Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

(video) Αλλάζουν από ΜΚ σε ΝΜΚ οι πινακίδες αυτοκινήτων της Βόρειας Μακεδονίας

Βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών, που ισχύει εδώ και μια πενταετία, οι πολίτες της -«Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» υποχρεούνται από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 να ταξιδεύουν με νέα προσωπικά έγγραφα, στα οποία πρέπει να αναγράφεται η νέα συνταγματική ονομασία της χώρας.

Δυνατά, συλλογικά και αισιόδοξα

Καλά ξεκίνησε, καλά πορεύεται και καλά θα συνεχίσει μέχρι τέλους, το έργο της η νέα Διοίκηση της Τοπικής Κοινότητας Λιμνοτόπου, των Καβαλιωτών του Δήμου μας.
Κοινότης Λιμνοτόπου, Νέες Καβάλες. 
Του Βασίλη Αθανασιάδη
Καλά ξεκίνησε, καλά πορεύεται και καλά θα συνεχίσει μέχρι τέλους, το έργο της η νέα Διοίκηση της Τοπικής Κοινότητας Λιμνοτόπου, των Καβαλιωτών του Δήμου μας. Για την ιστορία της ανέγερσης του Κοινοτικού καταστήματος Λιμνοτόπου. Ο λαός μας λέει “η καλή ημέρα, από το πρωί φαίνεται”. Δυναμικά, συλλογικά και με αισιοδοξία η νέα Διοίκηση με Πρόεδρο την δυναμική αγρότισσα από την Σιταριά, την κα Μαρία Κρίτη και άξιους συνεργάτες, την κα Ευαγγελία Οικονόμου από το Λιμνότοπο.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 13/2/2023, 9:51 μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπή
· Συνελήφθη προχθές (11 Φεβρουαρίου 2024) το βράδυ στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς την προηγούμενη ημέρα διέρρηξε 2 καταστήματα στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα και αντικείμενα συνολικής αξίας 1.700 ευρώ και 2 τραπεζικές κάρτες. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μία από τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες, η οποία και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Χαιρετισμός Μητροπολίτη Δημητρίου στην παλλαϊκή συγκέντρωση της Κυριακής 11/2 των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων Θεσσαλονίκης

† Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Αγαπητοί Αδελφοί και εκλεκτοί διοργανωτές,
“ει και απών τω σώματι, αλλά παρών τω πνεύματι” καθομολογώ την ευγνωμοσύνη μου, που διαβουλεύεσθε σήμερα ομόφρονες και υπό την αιγίδα των τριών Μητροπόλεων της συμπρωτεύουσας, με μια ευλογημένη ομοψυχία παλλαικής διαμαρτυρίας απέναντι στο νομοσχέδιο της μακροπρόθεσμης έμμεσης ατομικής, κοινωνικής και εθνικής αποδόμησης.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Taekwondo της ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 9-10-11/02/2024 ημέρες Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 1o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στη Θεσσαλονίκη στο κλειστό στάδιο Ωραιοκαστρου.

Παππάς: Μεγάλη καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου υδροδότησης των οικισμών του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Με αφορμή τη μεγάλη καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου υδροδότησης των οικισμών του Δήμου Παιονίας από τις πηγές του όρους Πάικου, ο Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πέτρος Παππάς, φέρνει το θέμα στη Βουλή καταθέτοντας Ερώτηση.

Σιωπηρή ενδελέχεια


Του Φώτη Μισόπουλου

Πάνω σε μια ιδέα του Γιασουνάρι Καουαμπάτα

Αλλοτρίωση αλκυονίδων ημερών
εντρυφώντας στις κλαγγές
αργυραμοιβών του Νέου Μεσαίωνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΟΣΚΕΛΗΣ [1]

Γιορτή Γραμμάτων και Παιδείας στο Πολύκαστρο



Διακοπή ηλεκτροδότησης στο Λιθωτό και Ψυχρόβρυση, την Πέμπτη 15/2/2024

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος την Πέμπτη  15/02/2024, στην περιοχή Μουριές: 
 ΛΙΘΩΤΟ- ΨΥΧΡΟΒΡΥΣΗ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ) από ώρα 08:30 έως 15:00.

Μεγάλη επιτυχία για την εκδήλωση των Επιστημονικών Συνεργατών για την νέα χρονιά αφιερωμένη στον Ελληνικό Σύλλογο για το Σύνδρομο Asperger

Του Μπάμπη Καραγεωργίου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Επιστημονικών Συνεργατών της Βουλής.

(VIDEO) Αγανακτισμένοι οι αγρότες του Κιλκίς μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, κλείνουν τα σύνορα στους Ευζώνους

Αγανακτισμένοι οι αγρότες του Κιλκίς μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, κλείνουν τα σύνορα στους Ευζώνους. Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024.

Ακριβώς πριν από 80 χρόνια, στο Πολύκαστρο

Η τεράστια αυλή της οικογένειας Λάζου ανάμεσα στις οδούς Πόντου, Μιαούλη και Κιλκισίου, όπως φαίνεται σήμερα στο Google maps
Του Βασίλη Αθανασιάδη
Είμαστε στον τελευταίο χρόνο της Γερμανικής κατοχής (1941-1944) , Φεβρουάριος μήνας, Αλκυονίδες ημέρες, χαρά Θεού, παρά τους δύσκολους καιρούς, με κλειστά τα σχολεία και τα παιδιά να παίζουν στις γειτονιές, η ζωή συνεχίζεται, στο Πολύκαστρο των 2800 κατοίκων.

Η Ζ. Δημαδάμα, ο Δ. Γαλαμάτης, η Ε. Μελετιάδου, η Φ. Ιωαννίδου και ο Ν. Ελευθέρογλου, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το θωμά Μαρκόπουλο και το Νικόλα Νίτσα στον OkRadio

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 στις 10.00 π.μ. δια ζώσης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη, Νέο Συνεδριακό Κέντρο Π.Κ.Μ.) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες,