Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Μήνυμα αισιοδοξίας, από τον υποψ. Δήμαρχο Κιλκίς Θεόδωρο Βαφειάδη

Χ. Χαραλαμπίδου: Η νέα γενιά έχει κουραστεί από μεγάλα λόγια

Συνέντευξη παραχώρησε στον Μπάμπη Καραγεωργίου η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Κιλκίς με την παράταξη «Πράξεις για την Μακεδονία», Χριστίνα Χαραλαμπίδου η οποία τοποθετήθηκε για την υποψηφιότητα της, το διακύβευμα της κάλπης και το Κιλκίς.
- «Είναι αδιανόητο μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας να βρισκόμαστε υπό μία Διοίκηση που καθηλώνει τον τόπο μας σε έναν ρόλο απλού παρατηρητή των εξελίξεων.» τόνισε με έμφαση η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στέλνοντας σαφές μήνυμα.
- «Θα είμαι παρούσα και τώρα και μετά για κάθε πολίτη που θέλει να επικοινωνήσει οποιοδήποτε προβληματισμό, οποιαδήποτε θέση που μπορεί να κάνει την καθημερινότητα των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, έστω και λίγο καλύτερη»
τόνισε.

Αποτελέσματα των εκλογών και νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς

Αποτελέσματα των εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς που πραγματοποιήθηκαν στις 18, 19/09/2023.

Τι είναι ένα Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Δελτίο τύπου 
Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς

Στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας φοιτούν ενήλικες, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει για διάφορους λόγους την υποχρεωτική εκπαίδευση. Πρόκειται για σχολεία, που ακολουθούν πιστά τις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων με στόχο την επανασύνδεση των εκπαιδευομένων με τη γνώση στο πλαίσιο της ψηφιακής μας εποχής. 

Συγκρότηση και Λειτουργία Εκπαιδευτικού Ομίλου Δημιουργικότητας και Καινοτομίας, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Δείτε την πλήρη περιγραφή λειτουργίας του Ομίλου Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, ΕΔΩ.

Προσβασιμότητα πεζοδρομίων: Ένα σοβαρό και συχνό πρόβλημα στην πόλη του Κιλκίς

Υπογράφει ο Σωκράτης Σαλτσίδης
Δείτε τι συμβαίνει σε ένα από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης μας. Στην οδό Παπαλουκά που οδηγεί ως μονόδρομος προς την εκκλησία των πολιούχων της πόλης μας (15 Μάρτυρες).

Ενημερωτική συνάντηση υπ. Δημάρχου Κιλκίς Θεόδωρου Βαφειάδη με στελέχη της Ένωσης Στρατιωτικών ν. Κιλκίς

Ενημερωτική συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), για θέματα που αφορούν στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΝΕΟ Κιλκίς», Θεόδωρος Βαφειάδης.

Περιοδείες της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ»

Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ»

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας ο συνδυασμός της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ» με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη συνοδεία στελεχών του, πραγματοποίησε μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου επισκέψεις σε 16 χωριά του Δήμου Παιονίας προβάλλοντας και επικοινωνώντας τις θέσεις της δημοτικής παράταξης για την νέα πενταετία και δείχνοντας με εμφατικό τρόπο την δυναμική του.

Περιοδείες του υποψήφίου Δημάρχου Κιλκίς, Θεόδωρου Βαφειάδη

Δελτίο τύπου Θεόδωρου Βαφειάδη
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Θεόδωρος Βαφειάδης συνεχίζει τις επισκέψεις και μεταφέρει το "ΝΕΟ" σε όλες τις Κοινότητες, για να διαδώσει μέχρι και στον τελευταίο και πιο απομακρυσμένο κάτοικο του Δήμου Κιλκίς το πρόγραμμα νίκης για την ερχόμενη πενταετία 2024-2029.

