Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες βραδιές ανάγνωσης παιδικών βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Γράφει η Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου*
Οι χριστουγεννιάτικες βραδιές ανάγνωσης στο μικρό μας βιβλιοπωλείο αγαπήθηκαν πολύ από όλους εσάς και δεν θα μπορούσαμε να νιώθουμε περισσότερο χαρούμενοι.

Εβδομάδα συναισθημάτων στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Εν όψει της 20ής Νοεμβρίου -Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα των Παιδιών- στο μάθημα των εικαστικών συζητήσαμε γι' αυτό το θέμα. Μιλήσαμε για την έννοια της συναίσθησης και προσπαθήσαμε να σκεφτούμε πώς θα ήταν η ζωή μας αν δεν είχαμε δικαίωμα στην εκπαίδευση, στην οικογένεια, στην ιατρική περίθαλψη, στο παιχνίδι, στο φαγητό. 

Μύλος των Ξωτικών: Φαντασμαγορία, μαγεία και χαμόγελο στην επίσημη έναρξη της 11ης διοργάνωσης

Δελτίο τύπου Δήμου Τρικκαίων
“Χριστούγεννα στη χώρα των θαυμάτων”, με την Αλίκη στη χώρα των θαυμαστών Χριστουγέννων! Η τελετή έναρξης του 11ου Μύλου των Ξωτικών, το απόγευμα της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2022 σηματοδότησε “τον πιο φωτεινό, τον πιο μαγικό Μύλο”, όπως με έμφαση τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Διαδικτυακό εργαστήριο μείωσης απορριμμάτων και επαναχρησιμοποίησης «Κι αν δεν το φοράω, πάει να πει πως το πετάω;»

Η "ΑΝΤΙΓΟΝΗ- Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη Βία" διοργανωνει εργαστήριο μείωσης απορριμμάτων και επαναχρησιμοποίησης με τίτλο «Κι αν δεν το φοράω, πάει να πει πως το πετάω;», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Μειώνω – Επαναχρησιμοποιώ – Κομποστοποιώ στο Δήμο Δέλτα» (Κ.Α.Μ.Ε.).

Το πρώτο τρίμηνο του 2023 εγκαινιάζονται πέντε νέες δομές υγείας στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη*
Πέντε νέες δομές για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας, αναμένεται να εγκαινιαστούν το πρώτο τρίμηνο του 2023 στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, όπως ανακοίνωσε η υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας, Ζωή Ράπτη, μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη, η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη, με θέμα «Η ψυχική υγεία έχει σημασία».

Τι λέει ο Δήμος Παιονίας για την κοπή δέντρων στην περιοχή του γηπέδου Πολυκάστρου

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας

Τα δένδρα που επί πολλά χρόνια υπήρχαν στην περιοχή απέναντι από το γήπεδο του Πολυκάστρου και προς Βόρεια και Ανατολικά, λόγω ηλικίας και είδους, είχαν καταστεί επικίνδυνα για πτώσεις και πρόκληση ζημιών και ατυχημάτων.

Ανοιχτή συγκέντρωση του βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη στη Γουμένισσα

Ανοιχτή συγκέντρωση του βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη του την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 11:30 π.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας με θέμα «Η καθημερινότητα του πολίτη και οι πολιτικές εξελίξεις»

Ο Δήμος Κιλκίς είναι ένα χρόνο μπροστά προς τα πίσω!

Παρακολουθώντας τα τηλεοπτικά κανάλια βλέπουμε να καμαρώνουν διάφοροι Δήμοι της χώρας για το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που έχουν τοποθετήσει μέσα στο Νοέμβριο για να αναδείξουν το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα και τονώσουν τις αγορές τους. Ομως ο Δήμος Κιλκίς τους έχει ξεπεράσει γιατί  έχει Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από τον Ιανουάριο αφού δεν την έχει καν κατεβάσει. 

Γατάκια έ γατάκια...

Παρουσίαση παρουσίαση του μυθιστορήματος του Γιάννη Τσιτσίμη "Οι δύο αδερφές & άλλες ιστορίες"

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς και οι Εκδόσεις ΕΛΚΥΣΤΗΣ, σας προσκαλούν στη παρουσίαση του μυθιστορήματος του Γιάννη Τσιτσίμη "Οι δύο αδερφές & άλλες ιστορίες" την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:30 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς- Ελ.Βενιζέλου-Δημοτικός Κήπος.

Πετυχημένος ο ετήσιος χορός της θρακικής Εστίας Κιλκίς

Γράφει ο Μόνικα Σωτηριάδου
Μια όμορφη εκδήλωση χάρισε η Θρακική Εστία Κιλκίς προσφέροντας ένα γνήσιο Θρακιώτικο γλέντι σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της.

(Video) Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς: Δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα ενάντια στη βία των εκμεταλλευτών μας

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα:«Δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα ενάντια στη βία των εκμεταλλευτών μας. Από εκεί αντλούμε τη δύναμη και το κουράγιο να αλλάξουμε τη ζωή μας μαχόμενες!», την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 6μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς