Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Coach, πότε ξεκινούν οι προπονήσεις επιτέλους;


Ακαδημία Μπάσκετ 
ΚούΠα Κιλκίς 
Συνεχίζουμε - Μένουμε ασφαλείς - Μένουμε στο basketball

Τηλεδιάσκεψη του προπονητή της Α
καδημίας Μπάσκετ ΚούΠα Χρήστου Κουτρή με το τμήμα προμίνι, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 8:30 μ.μ.

Νέα Δημοκρατία Κιλκίς: Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς


Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Η κατάσταση με την πανδημία συνεχίζει να είναι πάρα πολύ δύσκολη. Όπως δείχνουν τα στοιχεία και οι αναφορές των αρμοδίων η ''βόμβα'' του ιικού φορτίου και του δείκτη θετικότητας συν τον τεράστιο αριθμό διασωληνωμένων και των συνανθρώπων μας οι οποίοι χάνουν τη ζωή τους μέσα στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας και κυρίως της Βορείου Ελλάδος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης για τα ερασιτεχνικά σωματεία


Υπεγράφει εντός της ημέρας και από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία έχει ήδη υπογράψει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η οποία αφορά στον «καθορισμό του πλαισίου, όρους, προϋποθέσεις και κριτήρια κατανομής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στα δικαιούχα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία».

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 7/12/2020, 10:15 μ.μ.


Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού
Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Εκλογές στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς


Ανακοίνωση Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι την 17η Δεκεμβρίου 2020, και από ώρα 10:00 π.μ μέχρι 17:00 μ.μ. θα διεξαχθούν στο χώρο του Γραφείο του Συλλόγου, Β. Ρώτα 16Α , εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, λόγω συμπλήρωσης τριών ετών θητείας του υφιστάμενου, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο καταστατικό.

«Οι επισημάνσεις της επιστημονικής κοινότητας … αγνοήθηκαν με χαρακτηριστική άνεση»


Γράφει ο Χρήστος Παπαστεργίου
Ιατρός Νοσοκομείου Παπαγεωργίου
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Κ.Μ.
Είναι κοινή πεποίθηση ότι η χώρα μας, στην πρώτη φάση της πανδημίας, την άνοιξη, τα κατάφερε εξαιρετικά. Αυτό αποτυπώνεται στον πλέον αξιόπιστο δείκτη, την αναλογία θανάτων/πληθυσμού. Είτε συνειδητά, είτε ως υποχρεωτικός μονόδρομος, η επιλογή του έγκαιρου εγκλεισμού, τότε, αποδείχθηκε επιτυχής. 

Ανοίγει η Κινητικότητα για 58 μόνιμες θέσεις προσωπικού στο Δήμο Κιλκίς


Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι έχει ανοίξει ο κύκλος του ενιαίου συστήματος κινητικότητας για το 2020. Στο Δήμο Κιλκίς οι διαθέσιμες οργανικές θέσεις προς κάλυψη είναι σαράντα δύο (42) και στον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος - Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών δεκαέξι (16).

Μαζικά τεστ για ασφαλή ανοίγματα

Του Στέφανου Παραστατίδη
Ιατρού, Γραμματέα Οργανωτικού και Πολιτευτή του Κινήματος Αλλαγής
Υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά μεταξύ του 1ου και του 2ου κύματος στη χώρα μας· το 2ο είναι βιωματικό, κινδυνεύουν ή χάνονται γνωστοί, φίλοι, συνάδελφοι, συγγενείς -δεν είναι ξένοι, δεν είναι μακριά μας.

Λύθηκε το μυστήριο των 102 κρουσμάτων στο νομό Κιλκίς


Μεγάλη αναστάτωση, αλλά και πολλά ερωτηματικά σε σχέση με την υφιστάμενη κατάσταση, προκάλεσε σε όλη την τοπική κοινωνία του Κιλκίς η σημερινή είδηση των 102 κρουσμάτων κορωνοϊού στο νομό μας. 

“Καραντίνα” στην Coca Cola και τις πολυεθνικές

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η “επόμενη ημέρα” θα είναι δύσκολη για τον ελληνικό λαό και για την ίδια τη χώρα. Διακυβεύεται το μέλλον της και η ανεξάρτητη ύπαρξη της. Η οικονομική κρίση, η πολιτική των μνημονίων και τώρα η υγειονομική κρίση έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο οικονομικό πλαίσιο. 

Κορωνοϊός (7/12/2020): 1.251 νέα κρούσματα (102 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 89 θάνατοι


Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 1.251 νέα κρούσματα και 89 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 116.721 και των θυμάτων σε 3.092. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 600 συμπολίτες μας, ενώ 668 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.485.266 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: 

Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός στο ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς


Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Μουσικές, χρώματα, λαμπάκια και αστερόσκονη συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό, αυτό της ομορφότερης εποχής του χρόνου. Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, τη γιορτή της αγάπης, της καλοσύνης, της στοργής και της προσφοράς, τη γιορτή που πάνω απ' όλα είναι αφιερωμένη στα παιδιά.

Εθελοντική αιμοδοσία ΕΛΜΕ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Η ΕΛΜΕ Κιλκίς  θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 09.00 πμ έως 12.30 στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Οι συνάδελφοι που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο και στο ΑΧΕΠΑ.

Δωρεάν μικροβιολογικές εξετάσεις στο µικροβιολογικό εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Κιλκίς


Ανακοίνωση Κέντρου Υγείας Κιλκίς
Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως από σήμερα Δευτέρα στις 07/12/2020 λειτουργεί και πάλι µετά από αρκετό χρόνο το µικροβιολογικό εργαστήριο του 
Κέντρου Υγείας Κιλκίς.

Τηλεκπαίδευση: Ένα σύγχρονο «αγκάθι» ή μήπως η προσπάθεια ψηφιακού εκσυγχρονισμού;


Γράφει ο Ιωάννης Φωτακέλης
Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Η πανδημία ήρθε να αλλάξει τις ισορροπίες σε πολλούς τομείς, να μας φέρει αντιμέτωπους με νέες καταστάσεις, όχι μόνο τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, αλλά κυρίως τους μαθητές, τους γονείς, αλλά και τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς. Ήρθε να μας κάνει να αναθεωρήσουμε τον τρόπο, που μέχρι τώρα βλέπαμε τα πράγματα, και να μας κάνει να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που επιτάσσει η εποχή.