Κωνσταντίνος Γυμνόπουλος: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη


Υπογράφει ο Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος 
Υποψήφιος Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μεγάλης Στέρνας
Ονομάζομαι Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος του Συμεών και της Δήμητρας. Είμαι 39 χρονών, κατάγομαι και κατοικώ στη Μεγάλη Στέρνα. Έχω αποφοιτήσει από Τεχνικό Λύκειο σε δύο ειδικότητες Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων και Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων. Για επτά συναπτά έτη εργαζόμουν σε τοπική επιχείρηση με ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες στην Μεγάλη Στέρνα. 

Ο Ανδρέας Βεργίδης στις εκδηλώσεις για την 105η επέτειο από τη διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου

Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Ο Ανδρέας Βεργίδης στις εκδηλώσεις για την 105η επέτειο από τη διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου (το 1918 κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο) του Δήμου Παιονίας, στο Διασυμμαχικό Μνημείο Πολυκάστρου.

"Στο Παλιό Αγιονέρι μπορούμε «να πάμε αλλιώς», με πρώτη δύναμη τη «Λαϊκή Συσπείρωση»"

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης»
«Στο Παλιό Αγιονέρι μπορούμε “να πάμε αλλιώς”, να βγει η Λαϊκή Συσπείρωση πρώτη δύναμη και να εκλέξει Πρόεδρο και Δημοτικό Σύμβουλό από το χωριό». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν με τις ομιλίες τους ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Τσαουσίδης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι από τη θερμή και μαζική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Π. Αγιονέρι.

Τα νέα του συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ (25/9/2023)

Ο  υποψ. δήμαρχος Κώστα Σιωνίδης συνομιλώντας και ανταλλάζοντας ευχές με κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων του Αγίου Πέτρου

Δήλωση Χρήστου Γκουντενούδη για την ΔΕΥΑ Παιονίας

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Υπ. Δήμαρχος
ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ
Αντί η νυν διοίκηση του Δήμου Παιονίας να βγει και να απολογηθεί απέναντι στους δημότες μας για την καταστροφική μέχρι τώρα οικονομική διαχείριση του δήμου αλλά και των νομικών προσώπων του, τολμούν να ζητούν και τα ρέστα.

Έργο μεταφοράς νερού από τις πηγές του Πάικου στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου Κώστα Σιωνίδη
Ολοκληρώθηκε το δίκτυο 19χλμ από την Κάρπη έως την όχθη του Αξιού προς την πλευρά της Αξιούπολης και το δίκτυο 5χλμ από την περιοχή Αμπέλια έως την δεξαμενή του Πολυκάστρου.

Γενική Συνέλευση της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΤΕΧΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ» συγκαλεί τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην έδρα της, επί της οδού 25ης Μαρτίου 20, την Κυριακή 8.10.2023 και ώρα 11.00 με 13.00 με θέμα ημερησίας διατάξεως:

Γνωριζόμαστε και δημιουργούμε φιλίες στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η δομή μας έχει ξεκινήσει πια τη νέα ώρα λειτουργίας, 13.30-22.00 και υποδέχεται τους καινούριους και παλιούς της φίλους. Μιας που έχουμε και καινούρια παιδιά στην παρέα μας, αποφασίσαμε σαν θέμα εβδομάδας τη φιλία-γνωριμία ώστε να γνωριστούμε καλυτέρα και να δημιουργήσουμε φιλίες.

Με σαφή μηνύματα για το δήμο, η Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο από τους Περιπατητές Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Στην προσπάθεια να κάνουν την κάθε μέρα χωρίς αυτοκίνητο στην μικρή μας πόλη περπάτησαν 4,4 χλμ για δέκατη φορά στο ευρύτερο κέντρο περνώντας από τα εμβληματικά σημεία Κρήνη Σαλάτς, Αυτροελληνική Καπναποθήκη, Παλιά Νομαρχία του 1896, Πολυάνειο Ωδείο του 1814, Δίδυμες Καπναποθήκες που επιμένουν διαχρονικά από ίδρυσης του Περιβαλλοντικού Συλλόγου το 2014 να αξιοποιηθούν για να αποτελέσουν πόλο έλξης επισκεπτών της πόλης. 

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, από τη Δευτέρα 25/09/2023

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 06/25.09.2023), που ισχύει από τη Δευτέρα 25/09/2023.