Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ένα βήμα από την άνοδο ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Κιλκισιακός πήρε το ντέρμπι μέσα στη Γουμένισσα με 1-0 και πλησίασε ακόμη πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή. Στις 17 νίκες σε 18 ματς (και μια ισοπαλία) η ομάδα μας, που ανέβασε τη διαφορά στους 12 βαθμούς στη κορυφή, έχει πια δέκα σερί νίκες και κράτησε για 15ο στη σειρά ματς απαραβίαστη την εστία της, φτάνοντας το ρεκόρ στα 1434 λεπτά.

Κιλκίς! Τσάκωσαν δύο άτομα για κλοπή και κλεπταποδοχή

Συνελήφθησαν χθες (17-2-2017) πρωινές και μεσημεριανές ώρες στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 ημεδαποί ηλικίας 18 και 26 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Να είμαστε εκεί: Αίας Ατέρμων vs Γ.Σ. Γρεβενών στο ΔΑΚ Κιλκίς


Αποκριάτικος χορός του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς σας προσκαλεί στον Αποκριάτικο Χορό του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00.

Τσάκωσαν 4 Βούλγαρους για διαρρήξεις και κλοπές εκκλησιών στις Σέρρες

Η άμεση κινητοποίηση και η μεθοδική και συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, οδήγησε στην αυτόφωρη σύλληψη 4 ατόμων που ενέχονται σε διαρρήξεις και κλοπές Ιερών Ναών στις Σέρρες.

Όλοι εκεί: Άτλας Κιλκίς vs Αρχέλαος Κατερίνης στο Κλειστό Κιλκίς


Ο χορός του «πόλις» την Τσικνοπέμπτη στο Κιλκίς (Video)


Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «πόλις», τσίκνισε και χόρεψε την Τσικνοπέμπτη στο κέντρο «Θέατρο» στο Κιλκίς στις 16 Φεβρουαρίου 2017.

Ομιλία της Κιλκισιώτισσας ψυχολόγου Έλλης Φρεγγίδου με θέμα, “Γονείς και Εκπαιδευτικοί: Συνεργάτες ή Αντίπαλοι;”

Με στόχο την ενδυνάμωση των δεσμών της οικογένειας, αλλά και την προάσπιση της ψυχικής υγείας, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργανώνει για την περίοδο 2016-2017 κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων/ομιλιών, με συντονίστρια τη συνεργάτιδα του Λ.Ε.Κ., ψυχολόγο και Επιστημονικά υπεύθυνη της Σχολής Γονέων Ι. Μητρόπολης Κιλκίς, Έλλη Φρεγγίδου.

Αναβίωση του εθίμου του "Καλόγερου" στον Βαπτιστή Κιλκίς


Την πίτα της κόβει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος Κιλκίς"
Την προσεχή Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα κόψει την πίτα της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Η τελετή θα αρχίσει στις 11:30 ενώ νωρίτερα θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση τμημάτων της Ακαδημίας με τα αντίστοιχα του Φίλιππου Παλαιοκάστρου. 

Εκλογές στην Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς

Τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του εντευκτηρίου της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της.