Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

(Video) Παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ

Παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ. Πολύκαστρο, Κυριακή 19 Μαρτίου 2023.

(Video) Δράση του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, για το γεράκι Κιρκινέζι

Δράση του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, για το γεράκι Κιρκινέζι. Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023.

Ψήφισμα Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου της εκλεκτού μέλους μας Τζιαφαλιά-Χαριτωνίδου Χριστίνας, σε έκτακτη συνεδρίαση που έγινε το Σάββατο 11-03-2023 αποφάσισε ομόφωνα:

Κώστας Σιωνίδης: Ευχαριστώ όσους συμμετέχουν στη συλλογική προσπάθεια που έφερε θετικά αποτελέσματα για τους δημότες και τον τόπο μας

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης

Δήμαρχος Παιονίας

Παρουσιάσαμε πρόσφατα με τους συνεργάτες μου, τις δράσεις και τα έργα των νομικών προσώπων του δήμου από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και σήμερα.

Όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού λένε οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Παιονίας

Ανακοίνωση εργαζομένων ΔΕΥΑ Παιονίας 

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Παιονίας καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, ώρα 11:30 πμ έξω από το Δημαρχείο Παιονίας.

Γ. Γεωργαντάς στη Food Expo: Με συντονισμένες κινήσεις ενισχύουμε τα Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και τα Προϊόντα Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ)

Στα εγκαίνια της Food Expo παραβρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς. Ο υπουργός, συνεχάρη τους διοργανωτές καθώς η έκθεση στην οποία συμμετέχουν 1.300 εκθέτες και 3.400 αγοραστές από το εξωτερικό αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η Food Expo επιβεβαιώνει τον διεθνή χαρακτήρα της, αφού πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.Α. Ευρώπη.

Εκδήλωση Κώστα Κιλτίδη στο Κιλκίς με θέμα "Όλοι μαζί για την Παράταξη και το Κιλκίς"

Εκλογές 2023: Οι δημότες έχουν την δύναμη, ...αλλά δεν το ξέρουν


Γράφει ο Σπύρος Ρ.
Ένα απόγευμα πριν μέρες συνάντησα έναν φίλο σε ένα χωριό δίπλα στο Πολύκαστρο, στο γραφικό καφενεδάκι της κυρά Σοφίας, με τους θεσπέσιους μεζέδες για τσίπουρο. Την ηρεμία και την απόλαυση της στιγμής διέκοψε ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε ο φίλος μου. Μίλησε λίγη ώρα και κλείνοντας μου είπε απολογητικά είναι για τις εκλογές.

Credit Suisse: Πολύ μεγάλη για να χρεοκοπήσει και πολύ μεγάλη για να διασωθεί


Γράφει η Χρυσή - Ουρανία (Ράνια) Παπαδοπούλου
Οικονομολόγος και Επιχειρηματίας

Η ένεση ρευστότητας τω 50 δισ. φράγκων από την κεντρική τράπεζα της Ελβετίας στην Credit Suisse, ανακούφισε με επιφυλάξεις τους επενδυτές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, που χθες ρευστοποιούσαν μαζικά τραπεζικούς τίτλους φοβούμενοι για ντόμινο τραπεζικών καταρρεύσεων. 

Οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, στο 7ο τουρνουά μπόουλινγκ

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Το Σάββατο 11/3/2022 οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα συνδρόμου Down, συμμετείχαν στο 7ο τουρνουά μπόουλινγκ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος στις εγκαταστάσεις του Pin City στη Θεσσαλονίκη.

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Έλλης Φρεγγίδου «Κιλκίς, Χωμάτινή μου πόλη»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ με ιδιαίτερη περηφάνεια και χαρά σας προσκαλεί στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Έλλης Φρεγγίδου «Κιλκίς, Χωμάτινή μου πόλη», τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 6.30 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.