Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Κιλκίς: Για προσέξτε καλά...

Κιλκίς: Πάντως αν ακολουθήσετε την κατεύθυνση που δείχνει η πινακίδα, αντί για τον Άγιο Δημήτριο, σας βλέπουμε να πηγαίνετε στον Άγιο Πέτρο.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

(Video) SOS κατοίκων Ζαχαράτου Κιλκίς, για το κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου

 
SOS κατοίκων Ζαχαράτου Κιλκίς, για το κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου. Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022.

Σοσιαλδημοκρατική διακυβέρνηση – Προκλήσεις & πλεονεκτήματα


Επιμέλεια κειμένου: Καραγεωργίου Μπάμπης
Διανύουμε μια περίοδο μετά από αρκετά χρόνια που η σοσιαλδημοκρατία αποτελεί όχι μια άδεια κουβέντα στο βωμό της επικοινωνίας τους οποιοδήποτε κόμματος, αλλά ρεαλιστική κυβερνητική πρόταση, ρεαλιστική επιλογή για τους πολίτες. Το βλέπουμε πλέον παντού στην Ευρώπη.

Ολοκληρώθηκε το έργο: «Κατασκευή και βελτίωση αγροτικής οδοποιίας, μεταξύ των οικισμών Νέας Καβάλας και Σιταριάς»


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το έργο αφορούσε την βελτίωση υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας, μήκους 3.525 μέτρων, μεταξύ των οικισμών Νέας Καβάλας και Σιταριάς του Δήμου Παιονίας. Κόστισε 310.873,10 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το Π.Α.Α. 2014-2020.

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των Δηλώσεων Παραγωγής Οίνων για την περίοδο 2021-2022


Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των Δηλώσεων Παραγωγής Οίνων για την περίοδο 2021-2022 από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς που αποτελεί και την ολοκλήρωση της παραγωγικής διαδικασίας της οινοποίησης.

Ευχαριστήριο Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς


Ανακοίνωση 
Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς με αφορμή την ολοκλήρωση της διανομής των δεμάτων αγάπης προς στις 400 ωφελούμενες οικογένειες που υποστηρίζει ανελλιπώς, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:

Κάλεσμα του Δήμου Παιονίας για όσους δεν απογράφηκαν


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Καλούμε όλους τους δημότες και κατοίκους της Παιονίας που δεν έχουν απογραφεί ακόμη να απογραφούν, καθώς συνεχίζεται η διαδικασία της απογραφής έως την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022.

Κορωνοϊός (9/2/2022): 19.618 νέα κρούσματα (149 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 87 θάνατοι και 515 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 19.618, εκ των οποίων 47 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.109.999 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 376 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.211 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Octagon Fighting Show 8 – Μάχη για τον μικρό Λιουμπίμ


Ανακοίνωση Octagon Fighting Show
Το Octagon Fighting Show μαζί με τον συνδιοργανωτή σύλλογο Corpus Arena επανέρχεται με την 8η διοργάνωση στις 16 Απριλίου στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του μικρού Λιουμπίμ

Με λίγα λόγια και καλά


Με λίγα λόγια και καλά, που φανερώνουν το επίπεδο φιλίας και συνεργασίας που αναπτύχθηκε μεταξύ τους, αποχαιρέτησε στο facebook τον Υπουργό Ψηφιακής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Πιερρακάκη, ο Κιλκισιώτης Βουλευτής και νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς.

Κιλκίς: Συνελήφθησαν δύο γυναίκες και ένας άνδρας για κλοπή


Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, προχθές (7 Φεβρουαρίου 2022) το μεσημέρι στο Κιλκίς, στα πλαίσια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαπές γυναίκες και ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε ότι μαζί με μία ακόμη ημεδαπή συνεργό τους, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα μέσα από κατάστημα. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 9/2/2022, 5:17 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (8 Φεβρουαρίου 2022) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 2 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 12,2 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, βάρους 58 γραμμαρίων, 26 ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ.

Παράδοση – Παραλαβή στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων


Σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο οι αγρότες δεν είναι μόνοι. Το Κράτος είναι παρόν. Και η παρουσία του θα πυκνώσει ακόμη περισσότερο, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο από τον κ. Σπήλιο Λιβανό, στέλνοντας, παράλληλα μήνυμα στους αγρότες ότι οι πόρτες του ΥπΑΑΤ θα είναι πάντα ανοικτές.

(Video) Εν δυνάμει δολοφόνοι, τα δέντρα μπροστά στο 1ο Λύκειο Κιλκίς

 
Εν δυνάμει δολοφόνοι, τα δέντρα μπροστά στο 1ο Λύκειο Κιλκίς. Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022.

Συγχαρητήρια Μητροπολίτου Γουμενίσσης κ. Δημητρίου για την υπουργοποίηση Γ. Γεωργαντά


Συγχαρητήρια επιστολή Σεβ. Μητροπολίτου Γουμενίσσης κ. Δημητρίου επί τη αναλήψει των υψηλών καθηκόντων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γεωργίου Γεωργαντά.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, ηλεκτρονικά, τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 στις 12.00 το μεσημέρι.