Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

(Video) Ο Γ. Φραγγίδης μιλά στο κατάμεστο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, για την καθημερινότητα του πολίτη και τις πολιτικές εξελίξεις

Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη με θέμα, "Η καθημερινότητα του πολίτη και οι πολιτικές εξελίξεις". Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στο κατάμεστο Εργατικό Κεντρο Κιλκίς.

Στο παζάρι του Κιλκίς διδάσκουμε μάρκετινγκ πωλήσεων

Όταν το πορτοκάλι πουλιέται σαν "σιρόπι μπακλαβλάς" και το μανταρίνι σαν σοκολατάκι, τότε μιλάμε για πολύ προχωρημένο μάρκετινγκ πωλήσεων.
Που; Στο μοναδικό παζάρι του Κιλκίς.
Ελάτε κάθε Σάββατο στο παζάρι του Κιλκίς και θα ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Κιλκίς είσαι πολύ μπροστά.

Το 8ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς 

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά την κυρία Θεοδώρα Μπογιατζή, προϊσταμένη της ΑΛΦΑ ΝΕΦΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, η οποία επέδειξε προσωπικό ενδιαφέρον και πρόσφερε ένα πλήρες εξοπλισμένο φαρμακείο με δικά της έξοδα για τις ανάγκες του σχολείου μας.
Την ευχαριστούμε θερμότατα.

Ιστορικό του οικισμού Μεταμόρφωση του νομού Κιλκίς

Γράφει ο Πέτρος Λαζ. Σιδηρόπουλος

Η Μεταμόρφωση έχει χτισθεί πάνω στα ερείπια ενός κατεστραμμένου τούρκικου χωριού, που γκρεμίστηκε κατά τη διάρκεια ,του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, επειδή βρέθηκε στο επίκεντρο των πολεμικών επιχειρήσεων του Μακεδονικού Μετώπου κατά τα έτη 1916-1918. Οι πολεμικές εκείνες επιχειρήσεις διεξήχθησαν ανατολικά του Αξιού ποταμού, από Βρετανικές και Ελληνικές δυνάμεις για τη διάσπαση των εχθρικών θέσεων από τον Αξιό μέχρι τη λίμνη Δοϊράνη. Οι αντιμέτωπες στρατιωτικές δυνάμεις είχα σταθεροποιηθεί στις εξής θέσεις:

Εργασίες συντήρησης οδών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες κοπής πρασίνου
στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.