15) ετών, (9) μηνών και χρηματική ποινή (7.520) ευρώ, για πλαστογραφία και κλοπή.

"Τα μυστικά του φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική τομή"

Η Ομάδα Στήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Κιλκίς (www.facebook.com/groups/kilkis.thilasmos) είχε την τιμή να φιλοξενήσει στην πόλη μας τον μαιευτήρα-χειρουργό-γυναικολόγο Παπανικολάου Νίκο, την Κυριακή 13 Δεκέμβρη και ώρα 11.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου. 

"Περί διευθυντών διεύθυνσης………"

Υπογράφει η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Στις 1 Φεβρουαρίου 2016 θα τοποθετηθούν οι νέοι διευθυντές διεύθυνσης. Για το νέο τρόπο επιλογής τους έχουμε να παρατηρήσουμε:
1. Τα αντικειμενικά μετρήσιμα μόρια έχουν ελάχιστη σημασία.
2. Τα μόρια της ψηφοφορίας εκμηδενίζονται.

Υποψήφιο στέλεχος το οποίο δε συγκεντρώνει κατά τη μυστική ψηφοφορία τουλάχιστον το 20% των έγκυρων ψήφων συμμετέχει στην περαιτέρω διαδικασία επιλογής, χωρίς να προσμετράται στη συνολική του μοριοδότηση το ανωτέρω ποσοστό επί των 12 μορίων”.

Στην έδρα του South East European University στα Σκόπια, ο Παύλος Τονικίδης

Στην έδρα του South East European University στα Σκόπια βρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Τονικίδης Παύλος από κοινού με τους Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη, Ζαρωτιάδη Γρηγόρη Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, κ. Παπαγεωργίου Σάκη Γενικό Γραμματέα Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, κ. Τοπάλογου Λευτέρη Διευθυντή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και κ. Αναστασιάδη Γιάννη Περιφερειολόγο εκπρόσωπο της Ειδήμων Σύμβουλοι Ανάπτυξης, την Παρασκευή 11/12. 

SOS: Φυτό που υπάρχει σε χιλιάδες σπίτια προκαλεί τοξική δηλητηρίαση

Το φυτό που βλέπετε στην φωτογραφία σίγουρα το έχετε δει σε κάποια γλάστρα στο σπίτι ενός γνωστού, ή ακόμα και στο σπίτι σας. Η επιστημονική του ονομασία είναι “Diffenbachia” (Ντιφενμπάχια) και σύμφωνα με το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Δηλητηριάσεων, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι αυτό το φυτό μπορεί να αποδειχτεί θανατηφόρο για τους ανθρώπους και ειδικά για τα μικρά παιδιά.

Πολυνομοσχέδιο - "σκούπα": Τι αλλάζει στην Αυτοδιοίκηση

Σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία του Δημοσίου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ειδικότερα, και της κοινωνίας, γενικότερα, αρμοδιότητας του Υπ. Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, φέρνει η κατάθεση στη Βουλή, του Πολυνομοσχεδίου «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις».

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ φιλανθρωπικού χαρακτήρα από το Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς
O Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας διακρίνεται για το ήθος, αρχές, ευαισθησία διακριτικότητα, αγάπη δίπλα σε κάθε άνθρωπο που περνά πρόβλημα ιδιαίτερα υγείας. 

Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς: Βραδιά αλληλεγγύης για όλους


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μουσείου

Πολιτιστική – Εκπαιδευτική Εκδήλωση
Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς
«Στολίζουμε το δέντρο του Μουσείου»
Ημερομηνία εκδήλωσης: Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015
Ώρα: 11.00 π.μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Φιλανθρωπική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου διοργανώνει απογευματινή εκδήλωση - ομιλία με θέμα: «Ελεημοσύνη, Φιλανθρωπία και Αγάπη» και ομιλητή τον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης και Πέλλης κ. Ιωήλ.

«Η χρήση της ανθρώπινης φωνής στα μουσικο-παιδαγωγικά»

Tο Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Κιλκίς, διοργανώνουν επιμορφωτική συνάντηση στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς με θέμα:  «Η χρήση της ανθρώπινης φωνής στα μουσικο-παιδαγωγικά».

Μεγάλη διάκριση για τον Κιλκισιώτη Λάζαρο Τυρεκίδη

Ο Κιλκισιώτης Λάζαρος Τυρεκίδης έχει προσκληθεί να συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής στο παγκόσμιο συνέδριο Μάρκετινγκ «Marketing Sherpa Summit» στο ξενοδοχείο Bellagio του Λας Βέγκας. Το συνέδριο θα διαρκέσει 3 μέρες ξεκινώντας από 22 Φεβρουαρίου 2016 και θα συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων και ομιλητές από όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας τεχνικές και επιτυχημένες στρατηγικές στο χώρο του διαδικτυακού μάρκετινγκ.